LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 53 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам въпрос - къде мога да си видя данните от фактурата, като съм си изтрила потвърдителния имейл?
В сайта поръчката ми е на 7 стъпка- пише Livre 08.02.2012. Но не пристигна с последния курс на франсето и се притеснявам. ТОва ливре какво означава - че е пристигнала в клона на пощата или че е изпратена от магазина?
И още нещо - като отворя подробно описание на поръчката от суивре ми излиза адреса в БГ? Исках да проверя да не съм объркала нещо при изписването на френския адрес, но не зная от къде. Можете ли да помогнете?

# 391
  • Сандански
Момичета, имам въпрос - къде мога да си видя данните от фактурата, като съм си изтрила потвърдителния имейл?
В сайта поръчката ми е на 7 стъпка- пише Livre 08.02.2012. Но не пристигна с последния курс на франсето и се притеснявам. ТОва ливре какво означава - че е пристигнала в клона на пощата или че е изпратена от магазина?
И още нещо - като отворя подробно описание на поръчката от суивре ми излиза адреса в БГ? Исках да проверя да не съм объркала нещо при изписването на френския адрес, но не зная от къде. Можете ли да помогнете?

Твоята евентуално ще бъде със следващия курс, защото сега са пристигнали поръчките до 06.02. ....Още по интересно е че моята е със Статус Livre 27.01.2012 и не е дошла. Така, че ще чакаме Sad

# 392
  • добрич
Твоята евентуално ще бъде със следващия курс, защото сега са пристигнали поръчките до 06.02. ....Още по интересно е че моята е със Статус Livre 27.01.2012 и не е дошла. Така, че ще чакаме Sad
[/quote]

И аз така доставена на 27.01,а я няма в този курс и снощи писах на франсето и ми казаха че ще направят справка за нея датаи какво е пристигнало.

# 393
Май доста хора чакаме пратки от франсето. И аз имам една от 27/01/2012г със статус Livre. Опитвам се да намеря как да пиша в ларедута ама нещо френския ми го няма въобще. Някой ако му се е налагало да пише с подобен проблем може ли да помага. Или ако някой от сега чакащите вече е предприел действия може ли информация.

# 394
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1
Форма за контакт. PeaceМоже и на английски да им пишете.Според мен първо се уверете,че не са в БГ или в движение пратките,после се занимавайте с ЛР. Peace

# 395
Това намаление поръчвах само два пъти. Първия път нямах проблем с поръчката, но сега нещо почнах да се притеснявам. Поръчката е с код за подарък и на единия ден пратиха подаръка-31.01, а на другия самата поръчка (много странно  Thinking )-01.02.
Обаче и до ден днешен си стои на 5-та стъпка, като в e-mail -а които ми изпратиха редутци, че се изпраща нямах collisimo, а N°Exped:
Дали на някой му се е случвало?

# 396
  • Сандански
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1
Форма за контакт. PeaceМоже и на английски да им пишете.Според мен първо се уверете,че не са в БГ или в движение пратките,после се занимавайте с ЛР. Peace

В Бг не са със сигурност, защото ни няма в списъците на пристигналите, а и имейл от Ларедут нямам, защото поръчката е с подарък и е с къщичката...Как да проверя дали са в движение и къде са newsm78

# 397

И мен ме интересува. До вчера беше 5,99 евро, поръчах го, видях реални снимки, но така и не съм срещала отзиви колко е плътно. Предполагам не е много дебело, те ларедутските не са за голяма зима...
А имат и дебели, сега сме с едно червено със свалящи се ръкави отпреди 3 години купено Wink
аз го получих http://www.album.bg/sis7/images/29135872/ на мен ми харесва и мисля че си е точно зимно,от вътре пухчето не е супер дебело ,но мисля ще е достатъчно,нещо от рода на това http://www.album.bg/sis7/images/26664044/152690/ Не е като дебелите дудунки на Окау дето им се свалят ръкавите и това http://www.album.bg/sis7/images/21738405/37206/ ,но не е и като тези http://www.album.bg/sis7/images/19302313/37206/ ,които са доста по тънки. Офффф че обяснение хвърлих   ooooh!
Peace Да, ама аз те разбрах, БЛАГОДАРЯ, sis 7!!!

# 398
Моля за помощ!Получих това писмо,но с Гугъл нищо не разбрах от превода..
Montant du colis                                  =     14,37 €                      Dont TVA sur articles  :    2,35 €                                                                                Total :                                                 14,37 €                 que vous avez choisi de régler par compte Paypal.                               Si vous avez commandé simultanément d'autres articles, ils vousparviendront par colis séparé.Aucune facture ne sera jointe à votre colis, conservez donc ce mail.Si vous souhaitez échanger un article, il vous suffira d'en faire lademande dans les 15 jours suivant la livraison soit :- Pour plus de rapidité sur le site www.laredoute.fr depuis lelien "suivre mes commandes", en haut de la page d'accueil du site.- Par téléphone au 0 892 350 350 (0,34 EUR/mn hors surcoût opérateur)Dans ce cas, vous devrez joindre le bon de retour que vous aurezreçu avec votre colis ainsi que le bon d'échange ci-joint dûment rempli.Bon d'échange - cliquez-iciA SAVOIR : les articles à échanger doivent être dans leur emballage d'origine.Merci de votre confiance et à bientôt sur votre site www.laredoute.fr !Cordialement.Guillaume SURMONTRelation Clients

# 399

В Бг не са със сигурност, защото ни няма в списъците на пристигналите, а и имейл от Ларедут нямам, защото поръчката е с подарък и е с къщичката...Как да проверя дали са в движение и къде са newsm78

И аз съм сигурна че не са в БГ . при мен дойде подаръка а поръчката я няма. Като съм малко по свободна ще се опитам да им пиша на ЛР

# 400
# 401
  • Хасково
момичета извинте за глуповавият ми върпос но не съм поръчала от една година заради новите условия и преди няколко седмици пуснах поръчка и ми дадоха код за проследяване към DHL пратката снощи е пристигнала в София и я чакам , но от DHL ли ще я получа или от ЕКонт ?!

# 402
Здравейте,днес пуснах поръчка от новата колекция.Всичко мина нормално.Даже стигна на 4-та стъпка.И тогава в Суивито се появи Термине.Значи ли че е отказана,при положение,че артикулите са налични

# 403
  • София
момичета извинте за глуповавият ми върпос но не съм поръчала от една година заради новите условия и преди няколко седмици пуснах поръчка и ми дадоха код за проследяване към DHL пратката снощи е пристигнала в София и я чакам , но от DHL ли ще я получа или от ЕКонт ?!
от ДЧЛ, разбира се Peace

# 404
  • София
А има ли някой, който е направил поръчка в последните 2 дни и която поръчка да не е терминирана...  Thinking
Нещо не ми харесва тая работа....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт