Професионални серии за коса - 29

• 55 951
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
sweety, ти спомена, че те притеснява омазняване в корените напоследък правилно ли съм разбрала?  -  Това беше най-вече повода аз да се включа като ти пиша, да събереш още отзиви, а не да поръчваш серията абселют-защото тя още повече би отежнила положението с омазняването, без да допринесе за по-зрав вид на косата.
Мисля си, че омекотяването на косата би го постигнала с маската интенс, която вече имаш, ако вземеш допълнително лумино контраст (която аз по-принцип много харесвам) ще имаш две подобни маски, но въпроса с омазняването в корена ще си стане. Предлагам ти да пробваш да използваш друг шампоан, но по-лек, аз маската интенс я ползвах с шампоан витамино колор и ми беше много добре - ти можеш да харесаш друг, само давам пример, но просто пробвай маската и шампоана да ги разделиш. Ако ползваш маската да бъде с лек и неутежняващ шампоан, а когато ползваш шампоана да слагаш след него по-лека маска. След няколко такива измивания ми се струва, че ще усетиш дали нещата са се оправили и дали имаш нужда от друго. Хубаво е да имаш няколко маски и шампоана, но аз гледам моите да бъдат с различно дейтвие, защото нуждите на косата са различни и се променят дори и от сезона допълнително - не е нужно да са много скъпи - по-важно е да са за нуждите, които има косата. Желая ти успех! Hug

# 316
Да пиша пак за шампоана, че нали обещах. Днес- хидратиращ шампоан, реконструктор със зелен чай съвсем малко и балсама без отмиване.  Heart Eyes Мнохо хидратирана коса, много.  Heart Eyes
Само с реконструктора косата ми беше много твърда, но след като нанесох балсама не остана и помен от твърдостта.  Laughing
Има още експерименти да си правя, така ми се струва.  Grinning

И стига сте дразнили с нови продукти.  Joy Hug Шегувам се!  Wink

# 317
Анч, а остана ли хубавото усещане за хидратирана, но не толкова мека коса?  Rolling Eyes

# 318

И стига сте дразнили с нови продукти.  Joy Hug Шегувам се!  Wink

hahaha    Hug

kim kardashian, благодаря за разяснението!      bouquet
Ще го поотложа вероятно, че много неща събрах пак, но поне да имам някаква представа.   Peace

# 319
Анч, а остана ли хубавото усещане за хидратирана, но не толкова мека коса?  Rolling Eyes
Хм, ами не е мека като след Еластисайзър например. След него ми е направо като бебешка. ooooh!
 Мека е косата пак, но не прекалено. Хем е мека, хем се усеща и жилавост. Не знам дали не е и от финишите този ефект. Но без финиши не мога. Определено след балсама се омекоти, само с реконструктора си беше направо твърда.

И стига сте дразнили с нови продукти.  Joy Hug Шегувам се!  Wink
hahaha    Hug
Crazy Laughing

# 320
Включвам се да похваля Афоджий, понеже преди няколко дни се изразих негативно за протеина.... тааа получих си шампоана за изтощена коса и реконстр. със зелен чай  Heart Eyesи резултата е - много доволноооо. Снощи ги пробвах, днес се изправих с пресата и косата ми изглежда много добре, като се замисля от как позлвам проф. бои и козметика, косата ми е по жива, лъскава и хидратирана  Hug Благодаря ви момичета  Hug
МИсля си нещо... понеже след реконстр. косата ми малко се втвърди, дали бих могла да нанасям върху него малко масло?

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 10:25 от Dendy

# 321
  • в 1001-та нощ
може, дори е добра идея  Peace

kim kardashian   bouquet прави ми впечатление, че имаме сходно усещане за продуктите, на мен също от лореалските лимуно контраст ми хареса повече, също и балсама витамино колор, от който използвах бутилка 750 мл, маските ми бяха по 500 мл

дълго време се въздържах от оранжевата серия ан Керастаз, защото бе ползвана от дами с плътен косъм и очаквах отежняване, но не  Peace първо взех двата сатенени шампоана - влюбих се  Hug после балсама лаит витал, после олео релакс - маска и флуид, нектар термик .... и така постепенно ... разширявах кръга - все приятно изненадвана  Heart Eyes

от лореалските повторно бих взела форс вектор финиша и финиш крема на абсолюта  Peace

# 322
  • Плевен
И аз имах същия проблем с омазняването на корените на втоя ден след миене на косата. Поради  тази причина винаги миех косата си сутрин, за да може поне един денда съм с пусната коса и да изглежда добре, на следващата сутрин вече изглеждаше ужасно и съответно ластика беше моя най-добър приятел Sad
Най-добри резултати имам когато използвам шампоани на Керастаз, и то комбинирани с продукти от други марки. Например Байн сатин 2 с хидратиращия балсам на Aphogee i L2 на Lakme, Bain de force с ботокс маската за тънка коса и реконструктора със зелен чай.
Винаги резултата е бил много лъскава, мека и с въздушен обем. Офомянето ми е отнемало не повече от 15-20 мин. и прическата ми е стояла поне 3-4 дена.

Може би голямо значение имат и финишите, аз съм влюбена в Хрома термик и Цимент термик. след тях коста ми стои идеално права без да има подгъване в краищата и следи на коя страна съм спала през ноща Simple Smile Дамите с тънки и меки коси сигурно най-добре ще разберат какво имам в предвид Simple Smile
Утре ми предстои да позвам за първи път шампоана за изтощена коса на Aphogee в комбинация с 2 мин. реконструктор и ще споделя впечатления Hug
В wish листата ми е Лайт витал на Керастаз, ще ви помоля да споделите малко повече впечатления от него  bouquet

# 323
Redken All soft i Redken SmootH Down
Имате ли мнения?

# 324
  • в 1001-та нощ
viv_pl, след него косата ми е подредена, хлъзгава, с блясък;

ползвам го след като усетя лека сухота или напротринчване;

при ползване на хидратирана коса ми е идвал тежък (веднъж) и от тогава внимавам; много добре ми се отразяват и олео релакс ..... и други маски от линията, затова мога да допусна, че онова отежняване е било изключение, но все пак не съм пробвала отново, ако косата ми не тръгва да засушава Peace

# 325
  • Плевен
За себе си съм решила и спазвам за сега : Laughing следната стратегия за коста ми - мия я три пъти с седмицата, кото единия път е с продукти за обем, втория хидратиращ и третия, който винаги е неделя слагам ампули, протеини и т.н .
Незнам дали е правилно, но засега ми допада Simple Smile Ще чакам и вашите съвети, които десега са ми помогнали много. Исками се да пробвам и серията Архитект, за която си вадя изводи, че за мен ще бъде подходящ терапевтичен продукт  Laughing

Някой забелязвал ли е крайчетата на косата му да стърчат като се изправи newsm78 моите не са нацъфтели, потсригана съм скоро, но все пак го забелязвам това стърчане.

# 326
  • София
Пробвай със съвсем малко арганово масло след като изправиш, ама наистина много малко и само по връхчетата, при мен реши проблема Peace

# 327
# 328
  • Плевен
Пробвай със съвсем малко арганово масло след като изправиш, ама наистина много малко и само по връхчетата, при мен реши проблема Peace

Благодя Etoile, а дали ще стане с митичното олио на Лореа, защото нямам арганово newsm78

# 329
Ще стане ми се струва.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт