АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
ДБС, и аз не успях да видя снимката, нищо не се отваря  Thinking Хубаво сте направили, че сте казали на детето  Simple Smile

Някой беше похвалил на Домоо възглавниците, ходих в Премаман да ги видя, струват ми се наистина добри и мисля да взема от тях. И мъжът ми се запули за 46е за една възглавница, но помня с Криско как се измъчих с онова евтино подобие, така че си взимам този път  Simple Smile

# 121
  Аз днес от рано съм станала .Лягам си рано и много често ставам да пишкам 4-5 пъти през вечерта и все не ми е удобно само се въртя . Аз спя със 2 възглавници сега и  одялото си го събирам между краката за да има на нещо да се подпирам и  да ми е по високо и удобно и затова сигурно тази възглавница ще ми е много удобна и мисля ,че тези пари ако ми осигурят по-спокоен сън ще си заслужават. При нас по магазините такива възглавници не съм виждала .
   Днес за втори път си повърнах и си върнах закуската,а вчера вечерта ми се гадеше.Мислех ,че тези неразположения са до началото на 4 месец а на мене още малко остава докато влезна и дано да разминават .
  Хайде аз отивам при сестра ми да видя бебчето ,а пък и две приятелки ще дойдат също а едната незнае и ще е изненада за нея Simple Smile                        

# 122
Не подкрепям чистката на мами, които не са писали, т.к. не всички имат възможност да пишат във форума ежедневно, да не говорим, че някои ходят на работа, не се чувстват добре и това не означава, че не четат. За въпросите, които са коментирани съм съгласна, все пак вие решавате.

# 123
Не подкрепям чистката на мами, които не са писали, т.к. не всички имат възможност да пишат във форума ежедневно, да не говорим, че някои ходят на работа, не се чувстват добре и това не означава, че не четат. За въпросите, които са коментирани съм съгласна, все пак вие решавате.
Съгласна съм. Има много момичета , които само четат. Не мисля ,че е проблем ,че имената им стоят на 1ва страничка. Защо трябва да се направи чистка ? newsm78

# 124
  • Варна
Аз предполагам, че Блонди има предвид момичета, които не са влизали във форума, а не които не са писали. Сега прегледах първите никове, има поне 2, които са се регистрирали, писали са по веднъж и не са се логвали изобщо от тогава Confused

# 125
Не знам дали разбрахте, чистката не е на момичета, които не пишат редовно, а на три момичета, които се записаха само на 14-ти декемрви и оттогава не са влизали изобщо във форума. Т.е. едва ли ще влизат тепърва и ще пишат. Но ок, нека си стоят, не ми пречат, но просто не виждам смисъл.

# 126
За спането с бебето е много индивидуално решение и вие ще го усетите сами.Моят син,след вторият месец,спеше почти цялата нощ при мен-сучеше на два,три часа и за двамата беше удобно и безопасно гушкането един до друг.Бащата спеше на дивана-неказвам ,че това е правилно решение,по-скоро временнен компромис,за да могат всички да се наспят през ноща.
Предложение за допълнителна информация след никовете,приемате ли WinkДа посочим двете си имена/години/първа,втора и т.н. бременност/град(държава)...(така може да се получи и отсяване на хора,които изобщо не следят темите)...това е само предложение-предполагам,че е трудоемко да се направи...
..и понеже "гузен,негонен бяга" Embarassedсе извинявам,че в началото на темата повдигнах отново въпроса за ФМ-но,наистина след три пъти в болница и влошеното,атмосферно време,непредприемах записване за подобен преглед в София.Благодаря на момичетата,които ми отговориха,дори забелязах,че и за други беше полезно,да се разбере,че има няколко добри клиники в които да се направи фм...
Поздрави на всички  bouquet

# 127
Забравих да ви попитам защо отсега не ви е удобно да спите? Нямаме корем още  Thinking

Вили, имаше преди предложение за имена, години, град, коя бременност поред и подобни, обаче решихме, че просто няма никаква нужда от подобна информация, за какво ни е ?  newsm78 Иначе не е проблем да я наслагам, ако искате, но защо?

# 128
  • Пловдив
Привет,момичета!Аз да попитам някоя от вас правила ли е детоксикацията на д-р Михайлов и ако да,смята ли да продължи и през бременноста?На мен ми действа страхотно,последно я правих ноември,а сега съм в чуденка дали да не я продължа след като влезна във втория триместър newsm78.

# 129
bg_trinity- количката ми е лесна, защото нямаме асансьор:) Блока е на 4-ри етажа, а ние сме на 3-тия и съм решила количката да я слагам в колата и от там към някой парк:) Колата ни е голяма и позволява голяма количка:))) Сега се радвам, че си взехме такава голяма кола, защото не сме и очаквали да имаме близначета, а ето, че съдбата си знае работата:) Гледах някъде в нета, едно креватче за близначета, беше доста голямо,но ме притесни факта, че като поотраснат няма да могат да го ползват. За начало сме решили креватчето да е в спалнята, за да си ги наблюдавам вечер:) А като поотраснат ще им направим детската стая...Simple Smile Мислех си.. да вземем едно креватче и едното да е в единия край, а другото в другия, но не съм сигурна дали е правилно така и дали няма да си пречат? Затова и така ме затруднява този въпрос. Иначе тези детски стаи, който ти си показала са наистина страхотни, много ми харесаха:))) Със сигурност когато стигнем до обзавеждане на стаята ще се възползвам от линковете:) Най-много ми хареса 1-вият линк:) И аз много се радвам, че има друга мама, с която мога са споделям относно близнаците. На мен ми е 1-ва бременност и много се вълнувам. Казват, че бременността с близначета е малко по-рискова и трябва много да се пазим и понеже не съм минавала през това гледам да спазвам нещата. Много  искам и да видя какви ще са малките бебочета, не че има значение... просто ми е любопитно. Всеки път като ида при гинеколога ми и като ги видя как шават в мен и ми става едно хубаво и забравям за всичко, което съм искала да питам доктора:) Сега на 23.02 ще ходя на ЖК и нямам търпение да ги видя:))) Ти какви витамини пиеш? На мен ми каза гинеколога да пия на Матерна, но приятелки ме посъветваха, че имало ГМО в тях и сега се чудя какво да пия? А имам нужда от калции, защото много ме боли кръста:( иначе постоянно си хапвам плодове:) Оххх нещо много се разбъбрих...Simple Smile

sea horse- мерси много за инфото, ще попитам доктора следващия път:) Принципно БХС, трябваше да направя малко по-рано, още когато мислехме, че е само 1 бебче:)))След стабилно повръщане, отидох извънредно при гинеколога ми и се оказа, че бебока не е 1 , а 2:))) и времето са развали и нямаше как да ида до София, затова на последната консултация доктора ми каза, че малко сме изпуснали срока и че бебчетата са станали големички и че ще ида началото на март месец, затова ще го питам следващия път точно за какво ще ме прати до там:) Мерси пак за информацията.

Блонди- викаш, няма шанс да са шаренки:))) Нищо, няма значение... щастлива съм, че ще ставам мама и това не е от значение:)))

# 130
Здравейте мамчета!    bouquet
Първо да кажа добре дошли на новите мами и да им пожелая лека и безпроблемна бременност!  Hug Hug Hug
Аз не съм писала откакто се регистрирах и то е просто защото няма с какво да се похваля или да се оплача - ако има нещо, което ме притеснява прочитам какво сте изписали и се успокоявам...Иначе ви следя всеки ден  Simple Smile Чакам си да дойде 16.02, защото тогава сме на консултация и нямам търпение да си видя бебчето вече  Heart Eyes Аз все още не съм си правила изследванията за ФМ и БХС, но дори и да ги направя скоро, не мисля да разтягам пак локуми относно резултати и т.н. защото доста изчетох от предишната тема относно този въпрос, така, че не мисля, че е нужно пак да го подхващам - дано всичко да е наред  Praynig  Peace
Исках и аз да споделя как разбрах и съобщих на мъжа ми, че съм бременна Crazy
Аз отдавна искам да си имаме дете, но различни причини (най-вече финансови и осигуровки) ни спираха та изчаквахме докато накрая се решихме newsm10 Първите два месеца нищо и аз взех да се чудя какво става, защо не се получава, но си казах, че повече няма да го мисля, каквото ще да става, че си е Божа работа и когато стане тогава yes Гледах да не го мисля много, много, но тайничко си се надявах да получа коледен подарък - виках си, че нищо друго не искам, само да съм бременна  preggo Така на третия месец опити един ден се прибирам от работа, започнах да броя дните от последния ми цикъл и за мое учудване ми закъсняваше с един ден вече  #Crazy Аз веднага скочих, взех тест и хоп в банята, направих теста и моментално се показаха двете чертички  EFP, при което аз онемях  #Crazy и се разплаках - просто не можех да повярвам, че е истина   Heart Eyes Малко след това мъжът ми се прибра от работа, а на мен сърцето ми ще изскочи  newsm44 Извиках го да дойде да седне до мен и първоначално бях една сериозна, но в момента, в който седна аз започнах да се смея и на него му стана ясно какво се случва и само си подаде ръката и с един поглед казващ - дай да видя теста  Laughing Аз го извадих от джоба си, дадох му го - той го гледа, гледа взе да се смее и да се радва и по едно време вика " Тази втората чертичка нали не си я нарисувала като Йовка от Столичани в повече"  ( ако се сещате за серията, тези, които са я гледали)  hahaha Joy и аз взех да се смея още повече и викам неееее - истинска е, гледахме се, гледахме се, подмисхвахме се, накрая се гушнахме и си стояхме така известно време  Hug
Та това е и нашата история Simple Smile Дано не съм ви досадила с обясненията  Praynig Hug
Приятен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 131

Вили, имаше преди предложение за имена, години, град, коя бременност поред и подобни, обаче решихме, че просто няма никаква нужда от подобна информация, за какво ни е ?  newsm78 Иначе не е проблем да я наслагам, ако искате, но защо?
Знам ли,нещо като статистика-би ми било интересно да видя от кои градове сме(изключвам болшинството от София)..така може,да се открият мами от други близки населени места(макар,че затова си има отчетни теми по градове-но,там изобщо неискам да се разписвам- така,ще разберат половината ми познати,които все още неискам да са в течение:))
Щом е обсъждано и не е прието-няма никакъв проблем.. и така сме си добре Hugвсе пак,това си е лична територия Peace

# 132
Princess Leia, аз съм детоксвала, не съм броила колко пъти, доволна съм от ефекта, от както съм бременна не съм, но не се и чувствах добре, едва ли стомаха ми би понесъл английската сол  Sick. И аз като теб чакам да мине първия триместър и да започна отново, та дори и за един ден  Simple Smile
Момичета, някой изтегли ли си упражненията, които качих в докс-а? Ще се радвам да споделите впечатления  Simple Smile Аз продължавам всеки ден почти да правя по нещо, освен това работата ми е свързана, освен с висене на компютъра, и с ходене по институции, така че не съм се обездвижила определено  Crazy
След вчера повече никакво мазно пържено и панирано няма да вкуся. Днес правих палачинки за закуска и си омахах няколко с мнооого течен шоколад  Laughing

# 133
Привет и от мен!
Блонди,мерси за темичката bouquet  bouquet  bouquet ЧУДЕСНА Е !!!!!
Добре дошли на новите мами-лека бременност! Hug

# 134
Здравейте момичета! Heart Eyes на нас пък ни предстои сватба април и още си нямаме кумове, това адски много ме притеснява и снощи доста се разтревожих, след около 30 минутки започнаха постоянни болки за около час ниско долу в корема отдясно, дали е възможно да съм ги предизвикала с емоцията си  Cry Sad

rossy-pm , мислех си за това име- Марио, та да те попитам как му казвате на галено??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт