Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 997
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Добра вечер и от мен! Темата се пресполови, а аз още не съм се разписала в нея...Чета ви, но нещо не ми се пишеше известно време... Hug
Изпуснах доста поводи да честитя, но мислено докато съм чела съм пожелала на всекиго всичко най-прекрасно, което може да се пожелае по хубав повод! Heart Eyes
Когато прочетох поста на мама Зайка как са спасили Калинката от температурен гърч цяла нощ се събуждах и само това си мислех...Винаги ме е било страх от такова нещо... Sad

Бебеш Hug разбирам, че си се разстроила от загубата на халката, но това е само вещ. Не се ядосвай, важното е всичко между вас да е добре.  Peace Дано най-после всичко да минава при Тея и да си починете - здрави и спокойни!

Сами също удря, драска по лицата с макар и изрязаните си нокти, бърка в устата и очите. Удря си и главата, както и сам се удря понякога с играчка. Забелязвам, че когато не получи нещо плаче и прави тези щуротии. Понякога ги прави и нарочно, като се смее. Дано да отмине бързо.
Бубе аз съм много против пляскането и удрянето на дете. Постъпила си по начина, който отразява твоите убеждения като родител - т.е. най-правилно. Peace Възрастни хора май не се променят, но трябва да се съобразяват. Hug

Мадлен  Hug не се ядосвай за пъпчето. Голямата ми дъщеря се роди в болницата в Пз, пъпчето и беше паднало там - никой не ми го беше запазил  Wink, та най-вероятно са го хвърлили в някой кош за боклук. Нощни го е казала най-добре... HugКъсмет да имат!

Спокойна нощ на всички! Болничките бързо да оздравяват! Praynig

# 541
  • Пазарджик
Мелона ,кремчето е на др.Йоткер.Приготвя се с пр.мляко и после се добавя кис.мляко.В къщи много го харесаха,правих с вкус на банана ,днес взех и с кайсия,утре ще го спретна.Ето тук http://www.oetker.bg/oetker_bg/html/default/debi-7xhk8h.bg.html
Мадлен  Hug

Пък да ви се похваля,Таня ме похвали колко готина съм била като млада Mr. GreenСега разглежда снимки,които с години седяха в една кутия на най горния рафт в гардероба

# 542
Тути, Мелона, това кремче става и само с кисело мляко, приготвя се по рецептата, но вместо пр. мляко слагаш кисело.

# 543
  • Пазарджик
Тути, Мелона, това кремче става и само с кисело мляко, приготвя се по рецептата, но вместо пр. мляко слагаш кисело.

Hug

# 544
Абе, Тути, душицо, как "като" млада?!  Shocked Ти си си млада!   love001

# 545
Така,така, и на мен преди 35 годишните ми се виждаха стари  Laughing

Joy Joy Joy

Иначе,то е ясно че сме млади bowuu

# 546
И аз ви изтървах  дирите напоследък  Confused
От няколко дена тук времето е в промоция и я използваме максимално, днес цял ден бяхме навън с едно прекъсване за кафе, че и на капаните дори ходихме  Simple Smile
А морето няма и помен да е било бурно, сега си е гладко и спокойно, отдръпнало си се е  Simple Smile Много приятно зимно море   Wink

Ох, Клеопатра, сега се сетих днес си говорихме и с мм, дано момчето, което е било на моста не е било вашия Дани  Praynig Ние си го спомняме това момче (видяхме снимката), клиент е в нашия бар.

Започваме процедурите по лягането.
Чао ви за сега  Simple Smile

# 547
  • София
Напълно право е детето, навремето първи учебен ден в техникума, вечерта майка ми ме разпитва какво е, що е, и аз, всичко е много готино, и класната е много готина, само е малко старичка...към 30-годишна е  Crazy ooooh! Аз честно казано не си го спомням този разговор, но майка ми постояно ме бъзика, особено като взех да наближавам 30-те, еле като ги минах... Tired

# 548
  • Пазарджик
Така,така, и на мен преди 35 годишните ми се виждаха стари  Laughing

Joy Joy Joy

Иначе,то е ясно че сме млади bowuu
Така,така,аз щото едно време се присмивах на леля ми като братовчед ми и беше казал,че като за жена на средна възраст/35г/изглежда добре hahaha
Цитат
Абе, Тути, душицо, как "като" млада?!  Shocked Ти си си млада!  love001
Hug

# 549
  • София
Това ми припомни един случай със сестра ми. Тя е преподавател в СУ, има РД и получава поздравителен смс от един от студентите си, който гласеше нещо от рода "и нека възрастта все така да не ви личи". Тя ставаше на 26  hahaha hahaha Joy Joy

# 550
И аз ви изпуснах края....
Буби - ти коя гимназия си завършила и колко скоро, че ние сме от по-далечните..И двамата сме завършили бившата Руска преди около...16 год. Тя и сестра ми вчера чукна 30, но аз все още си я имам за малка (а и преди мен стана мама, но си ми е малката сестричка) Благодаря ви за пожеланията за нейно здраве.
Калифорния -трябва ми дар слово, за да разкажа нашата история  Laughing
Бебеш - много силно ви стикаме палци да се наредят нещата по- възможно най-благоприятния начин и резултатът да е много ама много добър.

# 551
  • ул. "Мечтание"
Стига бе, аз ли съм най-ранобудна!  Shocked Сигурно съм попаднала в паралелна вселена!  Joy

Я бързо закуска и чай/кафе за разбуждане!  Mr. Green

Туй мойто дЯти няма да вземе да научи нещо свястно от батко си, а ще се научи да се тръшка!  Crossing Arms ooooh!

Аз пак ще стягам багажи. Писна ми вече. Ама няма как, трябва да ходим към баща ми по задачи.  Tired

# 552
 Добро утро!

Посмях се на постовете за възрастта, особено на този на Зън  Joy

Бебеш, аз не съм в групата във фейса и не съм разбрала за сметката, доколкото разбирам нещата се развиват в една по-добра посока, но можеш ли да пишеш и тук, ако мога да помогна ще се радвам да го направя, макари то да не е с много Hug

майка ми пък пак ще я приемат за коронарография, трети път за по малко от година, незнам защо, но ми се струва твърде често. миналата година й откриха т.н. разширено сърце за съжаление

момичета, извинете ме за леко глупавия може би въпрос, но има ли някакви симптоми при раничка, течение, някакъв дискомфорт или нещо др. което да подскаже, че има някакъв проблем?

Люба, незнам дали съм права, ще ми се да не съм, но мисля, че се сещам за какво става въпрос, как си, пиши когато можеш  Hug

мама зайке, как сте вие, оздравяхте ли? предполагам, че вече си потърсила информация по въпроса и знаеш, но да ти кажа, малкия на сестра ми правеше такива гърчове, просто някои деца са предразположени, но се израства, вече е на 7год. и отдавна не е правил, но винаги имат вкъщи диазепам на анални свещички за такива случаи, бяха дали и в детската градина да имат, ако се наложи, наистина е много страшно. дано да не се повтаря  Hug

# 553
Аз пък още не съм си легнала...като ходя на детски рожденни дни до посред нощите Simple Smile

# 554
  • sofia
Жива съм и съм здрава, мерси за палчетата.

Вчера не можах да отида на срещата, имаше вечеринка. Момичета, давайте снимки.

Болните как са?

Общи условия

Активация на акаунт