Звездни компромати-129

• 52 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Те не са разведени, което я обнадеждава доста, явно. Денис го мързи, пък и така всичко остава за общото им дете, вместо за някоя кифла, ако сглупи евентуално. Така си мисля, де, моя си интерпретация. Пък Наталия, будалата, мисли че той още таи нещо дълбоко в себе си към нея и затова не се развежда. Нелепо ми е - тя се чуди как да му се подложи. Върти- сучи, все да покаже колко близка му е, как най- добре тя го познава, колко много ги свързва двамата завинаги... чак сега измисли да му се извинява, за работи дето няма вина... всичко само и само да го разчувства Денис, пък той гледа тъпо, отегчено, някаква изхабена лелка насреща си, леко досадна. Той се интересува от 20 годишни момичета.

# 631
Аз пък попрехвърлих предаването на 2, на 3 и честно казано нищо толкова любовно не видях в поведението й, поне не повече отколкото в "Море от любов", където е винаги съпричастна с всички  Rolling Eyes Защо ако имаш добри отношения с бившия си мъж се смята, че не си го преодоляла? В крайна сметка имат дете, на мен ми харесва отношението им един към друг  Peace Мислила била много, ами тя според мен си е такава в живота по принцип. Анализира си и героите в предаването, та камо ли личния си живот....
По принцип не харесвам нито нея, нито него.

# 632
# 633
А с Николета и списанието с нея дето излиза днес какво става?

# 634
Наталия е прекрасна ! Много емоция, много живот и надежа блика от нея ! Въпреки че е напълняла, си е все същата чаровна фея на любовта. Много я харесвам, Денис може само да съжалява. Може би любовта й го e задушавала, но все пак няма нищо по-хубаво от това да те обичат толкова и то с години. Толкова чувство вкарваше Наталия докато беше водеща, сякаш съпреживяваше всяка една история и във всяка една намираше себе си.

# 635

посланието :
Ники Михайлов
Пате, Честит Св. Валентин!
 Обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те, не само заради красивото ти лице, или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи – обичам те заради самата теб. Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те! Simple Smile

# 636
  • София
Моето мнение за Наталия е по-умерено. Гледала съм не едно или две интервюта с нея - много е интелигентна и умее да се изразява прекрасно. Обаче тук идва едно "но". Обсебена е от Денис. То бива, бива, но нейното е някаква нездравословна вманиаченост, граничеща с фантазиране. Сетила се да се извинява на Денис за неща, за които той й хабер си няма, както стана ясно от участието й при него. Тези опити за значимост са жалки, най-малкото след толкова години фактическа раздяла. Да си махне розовите очила и да продължи напред. Имам чувството, че се е запънала като магаре на мост и Денис, та Денис. А той пък един уникален мъж, та думи нямам...
От сегашната й визията не се прехласвам изобщо. И не е само заради килограмите - изглежда ми стара и похабена. А не е на възраст, на която видът й е оправдан, още повече, че е публична личност. Стилът й на обличане оставям без коментар.

# 637
  • София
Все едно си цитирала мнението ми от предната тема.  Mr. Green
А, така ли? Rolling Eyes
Не съм го прочела, защото със сигурност нямаше да коментирам и аз, но пък явно сме еднакво наблюдателни... понякога. Wink
Изгледах и аз предаването на Денис със Наталия, еми така е обича си го жената, какво лошо има, явно е че не го е преживяла още, но пък съгласете се, че такова нещо не се преживява хей така...Просто смятам, че не биваше при всеки повод да подчертава болката си...Когато пееше точно на "обичам само теб..." всеки път гледаше към него, но той пък твърдо забил глава в нотите си или квото там гледаше...Усетих, че доста често задълбаваше в темите, сякаш опитвайки се да му припомни моменти от съвместният им живот, с надеждата да го накара да се замисли за голямата им любов и прочие.
  А косата на Наталия, чак ми идваше да бръкна в монитора и да й я преметна назад Crazy.Винаги съм смятала, че една такава буйна къдрава коса, не трябва да стои подредено или на път, а да бъде небрежна и свободна така да се каже, да застане накъдето си поиска. Ай стига. Stop Wink

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 15:03 от КАРЧЕВА

# 638
 И можеше тази Котката да я дистанцират точно в това предаване, доста тъпо, поканил си бившата си жена за 14 февруари и насреща и любовницата  ooooh!

# 639
  • София
Ма котката му е любовница ли?

# 640
 А, разделили са се, извинявам се. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1182755

# 641
Котката Котка ли се казва?  newsm78

# 642
  • София
Харесвам Наталия и не виждам нищо лошо, че показва чувствата си. Но може и да се поспори. Известно време след развода ми постигнах прекрасни отношения с бившия. Дори се събирахме от време на време на по ракия с бившата рода. Исках детето да се чувства добре и го постигнах. За мое учудване разбрах, че са убедени в моята луда любов към него, затова така съм се държала  newsm78
Едва след няколко години, когато вече имах мъж до себе си се кротнаха. Извинете за отклонението, но ми се струва, че може да е съвсем друга причината на Наталиното държане  Peace

КАРЧЕВА, за мен това не е буйна коса. Смятам, че има толкова много пяна или гел, толкова време е мачкана, подреждана, тупирана и лакирана, че трудно някой може да си вкара пръста.  Laughing

# 643
 Joy
Не, професията и е котка, пък е Вики , мисля.
Николета

# 644
  • София
Николета все едно не е тя. Горната устна реших, че и е пробита и се виждат отдолу зъбите  Laughing

Но ризата е страхотна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт