LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Искам да ви попитам тези, които използват Смарт-а за колко време ви пристига до френския адрес пратките?
Гледам, че са изпратени на 14-ти и пише, че ориентировачно ще пристигнат на 20-ти, но още няма никой. Как се доставят на френския адрес? С тяхната обикновена поща?
Колко време отнема?
Мерси.

# 616
Момичета, интересува ме SOFT GREY като размери, кой размер поръчвате за мъжете си?
Примерно ето тази тениска http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-coton-biologique- … n&prodcolor=2
Моят мъж носи L и от LA REDOUTE CREATION L му е добре.
От тези същият номер ли да поръчам или по-малък?

# 617
  • Сливен
Трапезица извинявай няма да се повтори нова съм и не знаех как става.Благодаря ти за информацията

# 618
Момичета, интересува ме SOFT GREY като размери, кой размер поръчвате за мъжете си?
Примерно ето тази тениска http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-coton-biologique- … n&prodcolor=2
Моят мъж носи L и от LA REDOUTE CREATION L му е добре.
От тези същият номер ли да поръчам или по-малък?
Същият, Софт грей са по-висок клас Ла редут.
Хайде да използвам поста, за да напсувам французите заради поредната терминирана поръчка. Вчера по обяд пуснах една рокличка от новата колекция, една жилетка от старата и едно сутиенче, намалено, но не от албанците. Ползвах буквен код 20/29, поръчка за около 42 лв. Е, току-що хвърлих едно око, убедена, че поръчката вече е с втори ред, ама дръжки, терминирана. Иначе нещата са си налични. Е, втори път така, първия- с коженото яке /хайде, там се знаеше, че въртят дирник/. Ми...публично им тегля една, някак по- удовлетворително е.

# 619
тъкмо мислех да разгледам евентуално за поръчица, но айви току що ме отказа. Май това беше пазаруването до лятото от Ларедут, така сми си го направиха та от намаление до намаление да се пазарува от тях.......нищо чудно, ако скоро и от намаленията ни откажат....

# 620
Сутринта пуснах една-засега е успешна. Praynig

Получих по-дългия клин на Литес.Размер S/M.Леко трудно си вкарах д-то в него, но визуалния ефект много ми допада Hug.За ориентир-165 см съм, 60 кг.Нагоре ми идва малко дълъг и леко съм го подгънала точно под бюста.Но не се нагъва и не се смъква повече.Доволна съм!Ако наистина има и антицелулитен ефект, ще е супер.Към него поръчах и ръкавите, но те още не са дошли. Hug

# 621
Вчера вечерта направих поръчка с код 20/29, с неща само от новата колекция - на този етап нямам проблем....Току-що я погледнах - няма проблем с нея, на 4 стъпка, с 2 ред......Това ми е трета поредна поръчка само от НК в последните дни и нямам никакъв проблем. Дано нямам!

Да не би да е в артикулите - смесване на НК и албанци? newsm78Просто разсъждавам на глас.....

# 622
Извинявайте ако е коментирано, но някой писа ли им по повод терминираните поръчки и има ли обяснение(и аз имам такава от 16.02). Все пак артикулите са налични, а парите блокирани и като няма гаранция, че ако ги пусна пак всичко ще е наред...

# 623
  • София
Сутринта пуснах 2 поръчки,на едната само не ми пратиха е-майил с потвърждение и след малко ще ги питам защо,иначе и 2-те са на 4та стъпка. Поръчката от преди 2 дни също стои на 4-та стъпка и изглежда наред.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 14:18 от mikimik

# 624
И аз вчера по обяд пуснах едни гащеризони от новата колекция. Ползвах буквен код 20/29, поръчка за около 30 лв. Е, току-що хвърлих едно око, убедена, че поръчката вече е с втори ред, ама дръжки, терминирана,но е на четвърта стъпка вече... Иначе нещата са си налични и сега ще си получим ли тези терминирани поръчки или не,платила съм с карта,парите са изтеглени вече,какво да очаквам оттук нататък! Rolling Eyes Peace

# 625
И аз вчера по обяд пуснах едни гащеризони от новата колекция. Ползвах буквен код 20/29, поръчка за около 30 лв. Е, току-що хвърлих едно око, убедена, че поръчката вече е с втори ред, ама дръжки, терминирана,но е на четвърта стъпка вече... Иначе нещата са си налични и сега ще си получим ли тези терминирани поръчки или не,платила съм с карта,парите са изтеглени вече,какво да очаквам оттук нататък! Rolling Eyes Peace

Ваучер и следващите намаления/ кодове.
Регистрирай се в Пейпал и плащай чрез тях, спестява някои дребни неудобства.
Лично аз нямам намерение да повтарям поръчките, напоследък сайтът е бъгав.

# 626
  • Beyond the Frontiers
Да питам за единичните комплекти, винаги ли са с тази платка за подпъхване от долу. Аз съм купувала все големи размери, ама сега взех 140 на 200, ама не е 200, а 180 реално и много ме е яд.

# 627
  • Варна
Да питам за единичните комплекти, винаги ли са с тази платка за подпъхване от долу. Аз съм купувала все големи размери, ама сега взех 140 на 200, ама не е 200, а 180 реално и много ме е яд.

Не всички.

# 628
  • Beyond the Frontiers

Не всички.

Добре, тези които взех никъде не пише, че са детски.

# 629
Извинявайте ако е коментирано, но някой писа ли им по повод терминираните поръчки и има ли обяснение(и аз имам такава от 16.02). Все пак артикулите са налични, а парите блокирани и като няма гаранция, че ако ги пусна пак всичко ще е наред...

Аз им писах, но още отговор няма... Rolling Eyes . Моята е от 14ти, но артикулите вече не са налични и не ми остава нищо освен да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт