Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 9

• 66 595
  • 737
  •   2
Отговори
# 690
^mine_123^ - хиляди благодарности за готините подписи. Този на Синан и Елиф е направо върховен - супер много ми хареса. Обожавам и двете двойки ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts hug  mrstraetz

Ето и от мен един нов клип зад кадър с Шефкет Чорух - Месут. Пуснал го е режисьора на сериала ... newsm74 Heart Eyes Flushed

http://www.youtube.com/watch?v=H8sEUBSssuQ&feature=youtube_gdata_player

# 691
Рокси мерси за клипа....супер си... Hug  bouquet
Шевкет е голям сладур обаче... Rolling Eyes

# 692
Здравейте момичета  Hug
Калко малко ни остава от филмчето ...  Sad Sad

# 693

Снимките от днешния епизод са от "Опасни улици" [Arka Sokaklar]

# 694
Страхотно епизодче беше...
Синан милия...такава хубава задача му се падна...ама онея двечките Мелек и Айлин постоянно го дебнат... Twisted Evil hahaha

Пък Лалето с това колелце... Joy hahaha

# 695
Два подписа от мен.. Hug

# 696
Много ще ми липсва сериала, ще ми липсва екипа и техните закачки, ще ми липсват всички Sad Дано поне скоро започне 6-ти сезон. Но когато имам време ще започна от първата серия, защото съм пропуснала моментите с Али и Пънар, та до моментите на Елиф и Синан Heart Eyes Heart Eyes

# 697
# 698
Не ми се струва много интересен 239 епизод ама ще видим... Peace
Във вторник е финала на 5 сезон 209 епизод оригинал и 153 бг...
Ще бъде ужасен..затова аз макар да съм го гледала над 10 пъти съм си подготвила едно пакетче носни кърпички.. Confused newsm45
Но май..ние края на сезона ще го караме с нова тема.. Confused
Щом няма да има епизоди по БТВ...и повечето не гледат турските серии...предполагам темата ще замре... Confused

# 699
Щом няма да има епизоди по БТВ...и повечето не гледат турските серии...предполагам темата ще замре... Confused
Темата няма да замре. Можем да правим много неща. Можем да преглеждаме епизодите от първия до последния от излъчените по бтв. От време на време ще правим клипчета на тема "опасни улици" и ще ги слагаме в темата и ще слагаме в темата снимки на актьорите и героите от опасни улици. Можем всяка седмица да измисляме по някой тест върху сериалът ни и всеки да попълва този тест. Има много начини да съхраним темата.

# 700
Темата няма да замре. Можем да правим много неща. Можем да преглеждаме епизодите от първия до последния от излъчените по бтв. От време на време ще правим клипчета на тема "опасни улици" и ще ги слагаме в темата и ще слагаме в темата снимки на актьорите и героите от опасни улици. Можем всяка седмица да измисляме по някой тест върху сериалът ни и всеки да попълва този тест. Има много начини да съхраним темата.
Да..може...

# 701
Две гифчета с Елиф и Синан от мен... Twisted Evil

# 702
Е момичета..предлагайте анкета... Rolling Eyes
Кой спи най-хубаво/сладичко от изброените?
а) Месут
б) Енгин
в) Али
г) Мурат
д) Синан
е) Хюсню
ж) Ръза

# 703
Имам едно предложение. Ако някой от вас познава някой, който разбира турски и се съгласи да превежда 6-и сезон на "Опасни Улици". То аз ще му предоставя Турските епизоди със супер качество. Превода може да бъде на текстов документ, пък после аз ще му правя субтитри и ще ги качвам и в Нитрото. По този начин ще му се насладим и на 6-и сезон.

# 704
Имам едно предложение. Ако някой от вас познава някой, който разбира турски и се съгласи да превежда 6-и сезон на "Опасни Улици". То аз ще му предоставя Турските епизоди със супер качество. Превода може да бъде на текстов документ, пък после аз ще му правя субтитри и ще ги качвам и в Нитрото. По този начин ще му се насладим и на 6-и сезон.
Това е добра идея...има един потребител - Мишел...но не знам дали ще се съгласи да ги превежда... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт