Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 540
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Лали много се радвам за теб и малкото ти ангелче.Пожелавам ти серклажа да мине без проблем и до края да изкараш бременността си спокойно. Една приятелка беше бременна с близнаци и шийката и беше много скъсена и на нея и правиха серклаж и февруари роди живи и здрави бебчета. Успех и късмет мила  newsm51

# 631
Лали добре е Божи,излезна ха му два кътника и много мрънка тези дни.Амниото ми беше в 19гс но не си спомням точно и колко дни, знам че я правих на Петковден,3 дни преди амниоцинтезата почнах с антибиотика, малко преди това правих микробиология и цервикален мисля.
Ако не ме лъже паметта май се мери бедрената кост,и главичката ,но всичко е относително,плюс минус 300гр.като влезнах в 9 м божи го мерих ме 2600,спрях клексана и аспирина, док каза че ще над 3000гр за две седмици,да обаче той се роди 2740гр,49см,

# 632
Лали, честити розови гащи. И аз като теб бях настроена за момче, а новината че е момиче ми съобщи Кръшков. От момента в който ми каза, не можех да го гледам (доктора)  Joy толкова ми беше черен  ooooh! Постепенно свикнах с мисълта, а сега грам не съжалявам, че се роди момиченце. Правим прически, връзваме плитки, вече се заиграва с чинийки и чашки  Mr. Green Пожелявам ти серклажа да мине безпроблемно  Hug И н атермин едно хубаво момиченце или момченце  Laughing
Както е казала Велка мери се бедрена кост и обиколка на глава. Мен до последно Ставрев ми казваше,, че детето е под 3000гр и изостава със седмица. Накрая се роди 3330/49см. Доколкото знам особено в последните месеци, когато детето е много голямо, е много трудно да се определат кг и ръст.

# 633
Лали, и аз така бях чела за този период 20-28 седмица, че е удачна ФМ, и чакам с нетърпение, но и малко страх прегледа.
А по повод пола, аз пък се бях настроила за момиче и ми трябваха дни, че и седмици да свикна с мисълта, че е момче. Когато месец по-късно го потвърди и лекаря, при който ходя на ЖК, тук в моя град, вече май е ясно, че ще купуваме сини гащи Simple Smile Но все пак със 100% ще се разбере като се роди, живот и здраве Simple Smile

В крайна сметка правихме БХС, аз много не исках, казах го и на Ставрев, но той настоя и ми взема марките от бебето, а после и кръв, като попълнихме и един въпросник. Стойностите излязоха добри, предвид огромния ми брой на годините.

А за този Клексан и Аспирин, имам чувство че всеки лекар казва нещо различно. Ако Пантерка се включи и тя ще каже, че е много объркана до кога се пие и боцка. На мен пък Ставрев каза, че може би ще спра Аспирина като почна 7 месец, а ще продължа само с Клексан, ама до кога не разбрах...Иначе нямам синини, но вече ми е малко трудно да бода, че корема доста напредва Simple Smile

# 634
Момичета моето ЧХГ расте така:

На 17.04. ЧХГ 623,2
На 19.04. ЧХГ 1485

Моля се всичко да е наред , на 27 съм при д-р Минев и тогава ще докладвам повече.

# 635
Ния, чудесни новини! Hug

# 636
Niq, страхотен резултат. Удвоява се, значи всичко е наред. И ми намирисва на двечки  Wink

# 637
Niq, страхотен резултат. Удвоява се, значи всичко е наред. И ми намирисва на двечки  Wink

За мен няма значение , само искам да е където трябва , да чуем сърчице и да е живо и здраво (живи и здрави ) . Едно или две ,живи и здрави , ще съм безкрайно щастлива.

# 638
Ния ,браво страхотен резултат. Всичко ще е наред и на финала най- сладкото и здраво  бебче или бебчета!  Hug Hug Hug

# 639
Момичета днес бях на преглед и чухме сърчицето на бебчо. Със сигурност ще е едно. Всичко е наред към момента. Следващ преглед след 20 дни.

# 640
Niq, Paele, чудесни новини! Аз също нямам търпение да минат прегледите за сакчето и сърчицето. То първо се тревожим за резултата от теста, после пък за други неща... Дано всичко е наред и Бог да ни помага Praynig

# 641
Паеле, твоето първо ЧХГ колко беше?

# 642
Момичета, ходих тук при една лекарка , погледна ме на вагинален и каза , че според нея сакчето е в матката.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 22:09 от Niq_23

# 643
george_80,  първо ЧХГ на 11 ден - 71,97.

# 644
Добро утро мили момичета Simple Smile страхотни новини чета от вас, само за сакчета, сърчица, розови и сини гащички. Супер, дай боже все това да се чете тук. Как ми се искаше и аз да съм една от вас в момента и да имам вашите весели "тревоги" за размери, сърчица и пораснали коремчета.
Лали, не се притеснявай от серклажа. В нашия случай с конизациите, трябва даже да сме спокойни, че го има този метод. Чела съм доста за него и всички пишат, че не се усеща после в месеците, даже забравят че са им го правли. Така, че не се тревожи мила.
Ния чудесен резултат. Всичко ще е наред и при теб. Аз обаче яко съм те изпуснала явно, защото малко не разбрах при теб какво стана. Ти прави ли инвитро, или просто си пробвахте, но след цветна снимка. Извинявай, че те питам за пореден път. Иначе ЧХГ-то ти е супер.
Паеле и за теб се радвам много.
Стискайте и на мен палци милите ми. Някой има ли някакви наблюдения дали се увеличава шанса от втория опит. Моля ви който знае нещо да ми пише, за да си дам малко увереност.

Общи условия

Активация на акаунт