LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 53 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
При мен е обратното има я в суивито при това без начислена доставка при целодневна борба с кодовете, нямам имейл, а и от банката нямам SMS,  Praynig да ми дойдат велурените ботушки, от две седмици ги дебна.
ако говориш за равните велурени и аз ги дебнах доста време и ги поръчах на 10-ти и имаха номер за колисимо , а сега ми пише че са анулирани
[/quote
За тези: http://www.laredoute.fr/vente-bottes-en-suede-synthetique.aspx?p … amp;source=search от 8,75

# 346
Три поръчки пуснах сутринта - получих СМС за блокиране на сумите - сега гледам и трите Терминирани.  Като влязох да ви чета - че то доста бъгове днес, не е ясно дали са ги оправили.  Да ви кажа, в последните 2 месеца, 2 анулирани артикула (якета) - парите още си ги чакам- чек и пейпал.   Най-добре, според мен, да не поръчваме отново същите неща - някак си, затварят ни парите за неопределено време,  нямаме сигурност какво точно става с тези поръчки, а като капак може да се сдобием и с двойна порция зимни дрехи през март.

# 347
Ох,и моята поръчка пак е Термине......пуснах я втори път ,след като от сутрината ми стана Термине и сега айде пак.........от днес има ли някой с нормална поръчка ooooh!

И аз като теб. Не мога да разбера как става така, във всеки случай едва ли зависи от артикулите. Втората поръчка я пуснах към дванадесет на обяд, към три нещата все още бяха налични.

# 348
Всичко в кошницата ми е увеличено  Rolling Eyes

# 349
  • Варна
Всичко в кошницата ми е увеличено  Rolling Eyes

Някои неща са на старите цени. Налично е сукманчето на Вертбоде.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-salopette-fille.aspx?producti … 2&secintref=1

# 350
Добре де - като плащате с Пейпал и Ви стой, че имате нареждане към ЛАредут, а се окаже, че стоката е термине или като при мен просто поръчката я няма в суивито, кога Пейпал и сменя статута от Пендинг, нали магазина никога няма да си я поиска? newsm78

# 351
Добре де - като плащате с Пейпал и Ви стой, че имате нареждане към ЛАредут, а се окаже, че стоката е термине или като при мен просто поръчката я няма в суивито, кога Пейпал и сменя статута от Пендинг, нали магазина никога няма да си я поиска? newsm78
ПП сменя статута след 30 дни.
парите ти стоят блокирани в зависимост от сроковете на твоята банка - от 2 седмици до 45 дни.

# 352
момичета,може ли да ми предложите олекотена завивка,която да се намаля с код,да е 200 гр Благодаря

# 353
Момичета, когато имате отказан артикул и в mes remboursement ви изписва envoy de la lettre cheque- значи ли ,че ще получа чек, а не ваучер. Мога ли да им изпратя писмо в, в което да искам замяна.На 1 стр видях такова, но вече ако съм  получила чека и им го върна да ми го заменят.Предварително не мога ли да изискам това да стане. Thinking
Благодаря предварително на отзовалите се! Peace

# 354
Момичета, когато имате отказан артикул и в mes remboursement ви изписва envoy de la lettre cheque- значи ли ,че ще получа чек, а не ваучер. Мога ли да им изпратя писмо в, в което да искам замяна.На 1 стр видях такова, но вече ако съм  получила чека и им го върна да ми го заменят.Предварително не мога ли да изискам това да стане. Thinking

Да трябва да го получиш първо и тогава да им го върнеш, поне на мен така ми отговориха... Simple Smile

# 355
  • София

Да трябва да го получиш първо и тогава да им го върнеш, поне на мен така ми отговориха... Simple Smile

Пиши им да ти заменят чекът с ваучер и ги помоли да ти изпратят № на ваучера на мейла. Peace

# 356
Ами, моят чек е от декември, пристигна в края на януари, занесох го същия ден в банката, но още не е осребрен. 

# 357
Маркирах си няколко от последните поръчки като подаръци, но нито един от описите на изпратените от ЛР пакети не съдържа каталог. Има ли вероятност да ми пратят каталог ако не е описан като приложен към поръчките или да не се надявам?
Благодаря предварително за отговора  Hug

# 358
За поръчката с която бях получила каталога имам 2 писма тип опис  - в първото каталога го има - CATALOGUE          231.1364, а във второто с номера за проследяване липсва. Може да не са ти пратили първия опис...

# 359
  • Сливен
това светна
Pull zippé à capuche
PUMA
Ref :7254440  в черно 38 и розово 36
също  д.панталонките на Елос 38,
жилетката от 1 е 50/52н  - Gilet manches aux coudes Ref : 7898274  и  46/48

Общи условия

Активация на акаунт