АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, мацки. Аз най-сетне успявам да се разпиша, но от както се прибрах в Италия времето въобще не ми стига.
Да се оплача, че ако досега негодувах от мудността на бг лекарите, то тук е още по-зле. Имам всички осигуровки, но в болницата която съм избрала няма часове по касата чак до юни месец  Twisted Evil та ако искам да остана в тази болница,, ще трябва да ходя на частно. Живот и здраве на 21 февруари ще имам първа среща с гинеколога.
Изследвания на кръв и урина вече пуснах по касата. Днес взех резултатите и съм в пълен шах...имам бактерии в урината, епителни клетки и левкоцити.Съвет? Панирала съм се, но до прегледа нищо не мога да направя. Чета в Бг форумите страшни неща, в италианските пък пишат, че не е нищо обезпокоително...
Аз спрях утрогестана в 14 седмица по препоръка на бг лекарката.
За свекитата и на мен ми е болна тема. Спасява ме само това, че сме далече. Тя се гласи да идва тук да ми помага след раждането, но едва ли ще я огрее.
Блонди, честито синьо щъркелче.  Hug
Отивам да купя продукти за торта. Мисля да се развихря по случай утрешния празник.smile3508

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:41 от Радост_НМ

# 331
  • София
Диди, честно казано и мен ме притесняват вирусчетата, но въпреки това смятам като започне новата година септ,  да си я пускам. Мисля си още, че с двете деца, особено в началото,  най-вероятно ще хвана гората. Особено ако ни хванат коликите както тези на Пламена и не ни пуснат първите два месеца. Тогава денонощно ревеше. Е ако трябва докато разнасям бебето и Пламена да ми се криви и тя за нещо, като нищо ще хвана гората  #Crazy
Но ти помисли и в тази връзка - ако сега го дадеш баткото, да не го затресе някоя ревност... един вид видиш ли вкъщи вече има бебе и мен ме пратиха на градина - та може и драматично да го понесе...

относно помощта вкъщи - за мене беше абсолютно ненужно да ми висят сто човека на главата, може би или майка ми или мъжа ми щеше да е идеално . А то какво се оказа - мъжа ми си взе 2 седмици, майка ми и тя по същото време, свеки идваше след у-ще и стоеше до след къпането /което от 5ия ден бях готова и сама да си правя, голямата философия  Simple Smile/  и вечер и двамата дядовци се отбиваха да си вземат бабите.  И това докато Пламена, особено вечерите, се дереше и всеки дава акъли... А най-ми беше забавно  Sickкато седна да кърмя и свеки дойде да ми привисва, а и си води и щерка си. И ме гледат, като гладни циганета  Mr. Green Не че нещо, но кърменето беше момента в който мога да се отпусна и да се насладя на тишината и това си е лично мой и на детето съкровен момент Laughing

Този път обаче си мисля че за първите 2 седмици няма да откажа на мама помощта, и то да ми помага в грижите за Плами, най-вече да я извежда навън, защото ще е лято и хубаво време, а аз сама с бебе, което ще се кърми на често, и зле контрилируем бебешки пубертет навън сама не излизам. Пфууу чак страх ме хвана, дано наистина не е толкова зле.

# 332
  • София
bg_trinity, открих една количка точно като за теб Wink http://www.bebe-best.com/bebeshka-kolitchka-mima-kobi-cosmo-p-33397.html

# 333
Екзотична, и моя док е с обикновен видеозон, нищо специално. Ако бебетата са застанали добре, би трябвало да се види  Peace

Би би, имаш 6-то чувство  Hug

Даниела, дай ги стойностите да ги видим, де  Hug

Шех, и аз много се притеснявам свеки (тя е по-нетактичната, нищо че звучи като клише) да не задава зор да идва да ми помага август месец, защото съм категорично против  Naughty Знам само, че иска целия юли да взима Криско в София, но а абсурд да го пусна, само дето още никой не знае за моето решение  hahaha

На амнио съм на 22-ри при шефа на болницата  Confused

# 334
  • София
.....На амнио съм на 22-ри при шефа на болницата  Confused

Сега февруари ли, не е ли рано? Тогава стискаме палци! Всичко ще е наред, ще видиш!  Hug

# 335
  • гр.Велики Преслав
Здравейте! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета. Нямам настроение за писане, а и нищо ново около мен.
Блонди, честито ти  stork-boy ! Радвам се, че се покрива с желанието и нагласата ти. Относно резултатите, не мисля, че трябва да се притесняваш. Аз за това се отказах от тези изследвания, защото според възрастта ни няма как да не покажат завишен риск. Може да не съм права, но определено ми е по-спокойно. Майка ми е родила брат ми и сестра ми съответно на 37 и 41 години и нищо им няма здравословно.
Аз съм вече на  ЖК на 21 февруари. Надявам се, да се види този път пола на детето, но с този обикновен ехограф, с който ме гледат, малко се съмнявам.

# 336
Би би, сега февруари, да. Ами не знам, доки каза да е часът не по-късно от следващите 15 дни  newsm78

# 337
Хайде и аз в кюпа, тъкмо се пооправих и пак се разкашлях само от едната страна, ама този път не звучеше добре и отидох за една слушалка и хоп - бронхит!

Блонди
1:350 е кой риск или там дават само един? Ти си искаше момченце и дано притесненията ти отпаднат по-скоро.
за свекърите, когато Емка се роди казах, че вкъщи през първите две седмици не искам никой друг освен свекърва си. Така и стана, жената се грижеше за нас, а ние за Емка. Тази помощ е неоценима и нещата наистина са до човек. Имали сме топло приготвено и вкусно ядене, изпрано и изгладено пране, оправена къща и т.н. Един път не чух: "Това се прави така или не така дай аз."  Чак когато Емка беше на около 3г. жената ми сподели колко й се е искало да й дадем да я изкъпе например  Embarassed  В събота и неделя се прибираше и ни оставяше да сме си тримката.
Аз съм напринципа, че ако има нещо нещата трябва да се изясняват и изчистват навреме, но наистина е важно какъв е човека срещу теб. Това не е само до снаха и свекърва, това е и до съпруг и до какво ли още не. Много е комплексно.

# 338
Мами вижте какво ми попадна е файсбук : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281757425178164.68504. … 511868&type=3  Много ми харесаха и реших да ги споделя с вас:)))

# 339
  • София
Би би, сега февруари, да. Ами не знам, доки каза да е часът не по-късно от следващите 15 дни  newsm78

Значи тогава ще си в 16+6 г.с. Ти сигурно си чела вече много, ама ей това ми се видя интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=651

dbs,
искрено ти пожелавам в близките дни да си добре!  Hug

ek3otu4ha , плетеш ли? Аз сега съм на вълна бебешка пелена и започнах да плета след като усетих неимоверно силно желание /плела съм като малка/. Няма да ти се разсърдя ако обменяме опит Laughing

# 340
Bi bi - Не, но мойта майка плете и то доста добре, даже вече и пуснах линка, за да ги види:))) След като разберем пола ще я накарам да почва, макар, че лятото едва ли ще има нужда от шапки, но такива кичозни , може и да се направят за по-нататъка:))) Аз си падам по такива модели:)))

# 341
  • София
Да бе, аз после видях, че са за продажби тези, а на мен ми е кеф ако мога аз да си изплета нещо  Mr. Green

# 342
  • София
Sashkova, [/b]понеже зелената енергия е на същата фирма, ти взимаш ли коластра? Аз пия от нея, но не знам дали не прекалявам, защото в последните дни като усещах, че се разболявам, пиех по 3-4 капсули на ден, стабилизирах се, но се чудех за дозата... И успех утре!  Hug

Не пия коластра, моето дете има алергия къммляко и айца, ве4е по4на да му минава де, но заради това не съм купувала, защото е от крава, някои казват, 4е не влияе, но понеже той не може да пие и аз не пия, само зелена енергия Simple Smile

Моята свекърва сега съм я викнала у нас и гледа Марти, заедно със свекъра, тя е души4ка, той не много, но гледат детето и не е редно да казвам нищо лошо, то и няма какво де, просто, когато живееш с някого дори с майка ми все ще се скараш с него, то няма как, все нещо няма да е както искаш ти и т.н. Те си имат отделна стая, готви, пуска пералня, сушилня.. не се оплаквам Simple Smile  Марти го гледат много добре, учат го на много неща и така. Не 4е не се дразня, примерно един път му беше дала сусам без да ми каже, аз видях в акото, ейй мн се ядосах.. нали е алергичен!

Исках още много неща да казвам на някои мами, но съм на работа и съм забравила  Crazy Crazy

Блонди на теб честито мом4е Heart Eyes и аз имам подозрения за мен, 4е ще е такова. За амниото споко, вси4ко ще е наред, тъкмо ще си спокойна  Hug Hug Hug

# 343

Гунди, да, 100% момченце, видя се много ясна пишка  Laughing Таткото е малко разочарован, но аз съм супер щастлива, много исках. Пожелавам и на теб  Hug
HugБлагодаря ти ! аз нали ти казах,че имам усещане, че ще имаш момче, сега ако и за мен излезе вярно вече ще пускам тото Wink Laughing

# 344
Значи тогава ще си в 16+6 г.с.

Да, нали оптимално за амниото го дават между 15-та и 20-та, значи точно?  Thinking

Сашкова,  Hug

Гунди, пускай, пускай; и аз пускам, ама не печеля. Но пък и никакви усещания нямам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт