Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 95

• 28 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Леле най-накрая свърши работната седмицата  newsm44 newsm44 newsm44.Оф много зор душички мноооого .Сега ще се върна на зад да ви прочета хубавичко ,че съм изпуснала бая материал.И виждам че нашето захарно петленце  се е появило  и изглежда чооооок готино .Ааа и мамата е обновена,харесва ми  smile3521 smile3521
Скрит текст:
А за Уитни и аз видях рекламите че утре вечер ще дават Бодигард.

Скрит текст:

А сладурката Адел щяла да си вземе пет години почивка ,за да създаде семейство..Лошо за нас че няма да слушаме перфектния и глас ,но добре за нея.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 20:03 от Eny87

# 676
Ени къз, липсваше ни! smile3521

Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey

# 677
   Няма проблем милички  Hug

Еничка  Hug май много е избуяла тръстиката при теб, добре дошла

За сега лека вечер от мен, оставям ви в добра компания, а аз ще ви посетя отново...може би по късни доби или в ранни зори

# 678
# 679
# 680
# 681
# 682
# 683
# 684
# 685
# 686
# 687
  • au bout du monde
Изгледах 61 епизод. Последните 2-3 епизода ми бяха малко скучни Confused няма нищо общо с динамиката на предишните.
Не ми харесва Саваш с пораснала коса, но явно и последния епизод ще е така.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 00:55 от La Libellule

# 688
  • Разград
MURAT YILDIRIM"Eu te-am iubit atât de mult"

# 689
Изгледах 61 епизод. Последните 2-3 епизода са малко скучни Confused няма нищо общо с динамиката на предишните.
Не ми харесва Саваш с пораснала коса, но явно и последния епизод ще е така.

Поздравления,мила! Hug
да ти кажа и нас малко ни оттегчиха последните серии при директното излъчване.
Специално за мен финалът беше претупан малко.Ама каквото-такова.То ние насита нямаме когато гледаме такава великолепна любовна история.
Сега като се заглеждам в едни "бози",ама пълни бози Naughty с по 80 епизода и малко ме доядява на екипа създал ЛиН,че не го направиха поне сакралното число 71, но причините могат да са били обективни и независещи от тях,въпреки желанието им,може би newsm78 newsm78

Пък като ни се при ще - винаги можем да се върнем към началото и да си гледаме Мурат като влюбен,нежен,романтичен,упорит и последователен Саваш,нали Laughing Laughing Laughing

Еничка Hug Hug Hug добре "кацнала" в темата.
И аз тази седмица току само прелитам по късни доби,ама не съм ви изпускала от очи.

Момичета , при нас май "Ледената епоха" е на приключване,ама с това ядовете ми не свършват,че май се задава "Воден свят" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт