АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 31 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет и от мен Wink

...Като казахте д-р Спок, се сещам, че нашите са чели точно тия безумия, докато са ме отглеждали. Добре, че нищо не са попили Laughing

За амнио-то - успех на всички, на които им предстои! И кураж Hug

Точно това е интересното, че явно и този Бог на бременностите и бебетата се е комерсиализирал ужасно, защото моята книга беше наистина много старо издание, а пък в последните му книги /със същото заглавие/ той не споменава подобни глупости...

# 631
др. Спок е починал преди 15г.  Simple Smile Книгите му се осъвременяват периодично от екип, което е добре, иначе кой ще купува толкова стари и сега смехотворно звучащи съвети  Simple Smile

# 632
  • София
Аааа ма той също си е преработвал книгите... Ми няма кой да ги купува в онзи вид.

didi24, моля те да ми пишеш на лични, ако решиш да поръчваш някакви бебешки дрешки  Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:51 от bi_bi

# 633
Е, нормално е, всяко нещо с времето си  Simple Smile

# 634
  • Обетованата земя
Bi bi, аз правя поръчки всяка седмица от различни сайтове за различни хора, така че ако някой нещо си е харесал, може да ми пише на лични!  Hug

# 635
Може би се включвам малко късно за сватбения букет, за който питаше purpule, но понеже и аз съм с пресни спомени от моята сватба през лятото да споделя:). Аз сама си направих букета, т.е. бях с изкуствен. Мисля, че стана много хубав - бледо жълти рози от креп хартия с бледо зелени листенца - един такъв много нежен. Моето семейство са традиционалисти и бяха за естествени цветя, но когато видяха моя, нямаха нищо против:). И въпреки, че сама се трудех над него, не ми беше жал да го хвърля назад, падна се на кумичката. Майка ми я беше яд, че не си го запазих, но пък снимките останаха и за мен това е достатчно...

И аз да се присъединя към Шехина и Darlena - аз трябва да предам моята дисертация до края на март. И аз не си давам много зор и си поспивам и почивам, но статиите ги имам и само трябва да ги сглобя и изгладя стила.

# 636
Здравейте   bouquet,

Обсъждали сте интересни книжки за бременност, раждане и кърмене, аз доста книжки попрехвърлих с първата си бременност, но така и не намерих книга която да пише точно за мен  Laughing. Във всички се пишеше общи неща бла бла бла, намирам форумите и интернет много по-полезни отколкото книжките на тази тематика. Това е лично мое мнение  Hug

Аз бях на гинеколог в понеделник и след дълъг разговор най-накрая ми даде направление за ФМ и БХС. Та в вчера ходих на ФМ-половин час измерване, голямо чудо беше. Искаха да съм изпила поне един литър течност преди видеозона, леле така се удържах да не се напишкам по време на прегледа  Embarassed. Тези прегледи тук се извършват от техници, които нямат право нищо да коментират, след като свършат измерванията, всички данни и снимки се носят на доктор-специалист, за да изкаже компетентното си мнение дали всичко е наред. До няколко дни ще ми излязат резултатите и от кръвните изследвания. Всички резултати се изпращат директно на личния лекар и оттам ще ми се обадят ако има някакъв проблем. Най-хубавото от вчерашния преглед беше, че най-накрая си видях малкото човече .... направо се разтопих, и таткото беше с мен и после цял ден не можа да си махне усмивката от лицето...Толкова е вълнуващо.

Ходих и до един магазин да си накупя дрешки –пробвах различни неща, но май твърдо ще се придържам към клинове и разни туники и роклички, най-удобно се чувствам с тях. От магазина даже ми направиха един подарък за бебчо- едно малко шише на Avent  и подплънки за кърмене (май така се казваха).
Успех на всички момичета, които ще имат амнио следващата седмица.   bouquet

# 637
# 638
Здравейте момичета Simple Smile Днес бях на ЖК всичко е наред с бебето GrinningИскам да ви попитам за едни хапчета,ако някоя от вас ги е пила да каже дали са хубави Pregnacare това са витамини+минерали и фолиева киселина.Сега се връщам да ви изчета.Лека вечер ви желая Hug

# 639
  • Враца
Хей, маминки, здравейте и от мен, много бързо пишете и както повечето изоставащи, тъкмо изчета всичко и някаква работа излезе и после пак ....
Записах се на ЖК, пак си видях бебчето, не ми казаха нищо за пол, било рано, за да се каже със сигурност, важното е, че всичко е наред и съм много щастлива, другата седмица ще си правя изследвания кръв, урина и т.н. Общо взето това е, нищо друго интересно и затова и рядко пиша.  Simple Smile
Исках да ви попитам нещо, през юни ще кумуваме с мъжа ми на една приятелка на сватбата, тогава ще съм в 7 месец (Терминът ми е 27.08.). Въпросът ми е колко трябва да се предпазвам от хора, танци и т.н. Моята половинка е много притеснен и каза, че няма да ми даде да играя, а аз много обичам и мисля да не го слушам  Party Който има опит нека каже, за да си знам аз. Благодаря предварително.  Hug
Блонди , оправи ли си кирилицата, че нещо доста кратки постове напоследък  Wink Ако не си да се включваме на помощ с идеи. Peace

# 640
  • София
Момичета, мога ли да ви помоля за помощ.
От няколко дена се опитвам да се разболявам. Първо започна да ме боли гърлото и след съвет с лекар, започнах да смуча прополки. Гърлото ми мина, но започна една хрема. То пак, че е тръгнало нагоре, а не надолу. Секретите са бистри, но много и ми е запушен носа, и се притеснявам от това непрекъсанто напъване да си духам носа, да не стане някоя бела. Днес си останах и вкъщи, не отидох на работа и започнах осцилококцинум и за носа мислех да си разтворя една лъжичка морска сол във вода и да си капя в носа, но лекарката ми каза никаква сол, а една ампула вит. Ц.
Някоя от вас пробвала ли го е, не изсушава ли носа или да стеснява капилярите и да вземе да ми потече кръв от носа?

# 641
Момичета,днес има имах болки в много ниско в корема от лявата страна и в кръста отново в ляво,много  приличат на болките преди и повреме на менструация.Пих папаверин,болките продължиха няколко часа,бяха търпими.Някоя от вас имала ли е такива болки на този етап?Аз сякъш в парвия месец имах подобни болки.Доста се притеснявам,дали всичко е наред.Как мислите?

# 642
ferriy, оправи се кирилцата, ама няма кой знае да пиша сега по темите, дето обсъждате  Simple Smile И съм на вълна амнио, та ми е нервно и стреснато малко, затова  Hug

От днес усещам ясно бебето как ритка  Blush

# 643
  • София - град

Бравооо  Hug

# 644
  • София

То е усетило мама колко е притеснена и е решило да я успокои с някой ритник.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт