Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Бг
И аз да се похваля с получена поръчка от 01.02 от англичани. Ето тези Merrell, но в кафяво. Ботушите са много хубави, но нещо на моя крак не стоят добре и по всяка вероятност ще ги връщам, а и малко със зор ги обувам. След малко ще кача реални снимки. Ще отиват май в другата тема, ако някой проявява интерес, да свирка.
Момичета, моля ви препоръчайте ми някакви водонепропускливи ботуши, за широко краче. Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:06 от Alexa_a

# 301
  • София
Еми поръчах това http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_4/280-8125032-8881623 … _1%26pageCode%3Dd  uk4

и това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Z709XM/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE uk4  на английски адрес обаче,за по -евтино Mr. Green

и след малко вече ще трябва и апрески да изберем,че...трябват Naughty

Аооууу, каква си калпазанка, значи моите Gabor 4-ка направо да ги натирям нейде Mr. Green Аз си заръчах тройчица...

# 302
MAgina,аааа те не са еднакви Peace Mr. Green Само са Габор,а аз станах фен! Стига да имам и финанси Blush ,че ..... мъка мъка,ако разберат(че истимаро ги заръчах сега Embarassed )

# 303
  • Бг
Тези Art са повече от 50 % намалени, има и номера. Според мен си заслужават, подобни са на Ел Натуралиста-та.
И едни симпатяги, за почитателките на мокасините, но само 36 номер, намалени от 85 на 17 евро.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:19 от Alexa_a

# 304
# 305
  • София
Тези Art са повече от 50 % намалени, има и номера. Според мен си заслужават, подобни са на Ел Натуралиста-та.
За Art ли ми говориш  Crazy толкоз са ми любими колкото El Naturalista  Mr. Green
Въх как ги награбих El Naturalista-ите в събота  Blush И за щерката награбих  Mr. Green - много си ги хареса - не ще да се е метнала на комшиийката  Laughing

# 306
Тези...........
И едни................
Престани, лоша жено! Joy Скоро трябва да сформираме бежански лагер, който ще се състои от пълчища жени и купища обуща... ooooh! hahaha

ММ ми хареса ботичките, обаче, тъкмо защото ме закара малко преди това да продам едни други, в които просто не влизах, а и нямаше как да не ги види, защото той ги донесе от пощата. Joy милият, примирил се е вече...

# 307
  • София-Лагера
бързо някой 39 номер да грабва тези Геокси http://www.javari.fr/chaussures-sacs-pas-cher/b/sale/ref=topnav_ … _2%26pageCode%3Dd 22 евро само. Simple Smile
Страхотни.Жалко ,че не са моя номер.

# 308
  • Ку-куландия
Получих си поръчката от 1.02. PartyИ ето тези апрески С7, които някак си ми малеят в очите, но ще видим на принцеската как ще са и като стигнат до нея. иначе са прелестни.  Heart Eyes
Може ли коментар за номера отговорят ли си? И като качество?

# 309
Лелеее, един ден да нямам грам време да отворя темата и нямате изчитане...

Чак сега смогвам да ви се оплача. Толкова чаках тези DKode и се надявах да се навра в тях, и днес идва DHL, отварям кашона и вътре една малка кутийка, веднага си мисля нещо не е наред. И като отварям какво да видя - цък, цък, и цък. Не мога да ви опиша колко ме е яд, явно е объркана снимката в Амазон, описанието е точно. DKode няма да нося  Close, но поне мога да споделя информация за марката - на първо обуване ми се сториха малки, но като направих няколко крачки ми се наместиха краката и мисля, че си отговарят, стават и за широки крака, няма да им трябва много разтъпкване. 41 са, стелката е 27 см. Личи си, че е хубава марка, но на снимките се вижда и колко драскотини има по розовата кожа. Всъщност наживо не е толкова зле, колкото изглежда на снимките. Сега ще им пиша да ги връщам.  ooooh!

Дойдоха и тези Supremo, които взех на малката за догодина. Имат обозначения, че са водоотблъскващи. Изкуствени са, но са добра изработка, имат и подплата отвътре, не е пухкава, но има власинков плат. Мисля, че си отговарят - цък.

Гледам и от френско ми е изтекъл вчера срока за получаване на едната от пратките. Не сняг, не забавяне, направо няма и да ги чакам, няма и да им пиша преди другия петък, писна ми.

# 310
  • Бг
Ееее,  yoshko, не са като първите, но и тези са хубави, а и как хубаво ти "тичкат".
Престани, лоша жено! Joy
Лоша, лоша, колко да съм лоша Бижу hahaha ? Просто се грижа да не остане някой бос  Mr. Green.
Ето и един Хьогел, също доста намален, но само 36 номер пак.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:56 от Alexa_a

# 311
Получих си поръчката от 1.02. PartyИ ето тези апрески С7, които някак си ми малеят в очите, но ще видим на принцеската как ще са и като стигнат до нея. иначе са прелестни.  Heart Eyes
Може ли коментар за номера отговорят ли си? И като качество?
Не, според мен са умалени. Белите пантофки Кикерс, които са С7 са със стелка 16 см. На тези подметката отвън е 16 см. Вътре не мога да бръкна по никакъв начин. Изработката е чудесна, не знам дали ще са лесни за обуване. гумата е много мекичка, топли са отвътре и при пръстите и на стелката.

Ееее,  yoshko, не са като първите, но и тези са хубави, а и как хубаво ти "тичкат".
Престани, лоша жено! Joy
Лоша, лоша, колко да съм лоша Бижу hahaha ? Просто се грижа да не остане някой бос  Mr. Green.
Вервам ти! Mr. Green Тука с конкурс ни събират все боси... ooooh!

yoshko, сори скъпа, ама с това розово са безумни! Rolling Eyes Връщай ги, мамка му, много са тъпи тия хора, без извинение! Едно продават, друго пишат и показват... После в България били кофти търговците. Нищо подобно в това отношение. Каквото е на снимката 100% това получаваш!

# 312
Пфуууууууууу, доката вкарам Geox-a в кошницата и тъкмо да плащам и изчезна.Кой беше да си признае Mr. Green

# 313
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Вместо гол запис, да кажа, че току що поръчах тези сладурчета за следващата зима:
http://www.javari.co.uk/Ricosta-Junior-Limetta-Waterproof-92260- … ;asins=B0052WAG0U
За теб ли ги пусна тези, кой номер носиш? Те нали са детски? Имам приятелка с много малко краче, може да й ги покажа  Peace
Да, детски са. Поръчах ги за дете, не за мен  Twisted Evil

# 314
Ех, да знаете колко боси се оказа, че има около мен Simple Smile
Моля за отзиви евентуално за тези, тези, тези, тези и тези и тези.
Ще погледнем и отзивите от първа страница. Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт