Звездни компромати-129

• 52 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • в Кошера
То рокля ли, то обувки ли, то коса ли...думи нямам!  Sick
Визията й навярно е инспирирана от последно 'от котюр' ревю  Mr. Green

# 436
 На Мая някой и подава репликите или отвътре и идва?

# 437
На Мая някой и подава репликите или отвътре и идва?
Чете аутокюто  Laughing (или както се пише това)

# 438
Не знам какво чете, но нито има поведението, нито гласа, нито излъчването на водеща. Ужасна ми е! Жени изглежда по-стабилна и с повече опит от нея, макар да е от скоро.
Антония Петрова е всичко друго, но не и красива.

# 439
  • София
Кое е това Нели, което чакало дете? Не гледам тв.

# 440
 Flowers Rose Flowers Rose R.I.P. Почивай в мир Уитни !

# 441
но не разбрах кога по-точно тя се е пренесла при голямата любов и защо са купували столче за хранене и кошче за дъщеря й, която не е ли на 3?!
Ей това и аз не го разбрах.Защо и е кошче и столче?Дали Марая не използва още и памперс при тези условия? #Crazy #Crazy

Под кошче може да е имала предвид столче за кола. То определено е необходимо на дете на 3 г.
А столче за хранене е също добре да има, защото столовете за възрастни не са много удобни за дете на тази възраст. Детските столчета за хранене са си предвидени за тази цел. Би трябвало до сега да са й купили такова, най-вероятно й купуват още едно за новата къща Rolling Eyes

Изтървах ли Антония? Свърши ли вече?

# 442
  • Русе/София
Кое е това Нели, което чакало дете? Не гледам тв.
от "търси се" по БТВ

# 443
Между другото вчера през деня щях да пускам тези снимки на Уитни, но после реших, че не е добре да я виждаме така.
Да. Аз за това и не исках да уточнявам, че са последните й Sad Изглежда неадекватна.
Много жалко, че не е успяла да се справи със славата! Толкова е прекрасна, царствена и талантлива!

Уитни прекрасно си се справяше със славата!!! Не можа да се справи със съпруга си, което редовно я биеше! Cry
Поклон! Много я обичам! Flowers Rose Flowers Rose

# 444
  • София
Жалко за Уитни, една от любимите ми певици...
И аз съм на мнение, че тази жена се съсипа откакто се омъжи.

# 445
  • Lost in a fairytale ...
Антония Петрова, с рижава коса в Станция Нова.
Подчертано е крокодилското и излъчване.  Rolling Eyes
Laughing "Дребна душица такава" как може така да я наричаш...
 Laughing Laughing Laughing и аз обаче в този отбор, ми не ми харесва и това си е  Sick
Права е в едно, че красотата е субективна, но пък защо все за нея съм чела и чувала, че не я харесват хората  newsm78
Жени примерно ми е безкрайно симпатична от време оно, тази Румина, не я знам, само сигурно съм чувала/чела нещо за мис-иството, но и тя ми изглежда мн земна и нормална.

Остави, моменталически се засрамих  Blush
Честно казано, Жени много ми харесва като водеща, за разлика от тази Мая  Rolling Eyes

# 446
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли линк за Антония  bouquet?

# 447
Сега гле дам търси се и казаха, че Нели чака бебе... Но все пак ми се струва, че можеше да избере друг тоалет...
А може би точно това да е искала-всички да го забележат PeaceМного е позитивна -въобще не ме дразни тоалетът й! Вечно са усмихнати и двете!Някъде да сте чели  нещо гадно за тях двете по жълтуряците? Peace
И аз много я харесвам и колежката и също.Предаването е приятно.Въобще не ме дразни тоалета и

# 448
Да ви споделя едни интересни факти, около един футболист на Арсенал и национал на Уелс - Аарън Рамзи

Февруари месец, 2010 по време на мач, играч от друг тим брутално чупи крака на Рамзи, като след това лекарите са скептични, че той ще се върне в игра изобщо вече.
В крайна сметка той се възтановява и на 1ви май 2011 година вкарва единствен и победен гол за Арсенал. На 2ри май, американците убиват Бин Ладен.
На 2ри Октомври, Рамзи пак вкарва гол, а три дни по-късно умира Стив Джобс.
На 19ти Октомври футболиста отново бележи победен гол, а ден по-късно застрелват Кадафи.
Вчера Рамзи се разписва пак с важен гол, а часове по-късно умира Уитни Хюстън.

За тази тенденция на уелсеца се заговори още след смърта на Кадафи, но след смъртта и на Уитни,  всички са меко казано потресени от съдбоносните попадения на играча.  Rolling Eyes След всеки негов гол умира по една голяма знаменитост... Много странна работа.

# 449
  • От липите до сините камъни
Наталия не е толкова зле, ще се стегне. Не мога да разбера на този Денис какво му харесват....
И аз винаги това съм се чудела Rolling Eyes

Венета Райкова: Целях да изложа Мая и успях[/ur

Парите как какво  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт