АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на всички:))) Добре заварили:)))) Видях, че пишете за бебешките креватчета, та се замислих, аз със близнаци... какви креватчета да взема??? За количката е ясно, но леглото определено ще ме затрудни:) Grinning

# 61
Dbs, мерси за бележките по повод леглото - за някои неща не бях се замисляла, аз съм в някои отношения доста непрактична Wink Така или иначе бебешкото легло, живот и здраве, няма да е сложено до външна стена, а и всъщност при нас няма как е да външна отникъде, защото сме долепени вход до вход и така 12 входа май (2 блока в един Laughing), та това притеснение отпада.
Виж, за обиколниците четох, че ги забраняват в някои страни заради синдрома на внезапната смърт при задушаване на бебета в тях, но това ми се струва пресилено по една основна причина - този синдром се случва най-често до 6-7-месечна възраст, а до тази възраст бебето рядко се върти и обръща, за да зарови главица в обиколника, така че не мисля да си вкарвам още един страх в главата. Обиколник мисля да сложим за зимните месеци задължително, вероятно от ноември нататък Peace Ще бъде пак икейски най-вероятно, че са съвместими с креватчетата.

Между другото, много ми харесва детската ти стая - просторна и без нищо излишно, поне по мой вкус Hug

# 62
Иначе попитах доки за нещо за подсилване на имунната система,че около мене всички са болни и трябва да се пазим с бебо и ми изписа ''Антистенокардин''

#Crazy #Crazy #Crazy Боже Господи, надявам се, че нещо не си разбрала или твоя доктор е пълно куку  ooooh! Това е лекарство да не се съсирва кръвта и да не се образуват тромби. Какво общо има с имуностимулацията? Да не говорим, че е забранен за бременни, освен ако не се надвишава риска за майката, пред този за плода. Моля ти се, провери пак или попитай друг доктор, но не недей да пиеш това лекарство за подсилване  Stop

Момичета, за леглата, които стават и на юношески, да ви кажа, че омръзват. Нашето просто се износи...олющи се лака, кантоването започна да се разваля.....И ако искате да обзавеждате после детска/юношеска стая трябва да се съобразявате с леглото. Казвам го само за да имате едно наум. Simple Smile

Това е и моето мнение  Simple Smile С криско бяхме взели кошара за началото, малко след това по-голямо, 70/140, което става и ниско долу и без решетки. Износва се бързо, а не беше изобщо от евтините, а и наистина ми омръзна. Кантовете накрая не държаха и то взе да пада, като цяло сега категорично кошарка, по-натам друго лелго  Simple Smile

Леглата тип люлки също за мен са твърдо не  Simple Smile

Меги_емо, много е хубаво, компактно и удобно и за теб, и за бебо  Peace

ek3otu4ha, добре дошла и лека  Hug

Блонди, впечатлих се от това дето си написала, че може да се повдига креватчето  (както при количките) .

ДБС, матрачето май написах, не креватчето  Simple Smile

# 63
Че как се повдига матрачето? Нали от креватчето (подматрачната рамка)?   newsm78

за антистенокардина знам, че е мощен имуностимулатор, но не съм сигурна, че става за бременни.

Шехина, благодаря за стаята. Най- важното е, че обитателката си я харесва Simple Smile

# 64
  • София
Блонди още не съм го пила това лекарство.Няма как да не съм разбрала правилно,защото имам рецепта за него.Имам един съсед лекар и се съватвам с него за всичко.Неговата снаха и тя е бременна,та вече е съвсем в час с нещата откъм лекарства  Joy Довечера ще отида да го попитам за негово мнение.И на мене ми се видя странно и затова реших да споделя тук и май добре направих newsm78

# 65
  • Пловдив
С Тони изкарахме до 3 и година със сгъваемо легълце. Не исках да и взимам дървено, защото винаги съм си знаела, че искам да имам две деца и разликата им да не е много голяма. И тъй като си падам по практичните неща тогава се спряхме на сгъваема кошарка. Сега вече детската стая е обзаведена с детско обзавеждане с две легла за големи деца. В момента втория етаж се използва за игра. И също обмислям да направим по сериозни прегради, че не е много защитено, поне според мен де.

И сега съм набелязала една местенце за новата кошарка.  Wink, която пак ще е сгъваема, но ще вземем нова, че старата вече за нищо не става.

# 66
  • Варна
Аз не бих го пила това чудо newsm78 Толкова други лекарства има, как пък точно това, на което първо не пише изобщо в листовката, че се ползва за такава цел и второ - има изрично предупреждение да не се пие от бременни. Може и да се използва като имуностимулатор по принцип, но точно сега моментът не е подходящ за експерименти.

# 67
Че как се повдига матрачето? Нали от креватчето (подматрачната рамка)?   newsm78

Не, самото матрче има в горната половина цип, който като се отвори и то се надига. Ако не искаш, стои затворено и е напълно легнало. Ще видя в нета дали има нещо такова, че не беше от фирмен бебешки магазин.

# 68
Ахааааа, е таквоз не бях виждала  Mr. Green

# 69
еk3otu4ha, аз също очаквам близнаци и реших че ще ми е най-удобно първите месеци да са в една сгъваема кошара, а после да си купя още една такава и да ги разделя като има стане тесничко в едната. А като пораснат още малко заедно с кака им ще имат допълнено обзавеждане за детската стая - едно легло-сандвич.

# 70
Блонди чудесна темичка!
Момичета развълнувахте ме много с тези истории, стискам ви палци всичко да е ок до края. При мен нямаше такива емоции. Ясен стана от раз, а сега с бебо от втори опит. Но честно се чудех кога е станало бебето, защото по принцип си усещам овулацията, а като правихме бебо нямах никакви симптоми, та след 2- 3 дена си направих тест за овулация и се оказа положителен. Но като прочетох какво е написала Шехина ми се изясни ситуацията.
Радвам се на мамите с близнаци, вълнуващо е да носиш 2 бебчета . От както съм мама съм станала много чувствителна, рева много лесно и сега ми потекоха сълзите.
Лек ден на всички! Много усмивки и добро настроение!

# 71
Блонди,благодаря за темичката. Много е свежа тази мацка и как свободно си развява коремчето Simple Smile. Това ми е много болна тема. Толкова са ужасни дрехите за бременни ,които продават в България, че направо ми се повръща като вляза в такъв магазин. Дано да се чувствам добре да ида някъде навън на шопинг, че трудно ще понеса последните етапи.
Много сладки историйки разказвате. Много ме трогнахте. Ние си правим опити от година и в началото бях много ентусиазирана и преди началото на всеки цикъл си купувах по 5 теста, после ми писна и вече бях, решила да ида да си направя някакви изследвания след нова година, когато ми закъсня преди Коледа. Реших никакви тестове да се изнервям предпразнично, ако не ми дойде ще го направя на Коледа и мислех и да изненадам съпруга ми. Обаче той ме спипа. Много дълга станала била промоцията. Все пак устисках до Коледа да видим заедно двете чертички.
В понеделник отивам на ранната фетална морфология, дано да съм уцелила момента и всичко да е наред.
Хубави почивни дни от мен.

# 72
Екзотична добре дошла  Hug

Блони много интересен матрак , не бях виждала .. Аз съм сложила една сгъната хавлия под матрака на малкия, със същата цел  Grinning
И аз сега мисля , за някакво обзявеждане за детската. С 2 легла (но не на 2 етажа, че ми се стуват страшнички). За начало ще спя аз на едното примерно , баткото на другото (като сложа една предпазна решетка за легло - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 2b2a2eb8e7adb3433  ) , а бебето в кошарата....нещи такова ми се върти...

# 73
  • Пловдив
casablanka, да се оправяш бързо!  Hug А ти не си ли в 14-та г.с., предвид ФМ питам  Simple Smile
Мерси  Hug
Да в 14 г.с  и правих една ФМ и БХС правих , уж риска е малък 1:41000, но Док иска да е сигурна и понеже във Фемина имали най-добрата апаратура ме праща там Wink

# 74
  • София
С Тони изкарахме до 3 и година със сгъваемо легълце. Не исках да и взимам дървено, защото винаги съм си знаела, че искам да имам две деца и разликата им да не е много голяма. И тъй като си падам по практичните неща тогава се спряхме на сгъваема кошарка. Сега вече детската стая е обзаведена с детско обзавеждане с две легла за големи деца. В момента втория етаж се използва за игра. И също обмислям да направим по сериозни прегради, че не е много защитено, поне според мен де.

И сега съм набелязала една местенце за новата кошарка.  Wink, която пак ще е сгъваема, но ще вземем нова, че старата вече за нищо не става.

loa, такава детска стая съм виждала някъде из магазините като се оглеждах за детската стая на Плами, но не се сещам къде, можеш ли да ме подсетиш....
че ние още сме на етап гледане, още не сме купили нищо - освен легло и играчки, друго няма в нейната стая  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт