LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Oк, ваша воля да се терзаете. Последният месец всичките ми поръчки, пуснати с колисимо, т.е. без подарък, ми стават Термине преди да е излезнал дори 2ри ред, но всички от тях /9бр. до 10.02/ са доставени. Peace

Имам поръчки с подарък  от м.01. ,които все още са със статут En cours ,а поръчките от м.02. без подарък са Terminé.

# 421
Тези поръчки нямат и потвърдителен имейл

# 422
Дано някой ме опровергае,но откак сайта е с нова визия или ли изобщо някой,чиято поръчка е минала на следваща стъпка без да е терминирана  newsm78

# 423
Дано някой ме опровергае,но откак сайта е с нова визия или ли изобщо някой,чиято поръчка е минала на следваща стъпка без да е терминирана  newsm78
Не е от новата визия Peace Имам 2 поръчки от вчера и една от днес, всичките са нова колекция, всичко си им е ОК Peace Даже и втори ред имат Wink Онзи ден ми терминираха коженото яке Елос, което се появяваше от време на време Peace Според мен зависи от наличността на артикулите

# 424
Това е супер,започнах да си мисля да не са ни отрязали пак нещо  Blush

# 425
  • София
Дано някой ме опровергае,но откак сайта е с нова визия или ли изобщо някой,чиято поръчка е минала на следваща стъпка без да е терминирана  newsm78

Проблемните поръчки май бяха от 14.02 сутринта -  преди  да променят визията .Аз също имам поръчка от 14.02 . пусната някъде към 14.00ч. и всичко за сега е ОК /пу-пу/. Peace

# 426
Дано някой ме опровергае,но откак сайта е с нова визия или ли изобщо някой,чиято поръчка е минала на следваща стъпка без да е терминирана  newsm78

Проблемните поръчки май бяха от 14.02 сутринта -  преди  да променят визията .Аз също имам поръчка от 14.02 . пусната някъде към 14.00ч. и всичко за сега е ОК /пу-пу/. Peace
И при мен засега всичко е наред.От 14.02 към 13.30 часа.

# 427
Моята терминирана поръчка е от 14.02 късно вечерта, когато вече беше новия интерфейс.

Моята терминирана поръчка има потвърдителен мейл. И въпреки това франсетата ми отговориха, че такава поръчка не е регистрирана  Thinking

# 428
Моята терминирана поръчка е от 14.02 късно вечерта, когато вече беше новия интерфейс.

Моята терминирана поръчка има потвърдителен мейл.
Моите са от вчера след обяд и днес рано сутринта.

# 429
Здравейте, по повод на горните констатации да се включа, че и аз направих поръчка и платих с картата, но плащането не се появи на мейл няколко дни -2 мисля. Тове беше точно като променяха сайта и като си влязох вчера бяха ми пратили 10 мейла с плащането и 4 с колис номера  Simple Smile

# 430
Освен zuzolina и мен, има ли други, които са писали до ЛР за терминираните поръчки? И някой, който да е получил отговор?

# 431
  • Beyond the Frontiers
Освен zuzolina и мен, има ли други, които са писали до ЛР за терминираните поръчки? И някой, който да е получил отговор?

На 14-ти сутринта направих поръчка, сумата беше блоирана по картата, но поръчка нямаше, след обяд повторих и мина успешно. Веднага писах на ларедут да потвърдят, колко поръчки имам на дата 14-ти. Вчера и отговориха, че е 1. Чакам банката утре да разблокира сумата  Peace

# 432
Момичета някоя от Вас има ли наблюдения върху тези възглавници http://www.laredoute.fr/vente-oreiller-moelleux-en-duvet-naturel … &prodcolor=10, на мен ми трябва да са по-твърди, как мислите newsm78

# 433
  • София

Значи не съм само аз в кюпа #Cussing out
Вчера вечерта направих поръчка и понеже ми излезе на сутринта 'termine' им писах и се оказва, че нямам такава поръчка и че не са ми дърпали от картата, а аз получих смс потвърждение от банката и по телефона бая време се разправях и с тях и с банката, но не стигнах до никъде  #Crazy
Имали технически проблем, но били сигурни, че не ми е дърпано от парите, а аз им обяснявам, че парите са ми дърпнали и само трябва да си ги видят, но уви без успех. Ще чакам един месец да ми отблокират парите.
Някой да има успех евентуално след такова разиграване?
В смисъл да им пише 'termine' , а всъщност да си получат артикулите и съответно след време да си вземат парите, които са блокирани?

# 434

Имали технически проблем, но били сигурни, че не ми е дърпано от парите, а аз им обяснявам, че парите са ми дърпнали и само трябва да си ги видят, но уви без успех. Ще чакам един месец да ми отблокират парите.
Някой да има успех евентуално след такова разиграване?
В смисъл да им пише 'termine' , а всъщност да си получат артикулите и съответно след време да си вземат парите, които са блокирани?
Парите се изтеглят когато артикулите се подготвят за пращане.Така че няма начин да са ни дръпнати няколко часа след направената от нас поръчка, и съответно терминирането й.Само блокирани са, и ще бъдат освободени.

Общи условия

Активация на акаунт