Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Браво, гига:) Радвам се на решителността и размаха, с които решаваш нещата! Така и трябва- да сме целеустремени към успеха и да решаваме бъро възникналите пречки Hug. Сега всичко ще се нареди едно по едно. Не разбирам- защо броиш вчера за 1-ви ден- дойде ли ти след абразиото?
Доктора ми каза, че трябва да броя този ден за първи от месечния цикъл, защото (както знаеш) при МЦ се изхвърля лигавицата на матката и след това отново започва да нараства. Абразиото представлява точно това - "изгребване" на лигавицата, а в моя случай и на полипа, който се изследва и след 2 седмици при контролния преглед ще ми кажат резултата от биопсията на полипа.
Момичета, при нормален цикъл, на 14- ти, 15-ден при овулация имам леко червено зацапване. Сега обаче, 10 дни пих лекарствата за подготовка за трансфера, които спрях преди 4 дни и започнах антибиотици заради бактерията, но въпреки това пак се пяви същото кървене- вчера, днес... Ама каква овулация може да имам!!! Сега като чета написаното от гига и в главата ми започват да се въртят полипи и кисти.
george_80 моля те мила, не се вкарвай в такива филми. То ако имаше някакви съмнения за полип, доки щеше да го види още на предния преглед. При мен имаше съмнения и те се оправдаха на следващия преглед. Затова спокойно, а зацапването може да е от антибиотика или от доста нарасналата лигавица. Спокойно, всичко ще е наред  Hug
 iv4eg Браво мила, много се радвам, че вече нещата при теб са се изчистили. Хайде сега, през новия МЦ да се сбъдне мечтата ти  EFP preggo  ylinfant

# 166
Ивче, браво за хубавите резултати! Стиснати палчета от нас със снежинките да стартираш по-бързо подготовка за трансфера! Hug
Джордж, защо не попиташ док, за да си по-спокойна? Hug
Велка, благодаря ти за инфото. И аз не мисля да правя БХС, защото го намирам за безполезна и излишна процедура. Ако видим 2 сърчица няма как да избягам от редукция, а после и от серклаж, така че, щом амниоцентезата не е толкова натоварваща, мисля да не я пропускам. Вие как сте с Божи? Hug

# 167
Гига, стана ми интересно, защото аз също уж имах полип преди година и ми правиха хистероскопия. След манипулацията имах бледо зацапване, а МЦ си дойде по график след предходния, без да се влияе от манипулацията. Не бях наясно Confused, че при абразиото се изгребва цялата лигавица. Както и да е- важен е резултата Hug Вярвам, че всичко ще е наред на прегледа.
Лали, не само, че БХС е безполезен, но и направена в Писанец в Пловдив може да бъде и шокиращ. На нероденото бебе на мои роднини поставиха риск от много тежка диагноза. Слава богу в Майчин дом я опровергаха пак чрез БХС ( моята близка не се реши на амниоцентеза). Знам, че в Сащ например, амниоцентезата дори е задължителна част от проследяването на бременността на всяка жена. Така, че за сигурност и успокоение е добре да се направи. Аз също бих си я направила след време... Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 19:56 от george_80

# 168
Гига, дано трудностите вече да са останали зад гърба ти и вече на следващия цикъл да се запишеш и в темата за" Дългото чакане след трансфер", което да приключи с  EFP
Момичета, моето леко зацапване от 2 дни днес се превърна в ясно кървене и бях изпратена на вливка с Дицинон и вит.С, много се стресирах, но за сега кървенето поспря. Дано поне едничко да се задържи до края, вече друго не искам  Cry

# 169
Белоснежка Praynig Hug

# 170
Белоснежка, не се притеснявай мила, сигурна съм, че и двете точици са си по местата.  Hug
 Къде ти правят вливките - в Селена ли? Знам, че не си от Пловдив и ми стана интересно дали за всичко пътуваш до там. newsm78

# 171
Белоснежка, не се притеснявай мила, сигурна съм, че и двете точици са си по местата.  Hug
 Къде ти правят вливките - в Селена ли? Знам, че не си от Пловдив и ми стана интересно дали за всичко пътуваш до там. newsm78
Гига, днешната инцидентна вливка ми я направиха в поликлиниката, където ми е личната лекарка, според това, което ми назначи доктора си купих всички лекарства, банката и всички възможни консумативи и ми я включиха в манипулационната на поликлиниката.

# 172
Лали добре сме с Божи,вади зъбки и стискаме палци на всички.Скоро ще кача снимки.

# 173
Белоснежка, не само, че ще видиш две силно тупкащи сърца, но и ще си ги износиш докрай. Сега малко повече почивка с мъниците вкъщи. Hug
Велка, чакаме да го видим малкия красавец. Коя ли госпожица ще му завърти главата един ден?! Hug

# 174
Белоснежка искам да те подкрепя и да ти кажа, че ти стискам палци.
Лали  Hug  bouquet
Гига с теб съм мила.
Аз чакам да ми дойде до 2 дни и да си започвам отново лекарствата.
Хайде хубав ден на всички.

# 175
Здраейте ! При отрицателен уринарен тест на 14-ти ден продължавате ли да пиете лекарствата , а моите са дуфастон , естрофем и лепенките.До колкото знам ,докато се пие дуфастон цикъла няма да мидойде.

# 176
california пусни кръвен и се обади на доктора, не бързай да се отказваш още Hug
Късмет Praynig

# 177
След кръвен отрицателен тест звъниш на доктора и тогава се спират лекарствата.

лали и сега можете да го видите под лентичката има снимки, скоро не съм качвала нямам време и като ме види на компа  се почва едно дране иска постоянно да щрака, Laughing

# 178
Калифорния, за кога ти е определен кръвният тест? Звучи несериозно да спираш лекарства след отрицателен уринен, защото той не е показателен. Simple Smile

# 179
Кръвния тест беше за 19.02. или 12 -ти ден след трансфера , но нямам възможност да го направя .Няма самоволно да спирам лекарствта си , ще изчакам до края на седмицата .Може и да звънна в клиниката,ама малко трудно се свързвам със д-р Ставрев.

Общи условия

Активация на акаунт