Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 744
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Гига успех,спокойствие и вярвай,че това е твоя успешен опит.Стискам палци

# 541
Искам да се върна малко назат в темата.Белоснежка радвам се че навреме си открила Твоя доктор,Iv4eg аз не те разбирам погрешно,даже напротив.Аз също не се сърдя на Ставрев за неуспеха ни,просто съм много разочарована от студеното му отношение след това.Имам една прекъсната стимулация по негови съображения,защото не реагира единия яйчник на медикаментите.Когато след 2мес.пак започнахме се получи същото(което ме доведе до мисълта че нищо в моя протокол не е променено)попитах защо пак става така,а той ми отговори"Ние правим каквото трябва,другото е божа работа"Ами много се извенявам,но от тази реплика вече ми се повдига.Че какво общо има Божията помощ по време на стимулация,ако греша ме поправете.До момента на трансфера сме изцяло в ръцете на доктора и ембриолога,Бог да ни е на помощ след това PraynigТа когато след проваления ми опит попитах за бъдещи решения,получих следния отговор"Като мине време ще говорим",да,но аз не искам да минава време,искам отговор сега.Е намерих го ,но не при него.Ако ми позволите да ви посъветвам-Искайте изчерпателни отговори на всичко което ви претиснява,това в крайна сметка му е част от работата.Питайте всеки ден какви дози и какви медикаменти ви бият(сестрите),защото след това никой няма да ви даде точната информация"Клиниката нямала тази практика"-недопостимо според мен,аз така и не разбрах на какви дози съм била

# 542
Гига, след трансфера лежах в клиниката 3 часа и после пътувах 1 час до вкъщи, седнала нормално на предната седалка. Лежах 2 дни след трансфера. Успех утре! Praynig Hug

# 543
Благодаря душички мили! Много вярвам в успеха, дано да е така. Hug

# 544
Гигче, успех ти пожелавам за утре!Полежи си в клиниката, колкото ти кажат, после си се прибери спокойно и лягай за още 2-3 дни, болнични не забравяй да си поискаш, ако не си си взела от другаде в момента. Ще ти дадат 15 дни, ще ти пратят болничния по куриер после. Възползвай се и до теста си стой на спокойствие в къщи и само положителни мисли. Не забравяй, че от утре ще си бременна, пък докато не се докаже противното, никой не може да опонира  Hug Hug Hug Hug

# 545
Гига късмет на трансфера. Да ти кажа за мен.  Трансфера го направихме към 11:30ч. От клиниката си тръгнах към 16ч. Пътувах 1 час на задната седалка почти легнала. След това в къщи лежах почти постоянно, особено първите 4 дни почти не ставах.Обадих се да питам къде да напрвя теста и ми казаха, където си реша. В деня на теста нито се виждаш с доктора, нито има преглед. Просто ти взимат кръв и си тръгваш.Аз прецених, че нито е подходящо пак да пътувам по 1 час в посока, трябваше да ангажирам и някой да ме закара, и реших в моя град да си пусна изследването. След това им се обадих да им кажа какво стана.
Късмет. Приятни празници на всички.

# 546
Гига , успех и стиснати палци от мен  Hug

# 547
Гига успех и от мен мила! newsm17Днес е Велики четвъртък и Бог ще е с теб  Hug

# 548
 Гига успех миличка !!!!!!!!!
Всички ще се молим  от сърце за теб ,днес е хубав е велик ден ,късмета ще е с теб !
 Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 549
Успех Гига! Praynig

# 550
Абсолютно съм съгласна с момичетата, определено взаимното доверие и вярата, че се прави всичко възможно за да се постигне успех, е голям фактор. В началото на започването на моята процедура бях изключително притеснена, защото не ми се обясняваше всичко, нещата се претупваха, а парите за прегледите не се променяха,все пак. Спомням си, че плаках след един от прегледите, защото аз не усещах необходимото доверие и не бях сигурна, че от отсрещната страна ще бъде направено всичко възможно за мен. Ноооо... за мое щастие, др. Ставрев реши, че няма да се занимава с мен, защото много знам и опонирам на някои неща и ме прехвърли при др.Ненев, което беше моят късмет, много пъти съм го споменавала и тук, защото към него с течение на времето придобих доверието и прегледите протичаха много по-добре, и успеха е на лице. И винаги, когато съм в клиниката, се убеждавам, че при др.Ставрев нещата вървят като на конвеер, а не само той е добър лекар там, има и други добри специалисти. Не се подлъгвайте, че на стената с успеха Ин витро има 95 % само негови снимки, може би се подбират избирателно Flutter  
Ах, Белоснежка, колко си права! Много се радвам, че си попаднала в ръцета на д-р Ненев. Той не е моя лекар, но в отсъствието на д-р Минев, той го е замествал достойно и съм много доволна и от него!

# 551
Успех Гига! Точно тези дни съм сигурна, че твоето чудо ще се случи!  Praynig Praynig Praynig

# 552
здравейте,  Hug милички! Преди малко се прибрах и бързам да ви съобщя, че си прибрах 3 снежинки, и че всичко мина много спокойно и бързо както никога до сега. Чувствам се добре и сега ме чака 4-5 дена лежане, та да се хванат здраво дребосъците. Дано са достатъчно борбени и да си стоят в коремчето ми 9 месеца. HugТова е от мен за сега, а теста ми е на 24.
Много ви прегръщам Hug и целувам Heart Eyes! Благодаря ви за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Страхотни сте Hug Hug Hug

# 553
здравейте,  Hug милички! Преди малко се прибрах и бързам да ви съобщя, че си прибрах 3 снежинки, и че всичко мина много спокойно и бързо както никога до сега. Чувствам се добре и сега ме чака 4-5 дена лежане, та да се хванат здраво дребосъците. Дано са достатъчно борбени и да си стоят в коремчето ми 9 месеца. HugТова е от мен за сега, а теста ми е на 24.
Много ви прегръщам Hug и целувам Heart Eyes! Благодаря ви за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Страхотни сте Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
Гига,спокойсвие и запомни-Ти вече си бременна.Стискам палци на 24 да ни се похвалиш с гоооолямо чхг. Hug

Общи условия

Активация на акаунт