LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Влизам на бързо да кажа, че жилетките пума са страхотни!, бермудките и те  Heart Eyes
Дънките Рип кърл са супер, но не влизам в тях  Mr. Green ще е разменят за по-големи  Crazy на пума също пуснах 36 и ми станаха нещата.

# 451
Влизам на бързо да кажа, че жилетките пума са страхотни!, бермудките и те  Heart Eyes
Дънките Рип кърл са супер, но не влизам в тях  Mr. Green ще е разменят за по-големи  Crazy на пума също пуснах 36 и ми станаха нещата.

Кой номер получи,мила?Да отивам да слабея ли.. hahaha

# 452

Кой номер получи,мила?Да отивам да слабея ли.. hahaha
Мен ме интересува жилетката понеже съм М а взех 36.

# 453
Момичета имам следното питане, тъй като за първи път поръчах чрез превозвач, пратката ми е разделена на две и от една седмица ми дава за двете части че са Livré le 08/02/2012 и Livré le 10/02/2012, след няколко дена съответно Livré le 10/02/2012 и Livré le 13/02/2012, днес влизам и датата и на двете е Livré le 15/02/2012. на какво се дължи това някой знае ли и кога според вас са пристигнали при превозвача?

# 454
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Вече нищо не разбирам  newsm78 Снощи пуснах 3 поръчки от Новата колекция една след друга, първата с подарък, другите две без. Сутринта в 6ч тази с подарък е със статут En cours и е с втори ред, а другите две са Terminé. И за трите имам мейли, но не знам поради каква причина са при Спамовете, а не в кутията, която не е препълнена. Иначе пък всички са на четвърта стъпка, парите са блокирани. Изобщо тъмна Индия. Ще пиша писмо дали са регистрирани поръчките при тях. Ако някой може да помогне с текст на френски или английски, много ще съм благодарна.

при мен положението е същото!! Sick Sick

питам се защо като поръчката ми е терминирана не мога да си ползвам същия код?!?

# 455
rallii, моля за мерки на дънките Рип Кърл /за които отзивите и в сайта бяха, че са умалени/ и бермудите Пума- талия и ханш.  Praynig

# 456
Здравейте,някой има ли наблюдения за тези кърпи-хубави ли са? Те също се намалят с код 69000 от намалената цена.
http://www.laredoute.fr/vente-serviettes-d-invite-500-g-m2-(lot- … &prodcolor=14
[/quote

да, аз имам от години такива, много съм доволна  Peace

# 457
Вече нищо не разбирам  newsm78 Снощи пуснах 3 поръчки от Новата колекция една след друга, първата с подарък, другите две без. Сутринта в 6ч тази с подарък е със статут En cours и е с втори ред, а другите две са Terminé. И за трите имам мейли, но не знам поради каква причина са при Спамовете, а не в кутията, която не е препълнена. Иначе пък всички са на четвърта стъпка, парите са блокирани. Изобщо тъмна Индия. Ще пиша писмо дали са регистрирани поръчките при тях. Ако някой може да помогне с текст на френски или английски, много ще съм благодарна.

при мен положението е същото!! Sick Sick

питам се защо като поръчката ми е терминирана не мога да си ползвам същия код?!?

никога не е можело да се ползва един и същи код на един акаунт, направи си друг

# 458
Някой успя ли днес да пусне поръчка? От обяд се опитвам на няколко акаунта и през различни браузъри, но не мога да я валидирам newsm78

# 459
  • София
Някой успя ли днес да пусне поръчка? От обяд се опитвам на няколко акаунта и през различни браузъри, но не мога да я валидирам newsm78
Аз успях да издебна жилетката пума най-сене...
Поръчах я, цял ден стоя на 1 стъпка поръчката...и сега влизам - Термине..

Искам да питам момичетата, на които им терминираха поръчките така, имате ли суми срещу номера на поръчката в суивито?
Аз имам сума, нямам датите за изпращане и статус нямам...

# 460
Аз успях да издебна жилетката пума най-сене...
Поръчах я, цял ден стоя на 1 стъпка поръчката...и сега влизам - Термине..

Искам да питам момичетата, на които им терминираха поръчките така, имате ли суми срещу номера на поръчката в суивито?
Аз имам сума, нямам датите за изпращане и статус нямам...
Имам сума, Еве, но нямам дати и нищо Confused Няма да я изпратят, за съжаление Sad

# 461
  • София
Мда, до този извод стигнах и аз...  Cry
Ще оставя малко надежда и ще видя в ПП как ще се развият нещата другата седмица.  Confused
Лошото е, че не срещам французойки да се оплакват... Thinking

# 462
  • добрич
Може ли някой да ми препоръча протектор за матрак.Да е водоустойчив.

# 463
  • МИНДЕРА
Някой да е получил мъжкия спортен клин на Найк,да видя как изглежда ooooh!

# 464
Здравейте!
Първо искам да благодаря на kokonut за помощта при поръчката ми. bouquet

Вчера следобяд пуснах поръчка, всичко беше наред, фактурира ми нещата, изтеглени ми бяха пари за всички артикули. Късно вечерта проверих пак в суивито, нямаше проблем, но преди час един артикул беше още на 3-та стъпка, докато другите бяха вече на 4-та, и сумата беше различна - минус сумата за този артикул.
На трета стъпка стои и стещу  него в графата е изписано че е свършил- Epuisé depuis le 10.02.2012  

Значи да не се надявам, че ще ми го изпратят, така ли?
Благодаря предварително.

Няколко дни след като писах това, са ми изпратили на14.02 и 15.02 имейл за потвърждение и там включен и този артикул, потвърдих и проверих суивито, още си е на трета стъпка.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт