LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
Да споделя ,че току що получих мейл че поръчката ми пътува с DHl   #Crazy независимо че е до превозвач  с дата 15.02,статусът и беше ен курс ,с един отказан артикул и на 4 стъпка  Peace . в системата им още не излиза обаче като номер
Сега чакам да видя дали и другата от 15.02 ще е  с тях,за нея направих запитване вчера ,но още не са ми отговорили,тя е  също с отказани артик.,но пък сумата стоеше цялата
 п.п. И в другата тема има съшият случай  Peace

# 631
  • София
И аз имам такъв e-mail за DHL за поръчка направен ана 15.02.  Чудя се какво става?

# 632
Впечатления за тези дамски дънки?
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-long-32-entrej-81-cm.asp … 1&secintref=2
Дънките (Ref :4241495) и един момчешки потник (Ref :4932307) с код 69000 излизат 10,89е.

# 633
И аз вчера по обяд пуснах едни гащеризони от новата колекция. Ползвах буквен код 20/29, поръчка за около 30 лв. Е, току-що хвърлих едно око, убедена, че поръчката вече е с втори ред, ама дръжки, терминирана,но е на четвърта стъпка вече... Иначе нещата са си налични и сега ще си получим ли тези терминирани поръчки или не,платила съм с карта,парите са изтеглени вече,какво да очаквам оттук нататък! Rolling Eyes Peace
А откъде си сигурна, че парите са изтеглени?По-вероятно е да са само блокирани.

# 634
изпуснах ви

# 635
 happy_woman,дано си права и парите да са само блокирани,а не изтеглени-ще изчакам 15 дни и ще видя..... ooooh! Praynig

# 636
  • Варна
Извинявайте ако е коментирано, но някой писа ли им по повод терминираните поръчки и има ли обяснение(и аз имам такава от 16.02). Все пак артикулите са налични, а парите блокирани и като няма гаранция, че ако ги пусна пак всичко ще е наред...

Аз им писах, но още отговор няма... Rolling Eyes . Моята е от 14ти, но артикулите вече не са налични и не ми остава нищо освен да чакам.

и аз имам същия проблем с поръчки от 14 и 16,02. Ще чакам да видим какво ще ти отговорят

# 637
  • София
Всичките ли ви поръчки имат втоти ред? Аз от намаленията имам една само с втори ред  Rolling Eyes
Пуснах три поръчки на 18,2, с новата колекция, едната е термине. Писах им, но отговор нямам  Tired

# 638
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-cuir-de-porc.aspx?product … 1&secintref=0

Това яке ли беше по едно време около 30Е?
Нека някой да покаже снимка,не съм го виждала.
Аз след намаленията пуснах,за сега уж е наред.

# 639
И аз имам такъв e-mail за DHL за поръчка направен ана 15.02.  Чудя се какво става?
И АЗ в кюпа  Shocked
пише, че е от 15.02 и подадена на ДЧЛ на 21.02. И адерса ми е верен, българския  Laughing
Обаче пише, че теглото е само 0.59 кг  Rolling Eyes
Вътре би трябвало да има 2 гащеризончета + тениски + активната гимнастика.
Но 0.59 ме кара да мисля, че активна гимнастика няма в пакета  Sad

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:28 от ronisum

# 640
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
И аз имам такъв e-mail за DHL за поръчка направен ана 15.02.  Чудя се какво става?
И АЗ в кюпа  Shocked
пише, че е от 15.02 и подадена на ДЧЛ на 21.02. И адерса ми е верен, българския  Laughing

гимнастиката при мен беше отделена от основната поръчка

# 641
  • София
И АЗ в кюпа  Shocked

Може да е подаръка одеалце,сега ще има да се чудим какво става? При мен подаръка по спомени  е Pepe Jeans. Не мога да вляза в сайта Thinking.

# 642
  • София
Искам да ви попитам тези, които използват Смарт-а за колко време ви пристига до френския адрес пратките?
Гледам, че са изпратени на 14-ти и пише, че ориентировачно ще пристигнат на 20-ти, но още няма никой. Как се доставят на френския адрес? С тяхната обикновена поща?
Колко време отнема?
Мерси.

Някой може ли да ми отговори?

# 643
 уж не са мо отделяли подаръка. всичко заедно е фактурирано  newsm78

# 644
Момичета,искам да ви попитам нещо.Поръчах ето това манто  http://www.laredoute.fr/vente-manteau.aspx?productid=324267126&a … 1&secintref=0 и засега е на втора стъпка,не е мръднало,дали ще го получа-VERTBAUTED,тази марка дали ще ми я откажат.Благодаря Ви.Какво ще пише,ако ми я откажат,скоро не ми се е случвало това,затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт