Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Iv4eg,на кой ден след цикъла ще ходиш на преглед.На мен ми предстои да ми дойде след трансфер.Казаха ми да отида на преглед ,но аз пропуснах да попитам на кой ден? newsm78

# 346
Здравей silvias, значи аз ще ходя на 8 ден от както ми е дошло, и на 7 ден от започването на лекарствата. За да премерят лигавицата как нараства. Само не те разбрах, как така чакаш да ти дойде след трансфер.
Тayrissima ще запомня съвета ти, и дай боже да забременея, че да си търся и аз правата от личната.

# 347
Много благодаря на Тарисима за информацията относно Клаксана  Hug Предполагам, че още много от правата не си знаем. Успех на всички  Hug Hug Hug.

# 348
Добър ден момичета !

Включвам се с въпрос относно инсеминация в Селена, ако някоя от Вас е правила такава там , бихте ли ми казали колко Ви е струвала? И от кой ден на цикъла трябва да се обадя на доктора?
Когато ходих да ми гледа ЦС , ми обясни доста неща , но аз бях толкова притеснена , че позабравих  Embarassed
На Всички Ви пожелавам успех и дано всеки от нас получи най-доброто развитие на нещата  Praynig

# 349
 Niq_23 по-предното лято правих 4 инсета и с тях кандидатствахме по ФАР. Спомням си, че за едно инсе ни отиваха около 1000лв на месец с включени всички разходи (път, лекарства, изследвания и самата инсеминация). Не съм много сигурна колко струваше процедурата. #Crazy
Аз започвах от 3 ден на цикъла да пия клостилбегит - 5 дни, после преди процедурата инжекция Прегнил и така...  След процедурата лекарствата са подобни на тези след инвитро, мисля ,че само без клексана. newsm78
Нека се включат и по-пресни случай Simple Smile

# 350
Niq_23 по-предното лято правих 4 инсета и с тях кандидатствахме по ФАР. Спомням си, че за едно инсе ни отиваха около 1000лв на месец с включени всички разходи (път, лекарства, изследвания и самата инсеминация). Не съм много сигурна колко струваше процедурата. #Crazy
Аз започвах от 3 ден на цикъла да пия клостилбегит - 5 дни, после преди процедурата инжекция Прегнил и така...  След процедурата лекарствата са подобни на тези след инвитро, мисля ,че само без клексана. newsm78
Нека се включат и по-пресни случай Simple Smile

Благодаря giga82  Hug, значи да си подготвя най-малко 1000 лв. , а за 2 години е възможно и много по-голяма да е сумата сега  Thinking

# 351
  Hug Възможно е миличка и за всеки случай си приготви повече от 1000лв. вероятно цената ще е нараснала  #Crazy

# 352
Niq-23 правх  4 инсеминации миналата година,те бяха не успешни ,излезнаха ми кам 750лв.На преглед ходих от 9 до 11ден от цикала.Лекарства преди това не съм пила,а след това само дуфастон.

# 353
Titanka , благодаря и на теб   bouquet

# 354
Niq-23 забравих да ти напиша,че ако не са ти взели кръв за хив, спин...ще ти вземат струва 98лв.  важи  3мес.

# 355
  • Пловдив
Здравейте момичета!!! Нова съм във форума, но от доста време ви чета в очакване да ми се обадят за заповед. Сега броя дните до датата за получаване и нямам търпение да стартирам процедурата. Надявам всичко да върви по мед и масло. Пожелавам на всички ви успехи в начинанията и повече усмивки.   Hug ( И аз предполагам, че доста голяма сума ще изчезне за каузата, но важен е крайния резултат. ) baby_neutral

# 356
ieva, добре дошла в нашата темичка!Пожелавам ти това да е твоя опит и бебчетата, които ще сътворите с екипа на Селена да си ги гушкаш до година по това време! Hug Hug Hug

# 357
Здравейте, вчера бях в Селена и нещата са добре. Другата седмица пак ме викат и ако и тогава всичко е наред в петък ще правим трансфер. Сега се моля и микробиологията да ми е добра и да се отприщят работите към добро. Дано всичко наистина мине както трябва и резултата да е положителен. Simple Smile

# 358
Стискайте палци, моля ви, че много ми помагат Simple Smile

# 359
Ивче Peace Praynigстискаме палци и ние с бебка.Всичко ще е наред този път.
Днес ми направи впечатление че видях много бременни мами,а през пролетта се зачеват най много бебета,и вашите са на път .
Белоснежка,как си ?Спря ли кървенето?
Добре дошла Иева.Успех ,в добри ръце си с екипа на селена.

Общи условия

Активация на акаунт