LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 53 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А има ли някой, който е направил поръчка в последните 2 дни и която поръчка да не е терминирана...  Thinking
Нещо не ми харесва тая работа....  Rolling Eyes
Аз. Пусната вчера поръчка е на 4-та стъпка с втори ред Peace

# 406
Здравейте,днес пуснах поръчка от новата колекция.Всичко мина нормално.Даже стигна на 4-та стъпка.И тогава в Суивито се появи Термине.Значи ли че е отказана,при положение,че артикулите са налични

Незнам кой и защо вся смут с това Термине, 80% от поръчките ми са с такъв статус, но всички са получени. И не мога да си обясня какво е това нетърпение през 20мин. да си проверявате статуса на поръчките и след това да има масова паника. Почакайте , пък като не ги получите-тогава се притеснявайте.

# 407
  • София...........
Здравейте,днес пуснах поръчка от новата колекция.Всичко мина нормално.Даже стигна на 4-та стъпка.И тогава в Суивито се появи Термине.Значи ли че е отказана,при положение,че артикулите са налични

Незнам кой и защо вся смут с това Термине, 80% от поръчките ми са с такъв статус, но всички са получени. И не мога да си обясня какво е това нетърпение през 20мин. да си проверявате статуса на поръчките и след това да има масова паника. Почакайте , пък като не ги получите-тогава се притеснявайте.

Защото поръчката е ТЕРМИНЕ , когато се предаде на превозвача. И не е нормално да е ТЕРМИНЕ в деня , когато е пусната Wink

# 408

Защото поръчката е ТЕРМИНЕ , когато се предаде на превозвача. И не е нормално да е ТЕРМИНЕ в деня , когато е пусната Wink

Щом ги получаваме и с такъв статус, не мисля, че не е номално. Някой забелязал обаче, че се сменили буквичките "по-рано" и паниката расте лавинообразно. Wink

# 409

Не е точно така. Тук става въпрос за термине няколко часа след пускане на поръчката, което ще рече, че за тях е приключена. В последните няколко дни всичките ми поръчки са така. Писах на Ларедут и ето отговора:

Dear Madam,

I apologize for the delay in replying.

We had a technical problem for your both last orders which were no validated. Your paypal account will not be charged for them.

For the first order on February 14th, the only 2 dresses 150 5327 and 523 7329 are available. Thank you to replace them online because I cannot valid your payment paypal.

For the 2nd order on February 15th, you ordered one item which is sold by our partner Verbaudet.
This partner do not send abroad. You only can buy the items sold by La Redoute. All the items are at present sold out. So, your paypal account will not be charged.

Пропуснах да отбележа, че поръчките са до Франция с посредник.

# 410
Здравейте! Искам да попитам, ако има някой, вече получил чантичката от 3,50Е в каки, камъчетата приличат ли на камъчетата на тези обувки? Още не съм я получила, а се чудя на тези обувки. Също и цвета повече прилича на бежовите обувки, или на зелените? http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-avec-strass-et-clous-pi … 3&secintref=0
Благодаря предварително!

# 411

Щом ги получаваме и с такъв статус, не мисля, че не е номално. Някой забелязал обаче, че се сменили буквичките "по-рано" и паниката расте лавинообразно. Wink
Не е само до буквичките.Срещу съответния артикул няма никакъв текст-кога ще бъде приготвен за изпращане примерно.При мен от 3 поръчки вчера и днес двете са терминирани, а едната е ен курс.

# 412
  • София

divna е права .Не е нормално няколко  часа след като е пусната поръчката статута да е Термине.Тези поръчки няма да бъдат изпратени. Peace

# 413
Oк, ваша воля да се терзаете. Последният месец всичките ми поръчки, пуснати с колисимо, т.е. без подарък, ми стават Термине преди да е излезнал дори 2ри ред, но всички от тях /9бр. до 10.02/ са доставени. Peace

# 414
Здравейте! Искам да попитам, ако има някой, вече получил чантичката от 3,50Е в каки, камъчетата приличат ли на камъчетата на тези обувки? Още не съм я получила, а се чудя на тези обувки. Също и цвета повече прилича на бежовите обувки, или на зелените? http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-avec-strass-et-clous-pi … 3&secintref=0
Благодаря предварително!
Моята е в шкафа, но по спомен...камъчетата са някак по- груби. Мисля, че са по- големи отколкото по обувките. Зеленото някак бледнее, сравнено с балеринките, но това само по картинка разбира се. Дано се включат още хора да споделят.

# 415
  • София
Не е добре работата...  Thinking
От намаленията както и да е, да са изчерпани, но от НК да терминират поръчка си е за притеснение.  При все, че това не е единичен случай...
И аз бих се притеснила.  Rolling Eyes

# 416
  • София...........
Oк, ваша воля да се терзаете. Последният месец всичките ми поръчки, пуснати с колисимо, т.е. без подарък, ми стават Термине преди да е излезнал дори 2ри ред, но всички от тях /9бр. до 10.02/ са доставени. Peace

Друго по което се различават двете ТЕРМИНЕТ-а е:

В суивито начален екран , където са изброени поръчките
При нормално ТЕРМИНЕ (когато е ОК поръчката и е доставена до превозвача) си стои сумата на поръчката, а при проблемните няма нищо.

# 417
# 418
  • София
Без подарък имам термине след 2 дни Peace Много бързо действат там.
С подарък е друга бира Thinking

# 419
И аз да се включа в групичката с терминираните поръчки. Имам една от 14 февруари, за която си имам потвърдителен мейл и поръчката съществува в суивито, макар и със статус termine. Французите ми отговориха, че не е регистрирана при тях  Shocked Е, как става така? Писах им втори мейл преди малко, да видим дали служителя, който ми е отговорил, не си е мръднал пръста и ми е дал стандартен отговор, или ще се размърдат да си оправят кашата от последните дни. Сигурна съм, че сега са затрупани с мноооого възмутени съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт