Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 081
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Останах обаче безмълвна на финала -  силен и смислен Heart Eyes.

А, как се радвам, че някой още сподели мнение за този филм.
Финалът направи целия филм - факт!

# 451
  • София
Гледах Something to talk about http://www.imdb.com/title/tt0114496/ и New in town http://www.imdb.com/title/tt1095174/.  Приятни филмчета, особено вторият Peace

# 452
Анимационни филни приемате ли? Препоръчвам A monster in Paris. В началото не очаквах много, но ме изненада, приятно филмче е.

# 453
  • Пазарджик/Лондон

Анимационни филни приемате ли? Препоръчвам A monster in Paris. В началото не очаквах много, но ме изненада, приятно филмче е.
Pure Adoration , а мога ли да го гледам с 6- годишната си дъщеря?В смисъл, че има анимации, които са предназначени за по- големи деца и възрастни, та да не е от тях Rolling Eyes.

# 454
Pure Adoration, страхотен аватар! Имам огромна слабост към клоуните Heart Eyes

# 455
buttinsky, Благодаря   Embarassed

Аелис, можеш, филмчето не е просташко вьобще, то си е баш за деца според мен, но аз анимация не пропускам. Има множо приятни песнипки в него също, нямаш грижи, мисля, че ще се хареса!

# 456
Един холандски филм гледах снощи, по действителен случай.
Интересен е, но има много жестокост. Няма лигавщини и романтика, няма любов, само унижения и бруталност. Ето тук, за който има интерес и му е писнало от американски бози, Рамбовци и хвърчащи маймуни.
Филмът се казва Бандата от Ос:
http://www.bt.wrzru.com/details.php?id=76958

Да ми препоръчате филм, който да гледам на кино с големия ми син, който е на 6 години? Предпочитам да е на 3Д. "Котаракът в чизми" и "Мъпетите" ги изключваме, защото сме ги гледали.

# 457
  • Пазарджик/Лондон
Pure Adoration , благодаря ти - ще го дръпна Wink.

# 458
Мариета, Приключенията на Тин Тин е една от най-добрите анимации, които някога съм гледала. 3Д е, но може и да му е минало времето в кината. Ако още има Happy feet 2, заслужава си повече от първата част. Не знам дали е каквото търсиш обаче.

Аелис, пак заповядай  Simple Smile

# 459
Мариета, Приключенията на Тин Тин е една от най-добрите анимации, които някога съм гледала.

И аз съм с три ръце ЗА Приключенията на Тин Тин ...
Marieta: По кината в момента върви "Голямата Малка Панда" - нищо особено, красиви картинки ... Гледах го вчера с дъщеря ми, която след 5 дни става на 7. Така, че - ок е и за вас, но не очаквай никакви поуки или нещо сезиозно.

# 460
  • В светлината на слънцето
Мариета, ако синът ти си пада по острови, съкровища и други такива, но не пирати, евентуално бихте могли да гледате "Пътуване до тайнствения остров". Филмът е със субтитри, но сюжетът е изключително елементарен: момче и доведения му баща се юрват да търсят острова на Жул Верн и го намират естествено. Но е толкова красиво 3D, каквото не бяхме гледали от "Аватар" насам. Много пищен и ефектен, което компенсира всичко останало. Сред всичко останало попада и "актьорът" Скалата ( Sick), ама се преглъща на фона на красотите. Grinning

# 461
Благодаря за предложенията.
lulumba, тъкмо ме нави и като стигнах до Скалата ми се отщя  Sick. Ще мисля, а трябва да видя и какво върви по кината в момента.

# 462
  animal037 Защо съм ви изпуснала?...  Laughing

# 463
  • София
Дублиран ли е?

# 464
Дублиран ли е?
Не е, поне в замунда. Дори сега като погледнах и субтитри няма  Thinking
Аз го гледах на английски, но може и да има субтитри някъде все пак, ако голямо дете го гледа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт