АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Нашите са еднояйчни и доколкото прочетох би трябвало да са от 1 пол, но аз все се надявам да са различни:)))

Не се надявай, това е невъзможно  Simple Smile

# 91
Категорично против грипната ваксина. Просто защото тя реално не пази. И с нея, и без нея все са еднакви шансовете да се разболееш. А пък на бременна - изключено  Naughty
Peace PeaceЕдна ваксина може толкова много да ти навреди, много повече от грип. А и веч би трябвало дори и тия като мен с термин в края на месеца да имаме плаценти- а тя предпазва малко или много бебето. Peace

# 92
Здравейте мами...
честита ни нова темичка, браво на Блонди, нова ама сте изписали доста...
Аз си правих изследвания на хормони TSH и  FT4, тъй като имам проблеми с щитовидната жлеза,  уж са в нормата по референтни стойности, но ендокринолога ми каза ,че за бременна не са.. Sad Може да са ми повлияли и хапчетата ,които пия-магнерота и утрогестана.   Дано минава всичко.
Иначе бебчо е добре, АГ-то ми каза, че 95 % момче ще бъде, дъщерята много се зарадва, защото тя иска братче.

За апетита и моя доста в определени дни е завишен, но уж внимавам да не качвам много.
И аз обичам да кулинарствам и сега като съм болнични се отдавам повече на това занимание.
Оглеждали ли сте се  вече за някакви покупки за бебчовците или още не?
Аз се оглеждам ,но за сега няма да взимам нищо, по нататък. Мисля да прегледам и нещата , който от каката, че аз не и купувах само розови дрехи.

# 93
Оглеждали ли сте се  вече за някакви покупки за бебчовците или още не?

Да, и всичко споделяме и коментираме.  Simple Smile

Не знам за вас, но има момичета от списъка, които се включват много рядко, и то е с някое питане, обикновено за неща, които сме бистрили подробно и дълго и наново на мен просто не ми се започва  Tired

Не, че някой е длъжен да чете и да пише в темата, разбира се, но пък и за другите не е много забавно да пишем по сто пъти едно и също  Crazy

За мен отчетните теми са това - отчетни. Който има свободно време и/или желание се включва. Който не може - не се.

В тази връзка искам да кажа, че в следващата тема ще махна от списъка момичетата, които не са се вясвали изобщо във форума от 14 декемрви  Simple Smile Ако се появяат и искат да са сред нас - пак ще ги запиша  Peace

# 94
Ох, момичета... сериозно ме притеснихте   Sad
Аз си записах преди 10 дни час за ФМ при Марков... той моят генеколог ми записа моб. тел точно при него да ида. Звъннах, казах искам час.... и въобще не ми хрумна да уточнявам при кой доктор точно Shocked Какъв е шанса онази девойка да ме е писала при друг?
Уфффф ще взема да се обадя да проверя, ама чак в понеделник може  ooooh!

За креватчетата, много красиви неща показвате. Аз още се колебая - дали да взема на сестра ми от малката креватчето- като ново е, или да купувам. Хем много ми се иска да си е нещо новичко и негово се, хем нали в началото ще е при нас в спалнята, а за после ми се иска детската да си е  цялостно обзаведена с комплек...

Хубавото е, че има половин година да го измъдриме  Laughing

Ох, Блонди каква си строга  Wink аз да си призная когато ми беше най-лошо постоянно ви четях, ама не пишех, щото освен да се жалвам нищо друго нямаше. Абе то пак е зле, ама май посвикнах хихихх

# 95
О, вземи от сестра си, разбира се, какво изобщо се чудиш, За малките бебета всичко много бързо отпада от дневния ред. Аз държах на нови неща за биберони и количката, нищо друго. Всичко се пере и чисти  Simple Smile

А, не съм строга изобщо  Hug Ако ни четеш, няма да питаш вече обсъждани неща  Simple Smile

# 96
 Laughing Права си, Блонди
определено си трябва някои да ни строи (мен със сигурност)  Laughing
Тия дни дойде майка ми и да видиш как ме подреди в двее редици, хахах дори не си давах сметка какво мрънкало и глезла съм станала... май мозука ми се променя по бързо от коремчето.

И аз към какиното креватче клоня- най-хубавото е, че е в неутраалния зелен цвят  Laughing

# 97
Лелеее нямате насмогване Wink

Екзотична - добре дошла:) радвам се на още едни близнчета:), че да има и аз с кого да сравнявам;) twin_neutral twin_neutral twin_neutral

Как толкова бързи реши въпроса с количката? Аз вече съм на път да ревна  Sad. Вратата на нашия асансьор е 70 см, а количките за близнаци са над 73 см. Как толкова лесно репи въпроса?

Аз пък за стаята и креватчето съм по-лесна вече съм се спряла на 3 серии,

1. http://www.micuna.com/2012/coleccion/coleccion.php?selcat=3175&a … 051&view=main
2. http://www.pali.it/en/selects.php?cat=01&cat1=51&cat2=31A&cat3=00
или
3. http://www.pali.it/en/selects.php?cat=01&cat1=51&cat2=0112&cat3=00

Трябва само да реша, коя....оригинални ще взимам само креватчето и текстила, а другото едни момчета ще ми го изимитират по поръчка...но с количката...направо ще ревна smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 98
  • София - град
Момичета днес минахме до мола. В Mothercare има възглавници за бременни и такива за кърмене , които пак стават за спане. По 99лв, вярно малко по-скъпи от тези онлайн, но за тези като мен почти скарани с онлайн пазаруването, да информирам  Wink Мисля че за Св. Валентин ще се сдобия с една, че вчера моето момче спа без възглавница  Rolling Eyes Laughing Heart Eyes

Блонди подкрепям чистката ! Аз също много се дразня на въпроси за вече писани неща....

Хеххе какво е яко

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 23:24 от Софи:)

# 99
да, и аз подкрепям  Hug аз утре ще ходя на лекцията дето защо да съхраним стволовите клетки при раждането, та, ако има нещо интересно може да споделя  Peace иначе мен нещо ме боля цял ден главата, и вечерта пих малко кола  Twisted Evil Twisted Evil хаха, за тези, които знаят, че съм пристрастна  Laughing и с разтривки малко ме поотпусна..
приятен уикенд ви желая, и аз утре ще ходя до мола да гледам някакви неща, ама ми е много рано да си купувам каквото и да е.. така мисля де  Laughing

# 100
  • София
А я аз да питам това спане на бебето в спалнята с мама и тати не се ли притеснявате newsm78 Аз си мисля, че ще ме е страх да не взема да го затисна или нещо да го ударя. От много хора съм чувала, че си спинкат така всички дружно заедно, даже едни близки ни казаха изобщо да не си купуваме бебешко легло, защото и без това няма да го ползваме  Laughing, а всички ще си се гушкаме заедно, ама нещо не мога да си го представя Rolling Eyes или по-скоро ме е страх.

Ела ми на гости в студиото и ще ти покажа как  Laughing Чудото Фотошоп ми е приятел  Joy
Според мен това е до структура.
hahahaЕ сега вече ми разби утопичните надежди на пух и прах. А аз си мислех, че Николета Лозанова изглежда така даже и когато излиза от банята Peace

# 101
хаха, аз мисля, че по-скоро изглежда като Йода като излезе от банята  Laughing Laughing или поне аз въобще не я харесвам де  Laughing абе аз никога не съм ползвала фотошоп, Софи, даваш ли уроци  Laughing а иначе нашия апартамент е малък и бебчо ще спи при нас, ама смисъл в кошарка де  Laughing иначе аз знам, че родителите имат инстинкт и никога не затискат детето, ама и мен сигурно ще ме е страх..

# 102
Аз не пиша често, но ходя на работа, вечер като се прибера рядко ми остава повечко свободно време  Tired Иначе чета редовно и нямам пропуск  Laughing
Не знам как ще мъдрим детската стая, но съм оставила това решение за след 2 години, когато дребосъка е достатъчно голям и не се събужда (дано) вечер. Малката я преместихме при кака и едва на 2 г. и 9 мес., но тя много се будеше. Сега ни предстои да купим нови легла, защото малката е в кошарата, и то с решетка, че се върти и пада на земята  Crazy
Днес ми е доста лошо  Sick Ядох малко по-мазна храна на обяд, въпреки че разбрах как ми действа, и съм като парцал.
Лека вечер!

# 103
  • София
Офффф докато напиша едното и вие изпишете един куп  Laughing

Абе тез 99 лв не са ли доста за възглавница Rolling Eyes то верно че е от Мол-а Laughing Аз да си призная Embarassed даже незнам за какво се ползват, ама нещо взехте често да ги споменавате та май ще трябва да взема да ги поразлегледам и да им проуча предназначението
И все пак 99 лв Shockedза възглавница май мъжо ще е по-навит да спи без възглавница  Joy

# 104
  • София - град
Маги щом не знаеш за какво е, значи не ти трябва  Laughing Радвай се. Аз започнах все по-трудно да спя и за това реших да потърся дали има нещо подходящо и облекчаващо. Възглавниците не в мола са по 80лв, няма голяма разлика...

Общи условия

Активация на акаунт