iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 30-а тема

• 40 333
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Как давате Епикор на децата си? Постоянно или само при първи симптоми на разболяване?

код за отстъпка TUK062

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 16:49 от Zlatna_g

# 691
Да се разберем - в София може да има недостиг на магнезий, но в Добрич - не! (водата!)

И първо ще изпищят възрастните...

Все пак магнзият е напълно безвреден.

Токомин е вид витамин Е. Витаминът се състои от 4 вида токофероли и 4 вида токотриеноли. Последните се срещат обикновено много рядко и затова са пуснали Токомин (само токотриеноли).

Има изследвания, които твърдят, че токомин спира падането на косата, но ефектът н е толкова очеваден.

Justin - Кверцетин + вит.D - сега!

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 692
  • София
чудя де дали да поръчам тези мултивитамини на детето http://www.iherb.com/Childlife-Multi-Vitamin-Mineral-Orange-Mang … -237-ml/6368?at=0 или само вит Ц.  newsm78 какво бихте ме посъветвали.
благодаря предварително

Хубави са - поръчай ги Simple Smile

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 693
  • София
PinkPanther, дали е добре да се дава и на деца кверцетина. Става въпрос за детето в подписа ми. Защото миналата година беше една кашлица по време на цъфтежа.... а сега е с диагноза с "астма силно алергична" /неясно към какво но към полени и други цъфтежни е сигурно/.

ПС. Zlatna_g, аз давам Епикора постоянно на детето, при забелязване на разболяване удвоявам дозата за кратко. Мъжът ми и аз пием само при нужда.

Код за 8$ отстъпка от www.iherb.com QAZ673

# 694
Пиша за пореден и последен път тук.

1. Публикуването на кодове в ТАЗИ тема е компромис.

2. Публикуването на кодове извън тази тема е абсолютно забранено и бива санкционирано без предупреждение.

3. Темата не е за назначаване на лечения!

4. Приписването на лечебни свойства на хранителни добавки е подвеждаща информация (и според БАБХ) и всеки, който се изживява като лечител, назначава лечения и твърди, че хранителни добавки лекуват заболявания, ще бъде санкциониран без предупреждение.

Повече няма да пиша, явно няма смисъл.

# 695
Според мен е хубаво да се поясни дали тези продукти, които се предлагат в сайта са хранителни добавки в ЕС или не са.
Не съм запозната със законите в България, но в Австрия и Германия заради една директива на ЕС е забранено да се поръчват една голяма част от продуктите, които се предлагат в този сайт.
В България доколкото виждам за сега няма проблем, но предполагам, че съвсем скоро ще възникне.

# 696
Ами то май само санкции вижда България от ЕС, виж за другите държави или хубаво или нищо !  Sick Пфууу, писна ми !

За да не е само спам, вижте какво си поръчах Simple Smile http://www.iherb.com/Liddell-Vital-HGH-with-Human-Growth-Hormone … z-30-ml/3900?at=0

# 697
Здравейте! Пролетта идва (надявам се) Grinning , а с нея ще дойдат и сенните хреми Mr. Green Може ли да ми припомните Кварцетина предварително ли да започна да го пия или да изчакам да дойде сезона?  Rolling EyesИмаше много добри отзиви за лечение на сенната хрема с този препарат във форума.

Кверцетина аз вече съм го поръчала за мъжа ми и като дойде другата седмица го започва.Този път комплекс с вит ц и др.:
http://www.iherb.com/Solgar-Quercetin-Complex-100-Veggie-Caps/8836?at=0

Миналата година пи на Now и като цяло изкара доста по-леко сезона-само последната седмица много му се запушваше носа,но път и беше свършил кверцетина и нямаше време да поръчвам нова опаковка:http://www.iherb.com/Now-Foods-Quercetin-with-Bromelain-120-Vcaps/330?at=0
Поръчах си книгата за ензимите и там имаше формула за запушен нос и алергия,но никой явно не я е чувал и давал и засега се въздаржах:
http://www.iherb.com/Enzymedica-MucoStop-48-Capsules/3605?at=0

# 698
  • София

Според мен не си давай парите -да се приемат хормони е опасно / може да си причиниш хормонален дисбаланс/, а този продукт  -  е ала-бала / според мен/
Човешкия растежен хормон действа само, ако се инжектира/ правят го спортистите/ - но е забранено Simple Smile
Консултирай се с някой спортист, инструктор поне

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 699
Ами то май само санкции вижда България от ЕС, виж за другите държави или хубаво или нищо !  Sick Пфууу, писна ми !
Тази директива не е само за България, а за всички членки на ЕС!  Rolling Eyes
В Австрия е забранено поръчването на лекарства по Интернет, а една голяма част от продуктите в този сайт не влизат в категорията на хранителни добавки, а се водят лекарства според въпросната директива.
От една страна тази директива е ужасна, но от друга страна ще ни предпази от закупуването на хормони и бог знае още какво, което би могло да ни навреди   Laughing

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 19:54 от B & C

# 700
  • София (Възраждане)
Аз имам същото масло, не ми мирише неприятно, може би е въпрос на възприятие.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

Маслото мирише изцяло на какао, и аз съм учудена че за някого ароматът е неприятен Confused

# 701
  • София
Маслото мирише изцяло на какао, и аз съм учудена че за някого ароматът е неприятен Confused

Може да е огранено и затова да мирише неприятно

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:54 от denis_d

# 702
"Органено" какво ще рече?  newsm78

Код за $8 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 703
  • София
"Органено" какво ще рече?  newsm78

Огранено - лапсус калами Simple Smile

Гранясало, огранено  т.е нещо като развалено Simple Smile - дължи се на разпадане на мазнините под действието на кислорода от въздуха и светлината или т.н. окисляване на мазнините
Подобна миризма имат старите червила, стария зехтин,/маслата/ , вкл. и чистото масло
За да се запазят мазнините по-дълго време е добре да се съхраняват в хладилник / това ги запазва по-дълго време свежи/  
Има масла, които много бързо гранясват

ПП. Гранясалите мазнини не бива да се консумират. Те имат горчив вкус и неприятна миризма / може да има и бактерии Simple Smile/

Код за  8$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:56 от denis_d

# 704
"Гранясало" знам какво е, "огранено" не бях чувала. Simple Smile Само че и какаовото масло, и жожобата са много устойчиви масла, които трудно гранясват.

Код за $8 отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com - SOV733

Общи условия

Активация на акаунт