LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А при мен освен терминираните 3 поръчки и 2 нормални в последните 2 дена, се появи и по-различен статус на една.Тя е със статус ен курс, но като вляза при артикулите, единия стои на 1-ва стъпка, а другите 2 на 4-та, но без дати на приготвяне, както е в терминираните поръчки. newsm78Някой има ли такава поръчка, и според вас да я чакам ли?И трите артикула са на вертбаудет.
На коя поръчка си получила "en cours"?
На някоя от терминираните? Че да знам дали да се надявам на чудо Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 12:37 от fede

# 481
дънките р-р 36
талия - 36см
ханш - 46-47см

бермудите р-р 36
талия - 40см
ханш - относително 55см - с бастички са и се разширяват

жилетките р-р 36
дължина под мишниците - 39см
от рамото - 60
от рамо до рамо - 38
гръдна - 46
ръкав от вътрешния ръб - 51

# 482
Момичета,писах и в превозваческата тема пиша и тук дано момичето чете Praynig-
Велина Огнянова Георгиева.Моля да се свърже с мен!

# 483
А при мен освен терминираните 3 поръчки и 2 нормални в последните 2 дена, се появи и по-различен статус на една.Тя е със статус ен курс, но като вляза при артикулите, единия стои на 1-ва стъпка, а другите 2 на 4-та, но без дати на приготвяне, както е в терминираните поръчки. newsm78Някой има ли такава поръчка, и според вас да я чакам ли?И трите артикула са на вертбаудет.
На коя поръчка си получила "en cours"?
На някоя от терминираните? Че да знам дали да се надявам на чудо Simple Smile
Не, тази поръчка в началото изглеждаше нормално.Фактурираха я, отделиха едната рокличка на точките/бях пуснала 2 бр./ и тя остана на 1-ва стъпка, а другата рокличка и едно клинче минаха на 4-та стъпка.И после срещу артикулите изчезна статуса.Тоест изглежда като терминираните, но е със статус en cours.Какво значи това, нямам идея.

# 484
  • Сливен
и аз имам такава поръчка.единият артикул е на първа стъпка,но не е отказан ,а има статус- препаре,другите са на 4 ,но нямат статус ,а иначе цялата поръчка е ен курс, сумата е цялата.докато преди  нея 15мин по рано имам  друга поръчка ,от която ми отказаха 1 арт. ,намалиха ми сумата,статусът на поръчката е ен курс,но вътре в нея срещу арт.нищо не пише за статус.  ooooh!  Rolling Eyes сега се надявам да ми пуснат нещата ,а не да ми блокират парите за 45дена  Whistling

# 485
Взех си последната поръчка, всичко е точно, няма липсващи неща.

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique.aspx?productid=324 … 2&secintref=0 - много е хубава, тънка, еластична, 38/40 взех, не ми е описана.Има подплънки на рамената .

http://www.laredoute.fr/vente-collants-en-maille-cotelee-stretch … 5&secintref=1 - това е коментирано, цвета ми изглежда малко по-различен, не го пробвах.

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-motif-chauve-souris.aspx?p … 2&secintref=0 - това в сиво, обаче няма снимка. Много е сладурска и приятна на допир, харесва ми.38/40

http://www.laredoute.fr/vente-chemise-unie-ou-a-carreaux.aspx?pr … 4&secintref=0 - тази риза е коментирана, хубава е, но имаше доста стърчащи кончета.

http://www.laredoute.fr/vente-mini-jupe-en-jean.aspx?productid=3 … 2&secintref=0 - 38 р-р, умалена е, опъната ми е и малко трудно закопчах копчетата, дано се отпусне, пък и до лятото ще смъкна малко килца  Whistling

Simple Smile

# 486
и аз имам такава поръчка.единият артикул е на първа стъпка,но не е отказан ,а има статус- препаре,другите са на 4 ,но нямат статус ,а иначе цялата поръчка е ен курс, сумата е цялата.докато преди  нея 15мин по рано имам  друга поръчка ,от която ми отказаха 1 арт. ,намалиха ми сумата,статусът на поръчката е ен курс,но вътре в нея срещу арт.нищо не пише за статус.  ooooh!  Rolling Eyes сега се надявам да ми пуснат нещата ,а не да ми блокират парите за 45дена  Whistling
И аз се надявам поне тази поръчка да не е отпаднала.Артикулите ти на вертбаудет ли са?

# 487
  • Сливен
Не,не са.Имам дънки ,жилетки и др.от намалените.Както и потничета детски от новата колекция мисля

# 488
Писах в темата за размените, но ще пиша и тук. Много съм доволна от получените поръчки, но съм разочарована, че са ми малки бермудите Пума. По съвет на съфорумка от темата /не личен, просто пуснат тука/, поръчах 36 и 38, при положение, че нося 38 от Редута, понякога ми стават и 36. Момичето беше убедено, че бермудите са уголемени, а те всъщност са умалени. Моля, ако не сте сигурни в твърденията си, не ги пускайте в публичното пространство. Сега вече няма как да си поръчам по-големия размер. Обявила съм за размяна 36-ицата, както и панталонките Адидас, които, м/у впрочем, също не са уголемени- пак по местно мнение. Та написах това, за да не се предоверяват и други момичета за размерите на дрешките. Роклите в стил 70-те, пъстрите, от 5Е пък се оказаха от плат, вискоза, след като пак в темата някой заяви, че са от трико!
За жилетките някой по-напред пита, май Зизи беше, чудесни са, 36 стават спокойно и за 38 или М.
Другото, което много ми хареса е пуловерчето от мерино за 5 Е. Е, моето го купих за 8 Е, но си ги заслужава до цент. То вече е уголемено, но се знае, че мериното се свива след изпиране. Брезентовите кубинки на Актив също са чудесни, изобщо, всички неща, които съм цитирала в темата за размените. Майка ми реши, че иска да обзаведе и приятелки с жилетките на Ан Уейбърн, раираните, и синята блуза с черно райе на Бест- пак пуловерче с къс ръкав. Много подходящи, стилни дрехи за дами  в елегантна възраст /малко над 60/.

# 489
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Взех поредните пратки от офиса на СД и ме очакваше изненада от Ларедут. При поръчани 3 жилетки Пума и фактурирани толкова в плика имаше само 2. Плика нямаше дупки или лепенки, просто са си спестили единия брой при опаковането.
Пуснах диспут и чакам да видя отговора им.

# 490
Здравейте момичета, дали сте срещали изгодни ковертюри.........благодаря

# 491
Момичета, и аз си получих пратката с жилетките Пума и другите спортни дрехи от онзи ден, та за коментираните Мъжки клинове и долнища, и на двете им пише женски по етикетите. Peace Спортния клин на Найк със синьото е много хубав, коментираните бермудки Пума и панталонки на Адидас също са страхотни, като благодаря на beni94, че даде размери, без нея едва ли щях да се улуча като номер за Адидаските. Благодаря и на всички Вас за споделените линкове и труд.   bouquet Hug

# 492
  • Пловдив
Айви, аз не мисля, че са умалени панталонките Пума, нося 38 и 38 ми заспаха, друг е въпросът, че не се харесах в тях, както съм ниска и с тази кройка и дължина изглеждам още по-дебела отколкото съм Crossing Arms  Спомням си, че тази жилетка я определи като уголемена, за мен си отговаря, а горно нося 36. Явно си зависи и от структурата на дамата.

Тениската Левис ми се струва уголемена или просто моделът е такъв  newsm78, опасявах се да не е къса като на дамата от 3-тата снимка, но на мен ми е доста дълга, като туника hahaha Всичко друго е обсъждано.

# 493
  • Варна
Писах в темата за размените, но ще пиша и тук. Много съм доволна от получените поръчки, но съм разочарована, че са ми малки бермудите Пума. По съвет на съфорумка от темата /не личен, просто пуснат тука/, поръчах 36 и 38, при положение, че нося 38 от Редута, понякога ми стават и 36. Момичето беше убедено, че бермудите са уголемени, а те всъщност са умалени. Моля, ако не сте сигурни в твърденията си, не ги пускайте в публичното пространство. Сега вече няма как да си поръчам по-големия размер. Обявила съм за размяна 36-ицата, както и панталонките Адидас, които, м/у впрочем, също не са уголемени- пак по местно мнение. Та написах това, за да не се предоверяват и други момичета за размерите на дрешките. Роклите в стил 70-те, пъстрите, от 5Е пък се оказаха от плат, вискоза, след като пак в темата някой заяви, че са от трико!

Мен още ме е яд за балеринките Пума, които трябваше да бъдат умалени. Confused
Относно материята на роклята, то си пишеше в описанието че е вискоза, няма как да е трико.
Но определено и аз вече няма да се предоверявам. Laughing

# 494
Всичко е коментирано! Обичам да чета отзиви,  та затова и аз да дам:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324160231& … 5&secintref=0 - мекичка и хубава, 38/40 и 42/44 - по-голямата ще я разменя за по-малка
панталоните от 0,90 цента  - 42 размер, няма го притежателя, на мен ми харесват
туниката от 2 евро с късия ръкав- лилава, много е хубава, 34/36, дано да я има и да поръчам още една по-голяма
чантата Пепе - идеална за плаж

Общи условия

Активация на акаунт