Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
за теб да  Grinning ти си с плътен косъм, пО не я усещат мацките с фин косъм  Blush
Май да  Simple Smile
Ако косата е с много фин косъм, без обем и се омазнява сравнително бързо, то едва ли дамата ще бъде впечатлена от тази маска, но в комбинация с шампоана може и да и хареса.
Аз съм с природно суха и чуплива коса и не харесвам много силно измивни, пресушаващи и втвърдяващи шампоани, които ще оплетат косата ми.  Sick
Примерно шампоанът Age Recharge - на мен не ми се отразява добре, но за една коса, която е с тънък косъм и е прекалено мека, би се харесал и ако се комбинира с някоя подходяща маска, резултатът би бил доста добър .

# 511
Наминавам с отчет за новите продукти.   Simple Smile

Ползвах шампоан Matrix - Biolage Hydratherapie. Лек, нелигав, но оставя усещане за добре измита и "лека" коса, не заплита - няма и причина да го прави, хидратиращ е. Съдържа алое.

След това балсам от същата серия - Biolage Hydratherapie Ultra-Hydrating. Силно хидратира, нелигав. Оставя страхотно витално усещане.   Grinning

След подсушаване - Л2, Хрома Термик.

Изсуших с четка и сешоар. Завърших с Sleek Silk Wonder Smoothing Oil от серията Total Results на Matrix.

Великолепен блясък, смайваща мекота.   Heart Eyes
Не мога да спра да се радвам на усещането.   Heart Eyes

# 512
за теб да  Grinning ти си с плътен косъм, пО не я усещат мацките с фин косъм  Blush
Май да  Simple Smile
Ако косата е с много фин косъм, без обем и се омазнява сравнително бързо, то едва ли дамата ще бъде впечатлена от тази маска, но в комбинация с шампоана може и да и хареса.

С тънък косъм съм - да и от писаното за тази маска съм подготвена, че може да не я усетя, ако не я ползвам с правилния шампоан. Съгласна съм с a.l.e.n.a, че тази маска е най-подходящо да се ползва с шампоана от серията, даже и концентратите си мисля да добавя, затова и не бързах да я пробвам. В момента разполагам с шампоана на Афоджий за изтощена коса и, ако я пробвам ще бъде с него, ако ми се стори слаба или нещо не ми хареса ще взема шампоана Форс Вектор, за да видя каква е разликата. Rolling Eyes
Благодаря B & C  bouquet

# 513
  • в 1001-та нощ
идеята да я ползваш с Афоджий за суха и изтощена коса е добра  Peace

имай предвид, че ако я ползваш на последователни измивания - протеинът се натрупва и сухотата може да градира ....така, че изследвай как е най-удачно за теб самата

когато за 1 път ползвах шампоана форс вектор - бях шокирана и това е дори меко казано  Joy hahaha

не можех да повярвам, че има такъв шампоан и дори мислех да не го ползвам  Mr. Green , но разбира се - размислих  Mr. Green

единственият продукт, който за сега е бил напълно неприложим за мен е маската абсолют рипеър

сега от позицията на времето може би бих пробвала да смесвам малко от нея с друга, но ... минало свършено - зарадва й се някой друг - с коса по-фина от моята - непонятно за мен - мацката ползва единствено и само тази серия от 2 години и е доволна  Sick  Mr. Green

# 514
зарадва й се някой друг - с коса по-фина от моята - непонятно за мен - мацката ползва единствено и само тази серия от 2 години и е доволна  Sick  Mr. Green
Аз я ползвах около 4  Mr. Green Embarassed ooooh! Crazy Sick само нея и нищо друго  Joy
В момента не ми харесва, но преди нямаше по-добра от нея  Laughing

# 515
a.l.e.n.a, благодаря! Опита ти ще ми бъде полезен  bouquet

# 516
  • в 1001-та нощ
ами - както знаеш - не обичам да се започва с екстремните варианти  Mr. Green и по-скоро може с бавни крачки да се движи към крайност Wink   bouquet

# 517
  • Плевен
Момичета имате ли опит с този продукт http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Fondant-Nutri-Thermique-200ml.

# 518
Момичета,не мога да намеря темата за размяна??  Rolling Eyes Искам да пробвам от коприната на Чи.

# 519
  • София

когато за 1 път ползвах шампоана форс вектор - бях шокирана и това е дори меко казано  Joy hahaha

Аз бях по същия начин, даже му бях направила анти реклама голяма пред приятелки  Laughing Но след това заедно с хидратираща маска и крем Форс Вектор имах перфектно изглеждаща коса. Иначе маската ми е любима. Периодично си ги ползвах в комбинация- и шампоан, и маска Форс Вектор, но това максимум веднъж седмично  Simple Smile

# 520
milisa ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544272.0

Момичета редовно ви чета, страхотна тема,не пиша защото съм в малките часове пред компютъра.  Hug
Имам нужда от съвет: ползвах Loreal Renew C за първи път и не усетих никакъв ефект. Косата си ми е като след стандатното шампоан + балсам.
С натрупване ли се усеща ефекта от ампулата?
Ползвах шампоан Tresemme LUXURIOUS MOISTURE и същия балсам.
Защо може да не се е получило нищо, да се отказвам ли от повторна покупка?

# 521
  • в 1001-та нощ
според мен не се натрупва, няма какво, активно действа алфахидрокси к-на в посока и кортекс и кутикула, като подсилва кератиновите връзки, намалява порьозността, изглажда кутикулата; предназначена е за много увредена коса и ако твоята не е, е възможно да не усещаш чудеса след нея, но това не означава, че нищо не е свършила  Peace

# 522
Zdarveite momi4eta,izvinqvam se za latinicata,no nqmam bg bukvi.Kosata mi e izrusena i mnogo suha,molq da mi  prepory4ate silno hidratira6ti 6ampoani,maski i fini6i.Blagodarq predvaritelno. Peace

# 523
  • в 1001-та нощ
опитай елстисайзер, серията инфра на ЧИ (шампоан, маска, финиш), серия от линията нутритив на Керастаз (оранжевата), евентуално серията интенс рипеър на лореал; има и други варианти, разбира се  Peace Филип Кингсли се коментира с добри хидра серии, но не съм пробвала  Peace

фин ли е косъмът или плътен, как стилизираш newsm78

# 524
Ще ми се да слагам и някакъв спрей за блясък с UV защита Wink преди време ползвах такъв на Рене Фюртерер,но вече го няма в мрежата.Препоръчайте ми нещо Hug

Hug
http://www.exceptionn-elle.fr/wp-content/upLoads/kerastase-Huile-Celeste.jpg

Препоръчвам тази серия Нещата са по-евтини от другите марки, но много добри и съм доволна. В момента имам от двуфазния балсам(не омазнява), ухае приятно и дава много блясък.

а от къде пазариш тази козметика?

Общи условия

Активация на акаунт