LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Да ви попитам, имате ли проблеми да си влезете в кошницата newsm78 От вчера се опитвам и не ме пуска, все се показва жената с шапката #Crazy

# 646
Да споделя ,че току що получих мейл че поръчката ми пътува с DHl   #Crazy независимо че е до превозвач  с дата 15.02,статусът и беше ен курс ,с един отказан артикул и на 4 стъпка  Peace . в системата им още не излиза обаче като номер

И аз да се запиша тук - получих същия имейл (само че няма отказани артикули, също на четвърта стъпка) и адресирано до моя български адрес  newsm78 Това сякаш малко ме притеснява - досега не ми се е случвало  #Crazy

# 647
Да ви попитам, имате ли проблеми да си влезете в кошницата newsm78 От вчера се опитвам и не ме пуска, все се показва жената с шапката #Crazy

Нямам проблеми......

Това сякаш малко ме притеснява - досега не ми се е случвало  #Crazy

Кое те притеснява? Това,че ще си получиш нещата до вратата ли? Без да си платила доставка до тук?

# 648

Това сякаш малко ме притеснява - досега не ми се е случвало  #Crazy

Кое те притеснява? Това,че ще си получиш нещата до вратата ли? Без да си платила доставка до тук?

Притеснява ме  като ми дойдат поръчките до вратата да не ми представят и фактура за доставката  Mr. Green
А пък и поръчката ми стои на 4 стъпка и пише, че ще бъде изпратена след 23 февруари  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 22:14 от Harigudugal

# 649
  • София
Днес следобяд не можех изобщо да вляза в кошницата,в профила.Но сега се е оправило и мога.

# 650
Не съм чела 2 дни и нови изненади с тоя Ларедут! Правилно ли разбрах, че поръчки адресирани до френски адрес ви пращат с DHL до адреса ви в България? Ако е така, май пак замислят някой гаден номер! Може би нещо "ала" Ив Роше?

# 651
Момичета, за големия младеж търся черен, прав панталон, без странични джобове, мека материя, не много плътен - това са му изискванията - да ми препоръчате.......Юношеската колекция на ЛР му е малка, търся в мъжкото, но не откривам голям избор.......Да ми предложите вие нещо?

Евентуални отзиви за този панталон - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-regular-%28coupe … n&prodcolor=1

# 652
  • на морето
Това панталонче дали има ластик за регулиране на талията?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite-toile-enfant … 2&secintref=0

# 653
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite-toile-enfant … 2&secintref=0

Гугъл казва - да - Мини цени за класически шик от съществено значение, прави панталони нарязани 5-джоба платно!
Предни италиански джоба. Регулираща се на височина закопчано еластична вътре.

Панталонът е шопинг.....

# 654
  • на морето

Гугъл казва - да - Мини цени за класически шик от съществено значение, прави панталони нарязани 5-джоба платно!
Предни италиански джоба. Регулираща се на височина закопчано еластична вътре.

Панталонът е шопинг.....

Маме,благодаря ти много  bouquet
Панталончето се намаля от каталога с реф.1164392 с буквените кодове 20/29

# 655
# 656
и аз съм с чек Sad можете ли да ми дадете адрес ана който трябва да го върна? търсих, но не намерих

Заповядай.

La Redoute, Service Relation Clients, 59081 Roubaix, Cédex 2, France

Благодаря!

# 657

Подскажи повече, на мен не ми се намаля - референтния от каталога на този панталон е - Pantalon coupe droite toile enf...
KIHAWO
Ref :1165240
En stock

Не, поне 162, умалена е.....

# 658
  • на морето

Подскажи повече, на мен не ми се намаля - референтния от каталога на този панталон е - Pantalon coupe droite toile enf...
KIHAWO
Ref :1165240
En stock

Не, поне 162, умалена е.....

Извинявай,объркала съм реф.,този дето съм дала не е правилния.Ето от каталога:
4391284-бял
4391268-син
4391267-бежав

# 659
Момичета,а има ли сканирани каталози или онлайн-формати  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт