LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 860
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
а някой пуснал ли е диспут за тези поръчки

# 676
не мога да намеря референтните номера на сканирания каталог. Моля ако някой има реф номера на червената рокля и на детския пуф нека ми ги напише. Също така искам да попитам артикулита от този каталог подлежат ли на намаляване с код?

# 677

Аз не смея, докато не получа отговор от Ларедут. Но пък шансът да са в следващия курс е 0,001%. Tired До 1-ви март е срока за диспут.

# 678
  • Сандански

Аз лично не...ще изчакам камиона и ако ми няма пакета, ще пусна диспут, че срока ми е до 01.03.2012г. Sad

п.с. Дано пристигне Praynig

# 679
не мога да намеря референтните номера на сканирания каталог. Моля ако някой има реф номера на червената рокля и на детския пуф нека ми ги напише. Също така искам да попитам артикулита от този каталог подлежат ли на намаляване с код?

аз пък да помоля , който има този каталог за реф. номер на дънките за момче от 14 и 99- и дънковите бермуди пак за момче  от 12 и 99 -мисля , че са на Kihawo , не ги намирам в старата тема - извинете  Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635511.msg21069182#msg21069182

За тази червена рокля мисля,че и други питаха....Вижте в следващите постове дали някой не е дал референтния.......

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:34 от Мама Цоцоланка

# 680
благодаря, но така или иначе не намирам реф. за червената рокля и за пуфа. Жалко.

# 681
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
благодаря, но така или иначе не намирам реф. за червената рокля и за пуфа. Жалко.

Червената рокля - 1288628
но е Шопинг при цена

# 682
аз пък да помоля , който има този каталог за реф. номер на дънките за момче от 14 и 99- и дънковите бермуди пак за момче  от 12 и 99 -мисля , че са на Kihawo , не ги намирам в старата тема - извинете  Embarassed
Референтните от каталога са 116 5283 и 116 5267, но са шопинг при .

# 683
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-animo.aspx? … 1&secintref=0
Някоя мама получи ли от тези пликове?Хубава ли е матрията и плътни ли са?

Отзивите в сайта не са добри. Лошо качество.
Благодаря,Хексе!Поръчах ги в една злополучна поръчка от 15.02 добре,че ми я отказаха newsm68!

# 684
  • Варна
Здравейте! Преди малко пуснах поръчка с една детска рокля на VERTBAUDET. Знам, че често отказват поръчки с тези артикули, но реших да пробвам, ако стане - стане. Пуснах си поръчката, парите са ми дръпнати, виждам я в Suivre mes commandes, но артикулите си останаха в кошницата. За пръв път ми се случва подобно нещо. Да няма проблем някакъв проблем със сайта, или просто това е признак че няма да си получа нещата....

# 685
Да споделя ,че току що получих мейл че поръчката ми пътува с DHl   #Crazy независимо че е до превозвач  с дата 15.02,статусът и беше ен курс ,с един отказан артикул и на 4 стъпка  Peace . в системата им още не излиза обаче като номер

И аз да се запиша тук - получих същия имейл (само че няма отказани артикули, също на четвърта стъпка) и адресирано до моя български адрес  newsm78 Това сякаш малко ме притеснява - досега не ми се е случвало  #Crazy

И аз се записвам! Току що получих имейл, че поръчката ми от 16.02 пътува с DHL.  В сайта си е на 4 стъпка. Дано не ни карат да плащаме много, не знам. Когато първата получи пратката нека сподели, какво се е случило. Благодаря!

# 686
  • София
Да споделя ,че току що получих мейл че поръчката ми пътува с DHl   #Crazy независимо че е до превозвач  с дата 15.02,статусът и беше ен курс ,с един отказан артикул и на 4 стъпка  Peace . в системата им още не излиза обаче като номер

И аз да се запиша тук - получих същия имейл (само че няма отказани артикули, също на четвърта стъпка) и адресирано до моя български адрес  newsm78 Това сякаш малко ме притеснява - досега не ми се е случвало  #Crazy

И аз се записвам! Току що получих имейл, че поръчката ми от 16.02 пътува с DHL.  В сайта си е на 4 стъпка. Дано не ни карат да плащаме много, не знам. Когато първата получи пратката нека сподели, какво се е случило. Благодаря!

Защо си мислите,че ще се плаща? Първата мисъл масово беше,ще се плаща,ще ни отрязват.
Аз пък си мисля,че може да започнат отново да ни пращат с DHL безплатно Crossing Arms

# 687

на 4 стъпка с какъв статус???

# 688
Смениха си визията /разбирайте, че са разбутали софтуера/ на 15-ти. Затова поръчки от 14-ти, които се фактурираха и подготвяха за изпращане на 15-ти, са сбъркани и изпратени на адреса по регистрация, т.е. в България. Това е. Няма заговор срещу нас, няма да ни карат да плащаме, няма и да започнат да изпращат с БД до страната ни. 

# 689
  • София

на 4 стъпка с какъв статус???
И аз имам e-mail, че поръчката ми от 15.02 ми е пратена на 16.02 с ДЧЛ, много странно..., какво ли става?! Статуса и е Préparé le 16/02/2012.
Да... Coolmummy логично ти звучи расъждението, вероятно е така и ще е еднократно, дано само да не ги пратят и на превозвача и да трябва да ги връщаме, че...  #Crazy

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:26 от fishi_fishi

Общи условия

Активация на акаунт