Изпуснах доста поводи да честитя, но мислено докато съм чела съм пожелала на всекиго всичко най-прекрасно, което може да се пожелае по хубав повод!

Когато прочетох поста на мама Зайка как са спасили Калинката от температурен гърч цяла нощ се събуждах и само това си мислех...Винаги ме е било страх от такова нещо...

Бебеш
разбирам, че си се разстроила от загубата на халката, но това е само вещ. Не се ядосвай, важното е всичко между вас да е добре.
Дано най-после всичко да минава при Тея и да си починете - здрави и спокойни!Сами също удря, драска по лицата с макар и изрязаните си нокти, бърка в устата и очите. Удря си и главата, както и сам се удря понякога с играчка. Забелязвам, че когато не получи нещо плаче и прави тези щуротии. Понякога ги прави и нарочно, като се смее. Дано да отмине бързо.
Бубе аз съм много против пляскането и удрянето на дете. Постъпила си по начина, който отразява твоите убеждения като родител - т.е. най-правилно.
Възрастни хора май не се променят, но трябва да се съобразяват. 
Мадлен
не се ядосвай за пъпчето. Голямата ми дъщеря се роди в болницата в Пз, пъпчето и беше паднало там - никой не ми го беше запазил
, та най-вероятно са го хвърлили в някой кош за боклук. Нощни го е казала най-добре...
Късмет да имат!Спокойна нощ на всички! Болничките бързо да оздравяват!

Аз честно казано не си го спомням този разговор, но майка ми постояно ме бъзика, особено като взех да наближавам 30-те, еле като ги минах...