АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
MaryJane ,Софи, какви са тези лекари???? ooooh!Ужас!!!Аз като отидох ме пита правила ли съм тест,кога е бил последният МЦ и ме метна на кушетката за УЗИ да търси сакчето Simple Smile

# 376
Здравейте и от мен сладки тумбаци Simple Smile

Блонди не се притеснявай мила всичко ще е наред и честити сини гащи Simple Smile
За свекито... С моята живеем заедно почти 6 месеца - от както се преместих в Белгия и ако кажа че всичко върви по мед и масло означава да излъжа Simple Smile Обаче си намерихме решение -говорим по между си Simple Smile Ако имаме проблем двете си го изясняваме - аз и на милото казах - ще я обичам и уважам защото те е дарила с живот ,отгледала те е и те е възпитала - именно тя е причината сега да те има за да мога аз да си те обичам и да ти се радвам Simple Smile Свекър ми белгиец и с моя нидерландски успяваме само да се питаме как си и да си говорим за времето така че се разбираме почти идеално Simple Smile   Mr. Green
За домашните задължения - свекито готви ,аз чистя и гладя , мъжо е задължен да маже с кремче тумбак и да ме гушка и .... Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За тумбака - абе сутрин не ми личи ама вечер приличам на преял хамстер - все си мисля че е рано да ми личи ( милинкото казва че пишката на малкия стърчала и затова ми щраквал корема Simple Smile  Mr. Green Mr. Green
сега преди малко се заех със Свети Валентинска подготовга и цялата ни спалня е облепена с наши снимки и сърчица - нищо не съм му взела  още на милинкия Sad Та го чакам сега да се прибере и да почнем да празнуваме Simple Smile

Пожелавам ви една мн хубава и спокойна вечер Simple Smile Сладки сънища а утре един мн успешен и усмихнат романтичен ден Simple Smile

целувкии

# 377
Добро утро!

Е, толкова болна не съм била отдавна - изписа ми АБ, но мисля да не го вземам още, тъй като температурата не ми е скачала над 38.

Блонди, честито ти синьо щъркелче. 1:350 не е голяма риск, но нека да се успокоите всички. Блонди, ти работиш ли?

Бореборе, и на теб да ти е честито  stork-boy!

Темата за свекървите - в добри отношения сме, не живеем вече заедно, но сме живели 2 години и сме успели да запазим добрия тон.

За коремчето - на голо се вижда, с дрехи не. Сега се тегля свалила съм даже 1 кг. Т.е съм +1 от началото.

Блонди, моя е 1:150.Не мога да си намеря място:(PAAP-A e 0.74, a bCG e 3.45

Това завишено ли е? Моят е 37.72. Някъде има ли референтни стойности? И за какво говори това? Вече се притесних, въпреки че съм и на Прегнил и на Утрогестан.

# 378
В Майчин дом София е правен моя БХС.3.45 по медианата е написано в моето изследване, koето не знам колко е в други мерителници.Предполагам около 34 500 mlU/mL.

# 379
Добро утро момичета   bouquet

Честит Свети Валентин/Трифон Зарезан   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes 

Аз тази сутрин като предпразнично... повръщах - лошото е че имаше малко кръв в повърнатото (стомашен сок и малко кръв) и се притесних  Sad   вчера ме боля стомаха дали не е от това  newsm78 Надявам се не е нищо сериозно..На преглед съм чак другата сряда  Whistling  едва ще дочакам до тогаваа  Rolling Eyes

Пожелавам Ви весело и незабравимо изкарване на празника !!!  Hug

# 380
Малко кръвчица и аз повърнах преди 10 -тина дни.Гастрит имам - от лигавицата е.Поне така ми е казвал доктора.Но сега не съм повръщала повече и не се притеснявам за това.Хапвам по малко но доста често:)

# 381
Добро утро Simple Smile

Честит празник, кой какъвто празнува днес  Mr. Green

daniela_di, една от мамите (не помня коя) с второ детенце си беше извадила резултатите от БХС с първата бременност и беше дала точната стойност на медианата. Можеш да попрегледаш назад. Някак по в края на страничката беше си спомням.

# 382
Добро утро!

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан, кой каквото празнува!

На мен най-накрая ми мина гаденето и сега вече мога да ям всичко без да ми става лошо  Grinning

Довечера милото ще ме води на мексикански ресторант да празнуваме с маргарита и сангрия, много се радвам.

Още търпеливо си чакам резултатите от БХС, макар че ми е много притеснено с тази голяма нухална гънка.

За свекървите. Мнооого се радвам, че с моята не живеем в една къща. Голям зор беше да го постигна това, защото въпреки че имат още един апартамент, искаха да живеят с нас да ни помагали  Shocked Тя е изключително добра жена, обаче мнооого ме дразни с постоянните си съвети за всичко. Но повече от това не мога да се оплача, защото винаги ми е помагала за всичко и ми е гледала детето, когато имам нужда или когато с таткото искаме да излезем някъде. Та все пак има нужда човек от баби. Иначе не знам какво щях да правя.

# 383

аз понеже съм като куче, като захапя та не пускам лесно  та си отворих БХС от първата бременност и там има реф.стойности на плацентарния хормон

та стойностите са между 866 - 7499 mU/l

а сегашната ми стойност е 0.49 част от медианата Мо

в предишните ми изследвания пише че Мо = 2851 mU/L, така че ако правилно съм пресметнала 0.49 по 2851 и излезе резултат 1386, което вече е в норма  

дано не съм ви объркала допълнително  

Намерих го!!! В предишната темичка, че на всичкото отгоре беше и в началото на страничка Simple Smile Мамата е Елвирка Simple Smile

# 384
Добро утро и от мен!

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан, кой каквото празнува!

Галка, ако са ти изписали АБ май е най-добре да ги пиеш. Вредата от температурата и вируса са по-опасни за бебето от АБ!!!! Не се притеснявай наистина АБ се изписва на бременни, даже има случай в които се изписва за задържане!!! ПО-добре се лекувай да не стане по-лошо. Очевидно организма ти не може да се пребори сам и има нужда от помощ Hug Hug Пожелавам ти скорошно оздравяване и пожелавам повече да не четем за болна мама Praynig Praynig

# 385
Забравих само да кажа колко се радвам, че БХС не се прави с близнаци!!! Като ви чета как излизат шашкащи резултати ми се свива сърцето!! ooooh!

# 386
Добро утро и от мен, честит празник на всички празнуващи СВ Валенти, Трифон Зарезан или ако има именнички пак да са живи и здрави и много любов от все сърце Simple Smile

# 387
Честит празник на всички , празнуващи  Heart Eyes
От снощи не мога да прочета какво сте писали, затова ще пиша само по темите които успях да видя, а после ще се връщам да чета.

За кумуването
- ние ставахме кумове доста преди да се оженим (имахме връзка от 4-5години ) и явно прецениха ,че ще се "вземем'  Laughing Laughing Имената ни бяха написани отделно. Една моя приятелка ставаше кума на нейна братовчедка , а съответно кум ставаше приятел на батко й. Нямаха нищо общо. Обаче сега , 6 години по-късно , взеха ,че се събраха  Laughing

Блонди честити сини гащи  Hug Стискам палци другото да не е повод за приитеснение  Hug

Шехина , не се вързвай на свекървещицата , няма ли скоро да си заминава?

# 388
  • Бургас
Честити празници и от мен!
По-късно ще ходя на преглед, обещавам да пиша повече.
На всички видели пол, честито!
А болните да оздравяват Hug

# 389
dbs благодаря за вниманието.изчислих го и е 2109(плацентарния хормон) и според мене е  в норма...само това 1:150 е необяснимо за мен....Sad

Общи условия

Активация на акаунт