LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Извинявай,объркала съм реф.,този дето съм дала не е правилния.Ето от каталога:
4391284-бял
4391268-син
4391267-бежав

Да, да, разбрах.....Това е каталогът от кодовата тема, който го бе пуснала Евка скоро........

# 661
и аз имам същия проблем с поръчки от 14 и 16,02. Ще чакам да видим какво ще ти отговорят

Отговориха ми - за съжаление не това, което ми се искаше Sad

Dear Madam,

You are concerned as regards your order on February 14th.

This order was not validated for technical reasons and your paypal account will not be charged for it.

I apologize for this inconvenience.

You can replace it online.

Regards.

Няма да повтарям поръчката, защото нещата вече ги няма или пък ако някое го има вече не е на същата цена Sad

# 662
  • Сливен
И на мен ми отговориха същото  Crossing Arms ,имали техн.проблем и едната ми поръчка от 15.02. била неуспешна,сега са ми блокирани парите отново  ooooh!
от пощенска банка независимо че казват че ставало с отговор от ларедут  и след това по мейла,ме накараха да ходя до банката и да подавам молба за оспорване на транзакцията.сега отново ще трябва да се разхождам  Rolling Eyes

# 663
Извинете ,къде е този каталог ,не го намирам в другата тема?Благодаря

# 664

В старата тема трябва е, потърси в старите публикации на Евето........

# 665
https://picasaweb.google.com/118441075799382650081/082012?authke … sRgCOTUibLCtMD3aA

# 666
От сканирания каталог може ли референтен на дъките  droit - bleu и на дънките 7/8 с момичето със сивата блузка от стр. 14 . Благодаря

# 667
От сканирания каталог може ли референтен на дъките  droit - bleu и на дънките 7/8 с момичето със сивата блузка от стр. 14 . Благодаря

Точно затова писах да се намери темата.....Там момичетата бяха дали референтни номера....От линка не се разчитат......

# 668
аз пък да помоля , който има този каталог за реф. номер на дънките за момче от 14 и 99- и дънковите бермуди пак за момче  от 12 и 99 -мисля , че са на Kihawo , не ги намирам в старата тема - извинете  Embarassed

# 669
аз пък да помоля , който има този каталог за реф. номер на дънките за момче от 14 и 99- и дънковите бермуди пак за момче  от 12 и 99 -мисля , че са на Kihawo , не ги намирам в старата тема - извинете  Embarassed

Няма го този каталог в България, върни се на старите мнения на Евето и ще се ориентираш къде да търсиш........

# 670
Здравейте, някой получил ли си поръчката която трябваше да бъде на френския адрес на 27.01.12

# 671
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-animo.aspx? … 1&secintref=0
Някоя мама получи ли от тези пликове?Хубава ли е матрията и плътни ли са?

# 672
Здравейте, някой получил ли си поръчката която трябваше да бъде на френския адрес на 27.01.12

Не. Sad От сайта мълчат по въпроса. Две писма писах и все ми казват, че ще проверят, но още нямат информация какво се случило.

# 673
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-animo.aspx? … 1&secintref=0
Някоя мама получи ли от тези пликове?Хубава ли е матрията и плътни ли са?

Отзивите в сайта не са добри. Лошо качество.

# 674
  • Сандански

Не...чакаме камиона тръгнал на 16.02. и се молим пакетите да са вътре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт