iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 30-а тема

• 40 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам да ви попитам известието от митницата същата бланка като от пощата ли е newsm78
Какво трябва да попилвам преди да отида на митницата?

Не, не е същата, по-голяма е. На гърба се попълват личните данни(трите имена, адрес, ЕГН, подпис).

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 76
Странно на мойта пише български пощи и отзад има само за упълномощаване.
Но отпред до номера на пратката има с химикал съкратено м-ца?Къде според вас да търся пратката?

# 77
  • София
Но отпред до номера на пратката има с химикал съкратено м-ца?Къде според вас да търся пратката?
Имала съм случаи(много рядко) да получавам известие от пощата и като отида там да ми връчат известието от митницата...така че първо отиди в пощата.

# 78
Благодаря ти  bouquet

# 79
kattteto на известието какво ти пише - малък пакет или писмо? Ако е малък пакет, то пратката ти е в пощата. Ако е писмо - ще ти връчат известие за митницата.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 80
А митницата в София къде се намира, в централна поща, до автогарата или другаде?  Blush

И пратките, които отиват на митницата, по-бавно ли пристигат? Притеснява ме малко, че досега съм получавала само малки пратки, а известия не съм получавала от пощата, ама аз си ги тормозя на място, защото пощата е наблизо. Обаче ако не получа известие за 60 долара пратка  newsm78

# 81
  • София
Ninia,проверих 3 пъти в митницата и 3 пъти в пощата-никакви шампоани Peace
Прежалих ги, от herb казаха,че ще ми възстановят сумата,...хм, трябва да проверя дали са го направили Peace

# 82
  • София (Възраждане)
Имала съм случаи(много рядко) да получавам известие от пощата и като отида там да ми връчат известието от митницата...така че първо отиди в пощата.

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Така беше и при мен, мъжът ми ходи до пощенския клон по местоживеене за да получи известието от митницата и тъй като се забавих с прибирането на пратката от Веслец, след 10 дни ми изпратиха нова покана директно от митницата.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 22:39 от Mooimeiske

# 83
  • София
А митницата в София къде се намира, в централна поща, до автогарата или другаде?  Blush

И пратките, които отиват на митницата, по-бавно ли пристигат? Притеснява ме малко, че досега съм получавала само малки пратки, а известия не съм получавала от пощата, ама аз си ги тормозя на място, защото пощата е наблизо. Обаче ако не получа известие за 60 долара пратка  newsm78
Софийска митница е на ул. Веслец 84, зад автогарата. Изчкаваш до месец след поръчката(отнася се за пратки над 20$) и ако не си получила известие отиваш до митницата за информация. Имайте предвид, че все пак зимните условия в момента са тежи. Пратките пристигат от Германия.

# 84
  • София (Възраждане)
А имате ли препоръка за комбиниран продукт от спирулина и хлорела?

# 85
  • в 1001-та нощ
за протокола днес взех пратка, поръчана на 29 януари  Hug напоследък са много бързи  Mr. Green

Код за 5$ отстъпка POP824

# 86
  • Sofia
Така... да попитам - чета за продукти от акаи (akai berry) , че много хора ги пият за отслабване. Не съм пила такива продукти, а в iherb има няколко вида, аз нали съм фенка на NOW Foods видях този http://www.iherb.com/Now-Foods-Acai-500-mg-100-Vcaps/13037?at=0 . Въпроса ми е - имате ли отзиви, дали помагат за отслабване, имат ли странични ефекти?

Код за 5$ отстъпка TOY665

# 87
  • в моя свят
Просто запис,скоро не съм правила поръчки от сайта...

# 88
  • София
vaflichka , пила съм акай и мога да кажа, че не помага за отслабване.

# 89
vaflichka , пила съм акай и мога да кажа, че не помага за отслабване.

Потвърждавам,по-скоро е добър антиоксидант! Peace

код за отстъпка 5$-HUK327

Общи условия

Активация на акаунт