АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София - град
Момичета днес си нямам друга работа и официално почнах йогата. Еее голям кеф. Направо се уплаших като почнаха асаните и от тялото ми постоянно се чуваше пук-пук-пук-пук-пук. Това залежаване направо ... Определено ще ги правя 3 пъти седмично. Сега вече горещо препоръчвам.  Wink

Блонди - сигурна съм че всичко ще е наред Hug

# 346
Гунди, да, 100% момченце, видя се много ясна пишка  Laughing Таткото е малко разочарован, но аз съм супер щастлива, много исках. Пожелавам и на теб  Hug

Честито блонди, много се радвам за теб. Дано всичко е наред при следващиат преглед!

# 347
Момичета днес си нямам друга работа и официално почнах йогата. Еее голям кеф. Направо се уплаших като почнаха асаните и от тялото ми постоянно се чуваше пук-пук-пук-пук-пук. Това залежаване направо ... Определено ще ги правя 3 пъти седмично. Сега вече горещо препоръчвам.  Wink

Блонди - сигурна съм че всичко ще е наред Hug
Къде ходиш, колко плащаш, колко време ще е ?

# 348
Гунди, мисля, че Софи казва за диска на Светла, дето се прави вкъщи  Simple Smile

# 349
Здравейте на всички мами. От много време ви чета и следя, но не се престрашавам да ви пиша. На мен ми е първа бременност и затова не мога да ви бъда особено полезна със съвети и мнения.
Благодаря на Блонди за чудесната тема и оформлението и.   bouquet
Термина ми  е на 13 август и днес влизам  в 4 -ти месец. Вече си направавих БХС и резултатите ми са добри, на 28 март съм на ФМ при Марков, май прочетах че още една мама се е записала за тази дата  Simple Smile , ще се радвам ако се засечем. Аз си поръчах книгата - Йога за бременни и останах много доволна, практикувам си вкъщи, гледам да е поне 3 пъти на седмица. За пола, ме видяха още през 12 г.с. и казаха момче, не знам дали не е  твърден рано, но гледам че на доста мами вече са го определили. Прегръдки на всички и хубава вечер  Hug Hug Hug

# 350
Здравейте,

И аз разглеждак тук-там за йога за бременни и уж намерих някакво студио, които е много хвалено в нета, но нещо ми е много студено да се наканя да го посетя. Сайта им е http://yantra.natalyoga.net/classes.html Иначе имам голямо желание, че с това ядене и лежане... Ако се пооправи времето ще отида на петъчния час от 11.30 и после ще разкажа Simple Smile

# 351
  • Пловдив
Аз днес само чета,че нещо хич нямям настроение.Моя риск на БХС е 1:1000 и мъж ми днес заяви категорично,че 2 БХС няма да правя.Наистина не знам дали да забравя или да действам без негово знание newsm78.Оказа се че все пак хормоналноте препарати влияят на резултата,а доки ми каза да продължа Утрогестана до 16 седмица.Блонди,честити сини гащи  bouquet.Вярвам,че всичко ще е наред с бебчо Hug

# 352
  • София - град
Да Гунди за двд-то на Светла говоря. О на мен са ми скъпи тези в студията....а и в тоя студ  Stop От край време си правя упражнения вкъщи, дори фитнес не посещавам. А и релаксацията в студио не мисля че ще ми се получи...

# 353
Да Гунди за двд-то на Светла говоря. О на мен са ми скъпи тези в студията....а и в тоя студ  Stop От край време си правя упражнения вкъщи, дори фитнес не посещавам. А и релаксацията в студио не мисля че ще ми се получи...
Ясноооо....абе четох за тоя диск. аз също се пробвам да спортувам у дома, но с това, което за мен е новост не смея.

# 354
Здравейте момичета,
за свекървата,благородно ви завиждам,че може да се оплаквате:)Аз загубих моята,преди година и половина:(Никога не сме се разбирали перфектно,никога не допуснах да живеем в една къща.Пет години бяхме на квартира,а тя самичка в голям апартамент,но общото съжителство щеше да ни развали тотално отношенията.Въпреки всичко,много ми помагаше.Често поемаше готвенето,докато синът ми беше малък..детето си имаше детска стая при нея и съм разчитала да го бави,а ние да излезем.Моите родители са далече.Сега, свеки много ми липсва-няма кой за нищичко да ми помогне,а имах доста трудности от началото на тази бременност...Убедих се,че колкото и да е вярна приказката за снаха и свекърва,все пак,те ни обичат по свой начин и колкото и да него показват,ще обичат и децата ви...нали един ден и ние(майките на синове,)ще станем свекърви:)
За прегледите-аз ще пропусна първата фетална морфология.Днес наблюдаващият  лекар,прецени,че не е удачно да пътувам в това време,пък и доскоро кървях...смята,че бебето е добре,в 15/16 г.с. ще ми пусне БХС,а за 3-ти април си записах час при др.Д.Марков за втора фетална и направо извадих късмет-имаше останали само два свободни часа...
Блонди,аз също искам да ти честитя синьото щъркелче Hug-всичко ще е наред Peace
Поздрави!

# 355
Здравейте.Едвам смогвам да ви изчета.Колко бързо си минават страничките.
  Относно витамините моят лекар ми изписа - Prenatal. Много в спорове изпаднахе - нали затова е форум всеки да си каже своето мнение и сам си решава да пие или да не пие . Аз не мисля ,че зимно време мога да си набавя всичките витамини с тези нитрати,а виж по-нататък като има хубави зеленчуци и плодове може и да не се пият а да се приемат натурални витамини.
  Аз спрях и дуфастона и утрогестана още преди седмица.И лекарят ми каза да пия фолиева и витамини до 20 седмица  и нош па . Аз съм много доволна от него и му имам доверие и каквото каже това правя - все пак помогна за моето чудо .Като достигна до София ще го питам какви са му доводите да ги пия до 20 седмица и фолиевата киселина аз мислех ,че е до влизането  4 месец,но чета че и в някой витамини има също фолиева киселина.
  Относно свекървите с моята живеем в една къща и е в етажа под мене . И всеки ден идва и ми досажда и понякога ми идва в повече,че и мъкне внука си само той е на 3 год и е много палав и само ми се оплаква колко е палав,как майка му е особнячка - аз не си говоря с нея . И като ми дойде в повече заключваме с мъжът ми и да чукат не отваряме почиваме си . И само акъли дава и се меси , но кой я слуша.Не ме е питала как съм?Все едно не съм бременна а пък само се чуди на кой да каже ,че съм бременна .А мъжът ми и забрани да казва - тя още от 2 месец искаше да разтръби . Мойте родители не ни се месят въобще и защо винаги на момичетата майките одеват за помощ,за подкрепа . Но стига съм се оплаквала .
     Хайде да ставам да гледам Сделка или не да се разсея малко .
Блонди не се притеснявай всичко ще е наред имало е и по-малки рискове и всичко накрая се е подредило .

# 356
Блонди, моя е 1:150.Не мога да си намеря място:(PAAP-A e 0.74, a bCG e 3.45

# 357
  • София
Здравейте,

И аз разглеждак тук-там за йога за бременни и уж намерих някакво студио, които е много хвалено в нета, но нещо ми е много студено да се наканя да го посетя. Сайта им е http://yantra.natalyoga.net/classes.html Иначе имам голямо желание, че с това ядене и лежане... Ако се пооправи времето ще отида на петъчния час от 11.30 и после ще разкажа Simple Smile

Това и аз си харесах, но още не съм се натуткала да отида Crazy Мислех да си купувам книги и дискове с йога, ама в къщи хич не ми е интересно  Laughing

Аз да ви питам на вас личат ли ви коремите? Моя ми се струва направо огромен  за толкова рано Embarassed и чак се плаша какъв ще става занапред. Накрая реших, че просто щото съм дребничка, та просто ми личи повече Mr. Green

# 358
daniela_di, не се притеснявай, според мен b-hCG е завишен от стимулацията, погледнах по-назад, че си с ин витро.

Блонди, честито за синьото щъркелче! И аз ще съм на амнио, стискам ти палци всичко да е наред!

И моята свекърва идва в събота, да помага и ще поостане. Жената си е много добра, само е малко досадна, докато готвя, застава до мен да гледа, скръства ръцете и започва да коментира и съветва. Този път тя ще готви, така, че аз може да й го приложа тоя номер, изнервя се, друг като го прави Joy
Другото й неудобство е, че в желанието ди си да помогне, веднага се втурва с прането, като много не отбира от цветове, та получи една розова блузка със зелен оттенък и на една бяло-синьо-червена рокля успя завидно да замаже цветовете Mr. Green, но открих едно прахче в супера, дето прави "undo" на цветните изпълнения, така че и там съм спокойна.

О, маги, на мен ми щръкна коремът Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 19:48 от MaryJane

# 359
  • Пловдив
daniela di,това 1;150 общия риск ли ти е?Да не е само биохимичният риск,който не смята отделно,той влиза в общия?

Общи условия

Активация на акаунт