iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 30-а тема

• 40 373
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте! Пролетта идва (надявам се) Grinning , а с нея ще дойдат и сенните хреми Mr. Green Може ли да ми припомните Кварцетина предварително ли да започна да го пия или да изчакам да дойде сезона?  Rolling EyesИмаше много добри отзиви за лечение на сенната хрема с този препарат във форума.
А давате ли кварцетин на деца 2-3 г  newsm78.

Код за 8$ отстъпка от www.iherb.com QAZ673

# 676
  • София
reny, кодовете са само за първа поръчка.

Kод за 8$ отстъпка до 29 Февруари   LAV475

# 677
Bobka, благодаря!   bouquet

# 678
От кой магнезий за деца мога да давам(среднощни крампи и изтръпвания на крачетата 4,5 год) Rolling Eyes

# 679
От кой магнезий за деца мога да давам(среднощни крампи и изтръпвания на крачетата 4,5 год) Rolling Eyes

Сега като те чета Фея, все едно за моето дете чета. Не знам какво е, но на периоди се случва това среднощно събуждане, плаче от болка и не може да си намери мястото милото ми детенце, включително и снощи. Значи това е липса на магнезий ?

# 680

Сега като те чета Фея, все едно за моето дете чета. Не знам какво е, но на периоди се случва това среднощно събуждане, плаче от болка и не може да си намери мястото милото ми детенце, включително и снощи. Значи това е липса на магнезий ?

А на лакар ходили ли сте?

Код 8$ отстъпка до 29.02  FOX207

# 681
  • Sofia
Не може така да се самопредписва магнезий и то на детенце! Мисля, че при децата е често срещано това, свързано е с израстването  Hug

КОД ЗА 8$ отстъпка при първа поръчка MOV812 (след 29 февруари - 5$)

# 682
чудя де дали да поръчам тези мултивитамини на детето http://www.iherb.com/Childlife-Multi-Vitamin-Mineral-Orange-Mang … -237-ml/6368?at=0 или само вит Ц.  newsm78 какво бихте ме посъветвали.
благодаря предварително

# 683

Код 8$ отстъпка до 29.02  FOX207

Ходихме, казаха ни, че няма нищо нередно, въз основа на кръвни изследвания, които пуснахме и го отдадоха на израстването.

# 684

Код 8$ отстъпка до 29.02  FOX207

Ходихме, казаха ни, че няма нищо нередно, въз основа на кръвни изследвания, които пуснахме и го отдадоха на израстването.
невролог, който ни проследява от 2 години.Но  не ми предписа нищо.Аз реших, че е липса на магнезий, то са едни среднощни болки и детето казва, че му е студено на крачетата(при коленете) и плаче.Предполагам крампи-какво друго да е ?

# 685
  • София
Готово! И аз съм с първа поръчка!  Peace

Благодаря на всички, които търпеливо отговориха на въпросите ми. Ще продължавам да ви следя, а скоро ще дам и отзиви за нещата, които си поръчах.  Hug

код за отстъпка TUK062

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 15:39 от Zlatna_g

# 686
Благодаря ти, denis d  bouquet

# 687
Bobka , ами аз не съм получила такъв мейл, нито пък в rewards  ми пише нещо по-различно. Затова, предполагам, не се отнася за всички кодове.

# 688
Попаднах на тема от преди 1г. и там се коментира това http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Tocomin-SupraBio-Full-Spect … ftgels/27485?at=0

PinkPanther пише, че го е поръчал. Казва, че е за сгъстяване на косата. Може ли някой да разясни какъв е продукта и дали действа.

Ако някой го е приемал вече да сподели.  Peace

Аз си взех днес първата поръчка Simple Smile Епикор, Коластра и http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Cocoa-Butter-with-Jojob … z-192-ml/816?at=0  -обаче мирише много гадничко Sad чудя се как да го притъпя. И дали има някакъв крем който съдържа тези масла и мирише по-хубаво  Rolling Eyes

# 689
Аз имам същото масло, не ми мирише неприятно, може би е въпрос на възприятие.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

Общи условия

Активация на акаунт