LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 53 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Какво се случва с поръчаните стоки  и плащането,ако поръчката в суиви-то е разделена на две-
1 част е на Енрегистремент
2 част-Препарацион колис

Поотделно двете части са под 10 Е
Платила съм с ПП.

Какво да очаквам?Благодаря предварително,че ще отдели някой време,да ми отговори.Знам,че се случва често,но не съм се задълбочавала с тези разделяния на поръчки.  bouquet
Мила, от кога е поръчката?
Първата част ако е изостанала на първа, втора стъпка, може и да не я получиш...
Втората ще я получиш.
Не се притеснявай за плащането щом е с ПП. Ако първата част ти изостане или ти я откажат/анулират - няма да си изтеглят пари за нея, само ще стоят блокирани съобразно сроковете на твоята банка

# 376
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-jete-de-lit-pompon-en-coton.aspx?p … 1&secintref=0

Момичета, това ми излиза на добра цена с намалението,хем голям размер- 14,90Е,но мненията за качество са противоречиви.Някакво мнение newsm78 за качество ,дебелина?

Кой звят и размер ти излиза на тази цена?
Ползвала е код Peace

# 377
От вчера ми е,но ми стана чудно защо така са ги разделили.Едно време направо си пишеха,че не са налични,като пращат и така.Все по-непонятни ми стават ларедутци.Благодаря,че ми отговори   bouquet

# 378
  • Варна
 А какво се случва ,когато поръчката е разделена , има анулиран продукт и парите са изеглени от банката?

# 379
  • София
А какво се случва ,когато поръчката е разделена , има анулиран продукт и парите са изеглени от банката?
Анулирания артикул, ще се появи в рембурса и срещу него ще пише, как ще бъдат върнати парите. Най-вероятно с ваучер, но се случва и с чек. При такъв случай, най-добре пишете на ЛР с искане на ваучер пратен по мейла Peace

Suivre mes commandes -
Mes remboursements Peace

# 380
Здравейте, имате ли отзиви за това детско яке http://media.laredoute.fr/Product/EUHDPICTURES/9/2/8/324215928-0 … 84_1200.jpg?s=641 ?

# 381

И мен ме интересува. До вчера беше 5,99 евро, поръчах го, видях реални снимки, но така и не съм срещала отзиви колко е плътно. Предполагам не е много дебело, те ларедутските не са за голяма зима...

# 382

И мен ме интересува. До вчера беше 5,99 евро, поръчах го, видях реални снимки, но така и не съм срещала отзиви колко е плътно. Предполагам не е много дебело, те ларедутските не са за голяма зима...
А имат и дебели, сега сме с едно червено със свалящи се ръкави отпреди 3 години купено Wink

# 383
  • Пловдив

А имат и дебели, сега сме с едно червено със свалящи се ръкави отпреди 3 години купено Wink
аз го получих http://www.album.bg/sis7/images/29135872/ на мен ми харесва и мисля че си е точно зимно,от вътре пухчето не е супер дебело ,но мисля ще е достатъчно,нещо от рода на това http://www.album.bg/sis7/images/26664044/152690/ Не е като дебелите дудунки на Окау дето им се свалят ръкавите и това http://www.album.bg/sis7/images/21738405/37206/ ,но не е и като тези http://www.album.bg/sis7/images/19302313/37206/ ,които са доста по тънки. Офффф че обяснение хвърлих   ooooh!

# 384
  • София

И ние Laughing Предходните 2 бяхме със синьото....По-хубави якета не са пускали!
Ха,Сис, аз те разбрах! Имаме ги всичките Laughing

# 385
  • Пловдив

И ние Laughing Предходните 2 бяхме със синьото....По-хубави якета не са пускали!

Усетих се аз че за да ме разбере човек трябва да ги има.......ама "руса глава" викам може пък да е от полза някому  Joy Да е жив и здрав Ларедут,че се отгледахме с неговите евтини дрешки,ама много съм разочарована, с всяко изминало намаление все по малко изгодни детски неща.....как си карахме симата с якетата от 1 евро.....ехххх времена.Да ни е жива и здрава Евка,нашата златна фея,че ако не са кодовете.....   bouquet  bouquet  bouquet

# 386
  • София

Усетих се аз че за да ме разбере човек трябва да ги има.......ама "руса глава" викам може пък да е от полза някому  Joy Да е жив и здрав Ларедут,че се отгледахме с неговите евтини дрешки,ама много съм разочарована, с всяко изминало намаление все по малко изгодни детски неща.....как си карахме симата с якетата от 1 евро.....ехххх времена.Да ни е жива и здрава Евка,нашата златна фея,че ако не са кодовете.....   bouquet  bouquet  bouquet
Дааа! Да ни е жива и здрава Ев!
Единственото с което мога да ги похваля е, че цените за по-голяма възраст не се променят Simple Smile Това е за сефте....
Иначе, много ми е мъка за тоя ЛР.....така ми липсва затварянето на сайта, трепета с който бързо прехвърляш страниците по нощите, изгодните далаверки от по евро, две, три/ и не боклучки, както се изказаха някои потребители!/ Ех....
Първите ми поръчки са били за ръст 80, сега са за 138 Laughing Добре си поминахме тия години Hug

# 387
Здравейте момичета! След много четене на темата пуснах първата си поръчка от 8 месеца насам. Поръчката е чрез доставчик, платих с ПП, ползвах код за новите купички. В суйвито имам три таблици. Първата с отказани 2 сиви екипа. Втората с подаръка, който е на 4-та стъпка и статут Préparé le 08/02/2012. И третата таблица с остатъка на поръчката на стъпка 6 и статус Arrivé chez le distributeur le 14/02/2012. Та се чудя на втората таблица с подаръка. Да не би да са го пратили до България? Ще съм много благодарна, ако някой ме светне.   bouquet

# 388
Много моля за помощ при избора ми на възглавници за децата  Praynig Всички, които пробвах от детския сектор се намалят перфектно с 15/25  Flutter мисля да са 60/60 заради калъфките, които имаме от ЛР.
държа да е антибактериална, пухените не са за нас, че малкия е със съмнения за астма  Tired
тази как ви се струва, нещо с новата визия на сайта не мога да прочета всички коментари, а само последните 2 ми се отварят
http://www.laredoute.fr/vente-oreiller-essentiel-moelleux-traite … 1&secintref=0
детски ли да взема или да огледам и сектора за възрастни  Rolling Eyes

Здравейте момичета! След много четене на темата пуснах първата си поръчка от 8 месеца насам. Поръчката е чрез доставчик, платих с ПП, ползвах код за новите купички. В суйвито имам три таблици. Първата с отказани 2 сиви екипа. Втората с подаръка, който е на 4-та стъпка и статут Préparé le 08/02/2012. И третата таблица с остатъка на поръчката на стъпка 6 и статус Arrivé chez le distributeur le 14/02/2012. Та се чудя на втората таблица с подаръка. Да не би да са го пратили до България? Ще съм много благодарна, ако някой ме светне.   bouquet
не са го пратили до Бг, може просто да не са му обновили статуса  Peace

# 389
Много, много благодаря за бързия отговор. Успокоих се.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт