АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, мами  Simple Smile
На мен много ми личи коремчето още от преди месец! Сигурно защото по принцип съм слабичка (47 кг на 170) и винаги е бил хлътнал. Сега вече е идиялно заоблен и аз много му се радвам, постоянно си го галя и показвам на близките Laughing Иска ми се и аз да знам пола, но от два доктора, ни един не казва  Sad ще чакам на 7,03 съм на преглед, ако не се надявам на ФМ на 29,03 да ми кажат

Блонди, честито момченце!!! А за резултатите не бързай за да се притесняваш, все пак са относителни и май зависи от ехогравските измервания  Hug

# 361
Днес цял ден ви чета... направо ги хапвате тези странички за закуска хихихи  hahaha book

Искам да честитя на Блонди за метаното щъркелче и да я подкрепя за изследванията, понеже знам какво е да се притесняваш какво ще стане дали всико ще е наред и т.н.  Hug

Лека веер и пак ще се включа, че сега ще се прибирам от работа..  bowuu

# 362
и аз се записвам с  синьо щъркелче smile3503

# 363
Здравейте и от мен Hug
Да не ви казвам как се четат 20 стр. от старата и 25 от новата тема #Shocked  Laughing
Сестра ми ми гостува и нямах възможност да ви следя.
Блонди честито, не можах да ти отговоря,че съм "за" размяната ако ти се падне момиче newsm47  Laughing Wink (стискам палци всичко да е ок)
Аз днес чаках два часа за един болничен, ама само при каква лекарка се записах на ЖК,  smile3555 , добре че личния ми гинеколог е готин, да балансира Simple Smile и така утре съм на комисия и още 30 дни вкъщи newsm44

# 364
  • София
borebore честито синьо щъркелче и на теб!Толкова ми се иска и аз да съм скоро със синьо щъркелче ама да видим.Засега само едно розово щъркелче си имаме.

# 365
Здравейте   bouquet, не съм писала отдавна, то нямаше и какво...

За витамините да се включа. Тук докторите насърчават приема на фолиева киселина до края на бременността. Аз в момента освен фолиевата киселина пия и желязо, че изследванията показаха че ми е много ниско. За други конкретни витамини докторите не отделят внимание.

Аз в петък бях на първия си пренатален преглед при личната си лекарка-тя ми даде направление за видеозон забележете за 18-20 седмица....това евентуално ще ми е първия видеозон. Тия хора как я мислят тая работа....Каза ми че ще се опита да ми запази час за и ФМ. Днес ще се срещам с гинеколога си, който май ще се окаже мъж. Не че нещо, просто не съм имала лекар мъж досега  Rolling Eyes. Но тъй като и гинеколозите нямали видеозон в кабинетите си  #Crazy newsm78 незнам дали ще ми даде кой знае каква информация за бебчо  ooooh!.
В някои отношения канадците са доста напред, но в други....направо се чудя в кой век живеят.  newsm78

Та ако имам нова информация ще се включа утре  Hug

# 366
Блонди, бореборе честити сини гащички  Hug Аз също нямам търпение да разбера, а следващият преглед е на 21ви и ако човечето е заело същата поза като миналия път ще трябва да почакам Simple Smile

Блонди, стискам палци за 22-ри и вярвам, че всичко ще бъде ОК!

# 367
  • София - град
Фрий я гледай цяло портокалче си имаш ида е заело същата поза ще го понатиснете и ще се врътне  Wink
Ели  Shocked шокира ме с тия канадски гинеколози.... Много гадно!
бореборе честито щъркелче  Flutter

На мен също ми личи коремчето, въпреки че вчера имах спор с баба ми, но тя винаги ме е харесвала дебела Crazy Crazy Crazy

# 368
Блонди спокойно, всичко ще е ок  Hug
Честито за щъркелчетата, аз още си мисля, че е рано   newsm78 , но кой знае Simple Smile

Термина ми  е на 13 август и днес влизам  в 4 -ти месец. Вече си направавих БХС и резултатите ми са добри, на 28 март съм на ФМ при Марков, май прочетах че още една мама се е записала за тази дата  Simple Smile , ще се радвам ако се засечем.

Май съм аз Simple Smile, а така като гледам и терминът ни е в един ден... моят малко "варира", ама това не е нещо изненадващо Wink И аз се броя в 4ти месец от днес  Whistling . Днес си взех направление и утре ще се записвам на ЖК... дано всичко с изследванията е ок.
Колкото до коремчето... сутрин го няма, но вечер  Blush  Whistling и май от айрана също се подувам  Tired , ама
Да взема да си намеря и аз диск с йога ли  newsm78

# 369

Oooooooooooooo да...вчера ходих до Малечко да я гледам:) Мнооооого ми харесва как изглежда:) ОСВЕН ТОВА ЗА СЕГА Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ЩЕ ВЛИЗА В АСАНСьОРА Simple Smile

NaughtyТова, което ме спира е че няма напълно седнала позиция за бебето отдолу...и то малко ще е депресирано и че за кошовете за новородено за да сложиш или извадиш долното бебе, трябва да свалиш горния кош с бебето Whistling Whistling...абе няма идеално щастие:)

Много благодаря, че си се сетила за мен и моята драма;)Simple SmileSimple Smile Hug Hug Hug Hug

# 370
  • София
но открих едно прахче в супера, дето прави "undo" на цветните изпълнения, така че и там съм спокойна.
Не е лошо да го споделиш, че и аз какви цветни изпълнения правя с прането Whistling

Ох, успокоих се, че не съм само аз с тумбак Laughing

Честити щъркелчета на виделите пишока, ама много взе да синее тая тема, крайно време е да се развеят и розови гащи  Mr. Green

# 371
Лелееееее момичта....няма изчитане...за 7-8 часа ви остави човек и хоп 8 страници Grinning

Блонди спокойно, не бързай да се шашкаш. Нали на ФМ всичко е било ОК. Всичко ще е наред! И честито за синьото щъркелче:) Hug

Purpule - Такава кошарка ползвахме до 3 годишна възраст като пътуваме някъде. ПОсле не че не й ставаше, но започна да спи на нормално легло и не сме го носили вече, че ми беше писнало. Whistling

mishi17 - на зъболекар можеш да ходиш, може и упойка не може само снимка да ти се прави

Фолиева киселина си пиех до раждането предния път.

purpule - много хубаво, че организираш сватба:) На нас кумувете ни отдавна не са вече заедно, но то никой не е застрахован. Не го мисли много;) Просто избери хора, с които ще ти е приятно да поддържаш връзка:)  bouquet

ek3otu4ha
- тези са страхотни  и биха свършили чудесна работа за арт бебешки снимки:)

Между другото има еедна (т.е. 2)страхотни фотографки на бебета и деца;) Като му дойде времето ще ви разкажа:)

borebore честито синьо щъркелче и на теб

eli_nikol
- ти направо ме смайваш? Наистина ли първи видеозин чак в 18 г.с? Аз бих се побъркала до тогава....наистина странна работа

# 372
Здравейте момичета Simple SmileНемога да ви изчета.Днес си пуснах изследванията в петък ще са готови резултатите,дано всичко да е наред Praynig
За витамините в петък ще питам доктора да видим какво ще ми каже
За свекървите,ние живеем заедно,и понякога наистина уж да помогне,а тя ти вреди #Cussing out иначе не е лоша жената много ни помагат,особенно сега и като таткото го няма и аз съм сама Cry
Блонди честито ти щъркелче,не се притеснявай всичко ще е наред Hug

# 373
Но тъй като и гинеколозите нямали видеозон в кабинетите си  #Crazy newsm78 незнам дали ще ми даде кой знае каква информация за бебчо  ooooh!.
В някои отношения канадците са доста напред, но в други....направо се чудя в кой век живеят.  newsm78

Ей, това канадските гинеколози да не са от гръцки произход? Mr. Green Моята първа (и последна) среща с гинеколог към здравната каса (за болничен) беше не по-малко шокиращ. Чаках 20 мин. пред кабинета и понеже часът ми вече почти изтичаше, реших все пак да почукам на вратата, да не би да чакам напразно. Оказа се, че т.нар. "доктор" решил да обядва баш в моя час (нищо, че беше 4 следобед, а той приема само следобед). Нямало да ми се кара, че съм му прекъсвала обяда... Rolling Eyes Нямаше ехограф (подробности...), обаче когато ми каза, че трябвало да отида да си направя ЧХГ, за да му докажа, че съм бременна, при положение че му носех снимки от ехограф, пълния си "бременен" пакет изследвания и писмено становище от моя гинеколог, е вече го гледах така Shocked Накрая дори отказа да ми напише направление за ЧХГ, защото в здравната ми книжка липсвал един номер, та трябваше да си го платя аз "доказателството", че съм бременна...Бях някъде в 8-ма седмица и ми се искаше да го гръмна #2gunfire

# 374
  • София - град
Хахах сетих се за моята среща с гинеколог по ЗК. Отидох за потвърждаване на бременността, скара ми се че не си нося теста за бременност и аз си тръгнах от там право в Токуда на частно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт