iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 30-а тема

• 40 361
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мне и на мен ми го прави този номер днес. Махах, слагах и пак си начислява пари.  ooooh! Явно е някакъв бъг.

Код за  8$ отстъпка EVA120

# 631
Пробва ли да махнеш и да дадеш update?

Код NEV687 за 8$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 632
  • София
Аха... Мострата ми беше вазелинчето с нар. Гледам вече са го махнали от безплатните. zzzlati , ако и ти това си искала, там е проблемът.  Peace

Код за 8$ отстъпка EVA120

# 633
  • в 1001-та нощ
мен с друга мостра си ме пусна без проблем.....но понатежа и ме тласна към DHL и оставам без мостричка, стъклариите тежат  Sick

Код за 5$ отстъпка POP824

# 634
  • Варна
Здравейте момичета! Нова съм. Чета и научавам интересни неща. Искам  да си поръчам от  коластрата, но я няма. Знаете ли дали я зареждат често или не?

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

Също  да попитам сумата от 30лв. за да няма ДДС с или без включен транспорт от 6$ е?

# 635
  • София
nataly76, тази коластра зареждат доста често, имай търпение бързо ще заредят.
Сумата от 30 лв. е без включен транспорт.

Kод за 8$ отстъпка до 29 Февруари   LAV475

# 636
Известно време нямах възможност да ви следя и те минали почти три теми.

Пинко много съжалявам за бедата сполетяла съпругата ти. Радвам се, че вече е по-добре и съм сигурна, че ще се възстанови. При толкова много положителна енергия насочена към семейството ви няма начин да не се подобрява с всеки изминал ден.  Hug     Hug     Hug

Ние сме много доволни от този сироп от бъз- http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-Immune-Syrup-8-fl-oz-240-ml/10605?at=0 . Давам го и на детето. На вкус е много сладък, но и цапа страхотно.

Искам също да попитам има ли запознати с  MaquiBerry- пише, че е сурер антиоксидант?

Код за 5$ отстъпка - AVA527

# 637
Давала съм от този  http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-nigra-Black-Elder- … 240-ml/12219?at=0на дъщеря ми, на не постоянно, а за период от 1-2, когато се разболее. За разлика от детския, този е 2,5 пъти по-концентриран и не съдържа допълнителни съставки, затова и дозата е приблизително половин чаена лъжичка.

Те всички бери-та са антиоксиданти, вече започвам да си мисля, че се будалкат с нас, всеки ден ново бери се пласира на пазара  Mr. Green Чакам настъпващия строу-бери сезон да се антиоксидирам максимално.  Peace

Код за 8$ отстъпка FOX207

# 638
  • София
Здравейте момичета! Нова съм. Чета и научавам интересни неща. Искам  да си поръчам от  коластрата, но я няма. Знаете ли дали я зареждат често или не?

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

Също  да попитам сумата от 30лв. за да няма ДДС с или без включен транспорт от 6$ е?
Натали, случва се да свърши но пак зареждат, аз така като поръчвах се изчерпи, и след ден два заредиха пак, може да си направиш известяване на мейл, за наличност.

Код за 8$ отстъпка от www.iherb.com QAZ673

# 639
  • София
За Серума с НА на Now Foods

Ето отговора, получен след няколко дневна кореспонденция. Единствения смислен отговор /много съм им ядосана/. Тия много ни подценяват

Our product's source is microbial fermentation (vs chicken cartilage sourcing of other brands) and is 1 million daltons in size.
We feel that this molecular size is ideal as it balances well absorption/degradation.

A molecular size that is too large may not absorb well and too small may function differently than it should.

Thank you for your inquiry,
NOW Science & Nutrition Group

Няма да коментирам - само ще вметна, че за да се усвои от кожата, да се абсорбира / при локално приложение/ НА трябва  да е 5000 до 20 000 Da /Далтона/ може и 50 000. но не стимулира синтеза на НА и може да го подтисне.
Вярно е, че 1млн. Da се води нискомолекулярна, но според общите класификации. Както и да е

ПП. В тялото на човек се среща НА с различно молекулярно тегло от 5000 до 20 млн. Da

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 640
denis_d може ли да го обясниш по лаишки,като за мен например Praynig Щом 1 000 000 Dа се води нискомолекулярно,защо пак не е хубав серума Embarassed

код за 8$ отстъпка в iherb.com KUT353

# 641
За Кулинарите -Сладкари

Шоколадовите копчета на  Ghirardelli
повъчвам вече за 5-6-ти път, а тази рецепта не спирам да я правя откакто я научих /преди около месец/
Жалко ще е, ако някой не я е пробвал Simple Smile

Whistling Айде в Wish List-aaaaa

За коластрата - вчера ми пишеше, че ще заредят в понеделник, гледам сега са го махнали Rolling Eyes Споко, зареждат често Peace Пък и очевидно голям оборот им правим, чак са договорили хубава цена с производителя  Mr. Green

Код за 8$ отстъпка до 29.02 - VIH820

# 642
  • в 1001-та нощ
denis_d може ли да го обясниш по лаишки,като за мен например Praynig Щом 1 000 000 Dа се води нискомолекулярно,защо пак не е хубав серума Embarassed

аз разбирам че е нискомолекулярно, но предполагам е индивидуално на кого как ще му подейства

аз имам наблюдение върху мен и 5-6 човека около мен с различна възраст, но вярвам че за всеки продукт има и хора за които не е подходящ  newsm78

Код за 5$ отстъпка POP824

# 643
  • София
sladurka
 Защото не всяка нискомолекулярна НА може да се усвои - за локално приложение за кожа се приема един диапазон, в който НА се усвоява, над него, дори и да се води нискомолекулярна не може да се усвои. Такава НА, ако се нанесе на лицето - образува филм, не прониква в кожата  

Повечето производители /бяла козметика/ когато пишат, че НА е нискомолекулярна влизат в границите  5 000 - 20 000/, в които НА може най-добре да се усвои.

А 1 млн. е границата за нискомолекулярна НА, над 1 млн си е вече високомолекулярна.

Сещам  се за серума ISIS / пише, че  НА  е  с нискомолекулярно тегло - но е 7 000 Da, ако не бъркам, че преди доста време проверявах Simple Smile/

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 12:36 от denis_d

# 644

Общи условия

Активация на акаунт