LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Не губете надежда! Проблемът се получи след като си промениха визията. Като нищо някоя настройка се е омазала и дава грешен статус.  Peace

# 466
Някой успя ли днес да пусне поръчка? От обяд се опитвам на няколко акаунта и през различни браузъри, но не мога да я валидирам newsm78
Аз успях да издебна жилетката пума най-сене...
Поръчах я, цял ден стоя на 1 стъпка поръчката...и сега влизам - Термине..

Искам да питам момичетата, на които им терминираха поръчките така, имате ли суми срещу номера на поръчката в суивито?
Аз имам сума, нямам датите за изпращане и статус нямам...
След около 10 дена се появи на отделен ред в суивито над всички поръчки.Статуса термине.А за връщане на парите нищо не е отразено.Само в ПП е отразена с въпросителен знак.Явно ще си получа парите след 45 дена.

# 467
  • Плевен
Може ли някой да ми препоръча протектор за матрак.Да е водоустойчив.
http://www.laredoute.fr/vente-protege-matelas-400g-m2-eponge-end … 1&secintref=0
водоустойчив е,а и прекрасно се намалява с код 69000 от намалената цена Twisted Evil

# 468
Да се включа и аз отново по въпроса за терминираните поръчки. След неколкократна размяна на мейли с ЛР и уклончиви отговори от тяхна страна, най- после получих що-годе задоволителни и конкретни отговори. Казвам отговори, защото различни хора отговарят на отделните ми въпроси. Няма да навлизам в подробности, само ще ви дам резултата:
 - на въпроса ми защо поръчката ми е терминирана, след като имам потвърдителен мейл и номер на поръчка, а освен това я виждам в суивито със сума (но без втори ред), а като вляза в самата поръчка е на стъпка 4 Preparation colis (но в колоната статус е празно), отговорът е, че поръчката не е регистрирана. Ето и оригинала на френски: отговор от вчера "Je regrette de constater que votre commande n'a pas été enregistrée."  и пояснението от днес " Après vérification, la commande que vous signalez n'est pas validée, je vous invite à l'enregistrer à nouveau sur le site. "  Надявам се с този отговор да не скършвам надеждите на онези от вас, които са с моя случай на терминирана поръчка, но им пишете, за да не се надявате напразно!
- след като ме посъветваха да я пусна отново, аз ги запитах как аджаба да стане това на цената, на която съм си пуснала поръчката на 14.02 от Soldes, ми отговориха, че се ангажират да ми възстановят разликата  newsm78 Ето и оригиналният мейл: " Vous souhaitez l'enregistrement de votre commande dans les mêmes conditions. Dès l'enregistrement de votre commande, merci de me recontacter. Je m'engage à vous rembourser la différence de prix qui aura été facturée ."

Та, сега съм в една чуденка дали да рискувам да си пусна поръчката отново, на тройно по-високата цена, която е в момента, и да чакам да ми възстановят разликата или да не се набутвам излишно. Някой имал ли е подобен случай - да са му върнали разлика в цената? Или просто са ми го обещали, за да ме разкарат и да не им досаждам повече.

# 469
Момичета, скоро да сте попадали на изгодни кани Брита???  bouquet

# 470
Здравейте, момичета. Преди 20 дни пуснах поръчка, която погрешка изпратих в пощенски клон вместо на адреса на превозвача. След като пратката ми е останала непотърсена трябва ли да пиша на Ла Редут, за да ми върнат парите или те го правят служебно. Платих с PayPal. Моля, споделете вашия опит.

# 471
Поръчките, които покрай проблемите с превозвача така и не получих и се върнаха в Ла редут бях платила с Пей Пал и след известно време, колкото да може поръчката да се върне при тях - им писах, че не съм ги получила и те ми върнаха парите в Пай Пал без и един ред да ми напишат.

# 472
  • София
Фифинка, не се хаби. Нямат практика да връщат разлики Peace

# 473
  • София
Имам налични жилетките Пума в коша ,но на 18  Е. Sad

# 474
А при мен освен терминираните 3 поръчки и 2 нормални в последните 2 дена, се появи и по-различен статус на една.Тя е със статус ен курс, но като вляза при артикулите, единия стои на 1-ва стъпка, а другите 2 на 4-та, но без дати на приготвяне, както е в терминираните поръчки. newsm78Някой има ли такава поръчка, и според вас да я чакам ли?И трите артикула са на вертбаудет.

# 475
  • Пловдив
В кошницата ми е светнала чантичката с капсите, ако някой я дебне. Peace

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 10:01 от marzeliva

# 476
Мами, получихте ли вече нещо от марката KIHAWO? Как са като размери? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми измери момчешка блузка размер 114 или 126 см. Малчо е 108-109 см висок и на блузките от ЛР и Окаю 114 размер вече му късеят ръкавите.
Благодаря предварително    bouquet

# 477
Взех си поръчката с дълго чаканите сини ботуши и се оказа, че са ми сгрешили номера. Вместо №39 са ми изпратили №36. Много ме яд, защото ботушите са чудесни, иде ми да заплача.
Бермудите Пума са страхотни, много ми харесват Peace И една грейка за детето в синьо, беше 5 евро, също е чудесна Peace

# 478
Slip homme, lot de 3
LA REDOUTE CREATION
Ref :6899781
La Redoute
36/38 за 2 Е налични

# 479
  • София...........
Débardeur
LA REDOUTE CREATION
Ref :7909292
En stock