Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 118
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • In The Middle Of Nowhere
Лу, ами аз виждам само на Герганка коментара, че няма субтитри и наистина не виждам някой да е писал и на предната и на тази стр да са излезнали. И в торента, и в двата сайта унакс и суб.саб.бз не ги откривам. Ако аз съм толкова недоскив/не ми е за пръв път/ моля някой да пусне линк, ако ги намира   bouquet
пп: Ами значи ги чакаме  Rolling Eyes

# 586
  • Belgium
Не, аз съм кукуто в случая - остнасяше се за друг филм, в друга тема  hahaha

В интерес на истината английският в Young Adult никак не е сложен за разбиране, има и английски субтитри.  Peace

# 587
Le hérisson - много ми хареса и доста ме натъжи. Книгата ще я прочета със сигурност.

# 588
  • софия
Някакви отзиви за "Корпус за бързо реагиране"?
Гледах го на кино и доста се посмях.

# 589
  • София
Някакви отзиви за "Корпус за бързо реагиране"?
Гледах го на кино и доста се посмях.
Имаше няколко свежи момента, да! Като цяло обаче е слаба пародия в стила на "Голо оръжие"
Васко Мавриков го изнесе на гръб този филм Peace Не си заслужава цената на билета според мен.
Бих исала да препоръчам Let`s make money. В последните години документалистиката ми се нрави доста, може би съм узряла за нея. Не знам каква е достоверността в този филм/ по мое мнение голяма/, но бяха признати някои неща, които ме хвърлиха в дълбок размисъл. При всички положения е страхотен и го препоръчвам горещо Peace

# 590
Много ми хареса испанското трилърче Mientras Duermes   Grinning
Благодаря на този, който го препоръча  Hug
Много ги обичам таквиЗ  Mr. Green И особено испанските  Party

# 591
Много ми хареса испанското трилърче Mientras Duermes   Grinning
Благодаря на този, който го препоръча  Hug
Много ги обичам таквиЗ  Mr. Green И особено испанските  Party

В крайна сметка хорър ли е или трилър и става ли за особено плашливи Crazy?

# 592
  • София
Много ми хареса испанското трилърче Mientras Duermes   Grinning
Благодаря на този, който го препоръча  Hug
Много ги обичам таквиЗ  Mr. Green И особено испанските  Party

В крайна сметка хорър ли е или трилър и става ли за особено плашливи Crazy?

Трилър е, няма ужаси. Само една много кървава сцена. Според мен плашливите няма да имат проблем.

# 593
jijoya, благодаря  bouquet. От кръв не се плаша, но от други работи направо се ужасявам.

# 594
На мен в Carnage най ми беше интересно да видя Джоди Фостър и Кейт Уинслет в толкова различна светлина. Особено Джоди. Много са добри значи, чак настръхвам като го пиша. Иначе малко ме отегчи това, че през цялото време стояха в този апартамент, но както виждам, сценарият по принцип е за театрална пиеса. Джон Райли, естествено не изневери на себе си. Намирам за много сходни почти всичките му образи, но определено актьорският състав беше добре подбран.
Колебая се дали да изтегля този филм. От една страна, мисля, че ще ми е скучен, като действието се развива в една стая, от друга страна в една стая се развива действието на 12 разгневени мъже, а е един от любимите ми филми. Може ли да се направи сравнение колко точки по десетобалната е 12 разгневени мъже и колко този филм?
Да ти кажа, то няма и кой знае какъв съспенс, да речем. Общо взето през цялото време заради децата се джанкат.

И аз обичам такъв тип филми, но този е едно голямо недоразумение за мен: истерични напъни на иначе добри актьори и безсмислен сюжет. Единствената мисъл , която ми идваше след филма беше "WTF????"

# 595
  • В светлината на слънцето
Някой гледа ли вече Carnage на Роман Полански?

Ммм, да. Не сме ли го обсъждали, не помня ?
Филм по пиесата на Ясмина Реза "Божествата на касапите". Както може да се очаква, много камерен филм, само с 4-има актьори, действието се развива за няколко часа в рамките на един апартамент...На мен ми хареса - актуални тем, разисквани от 4-има великолепни актьори, но определено не е филм за всеки вкус. Лично аз - препоръчвам  Simple Smile

Мдааа, определено не е за всеки вкус. Много добър филм.  Peace А Реза ми е мноооого любима. Дори и родните театрални актьори от втора категория не са в състояние да й провалят пиесите. Много силен автор.  Peace

# 596
Току що изгледах "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".  Страхотен Peace

# 597
  • София
Гледах The Iron Lady и не ми хареса. Маргарет Тачър е личност, за която не знам много и си останах със скромните познания и след този филм. След определен момент филма ми доскуча и не го гледах средоточено. Мерил Стрийп е страхотна и оскарът й е заслужен според мен, но още по-заслужен е оскара за грим, направо е неузнаваема.

# 598
Току що изгледах "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".  Страхотен Peace
Подкрепям. За мен е от любимите български филми, нищо, че копродукция. И песничката към филма ми е една от любимите. Филмът съм го гледала няколко пъти и не ми е омръзнал. Много, много приятен и според мен е непретенциозен, става за всякакъв вкус.

# 599
  • в сърцето на един мъж...
A аз ще помрънкам, че още няма субтитри за Young Adult..

Вече има Peace

Общи условия

Активация на акаунт