АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета, не съм писала отдавна, все се каня, но намирам отговорите си в четенето на темите и не исках да се включвам с дребни неща и да ви губя времето.
beauty_: Това според мен е напълно излишно, даже аз не бих посмяла дори. Въпросителни и рискове се крият до края, така че почерпката след родилното   bouquet

Много сте сладки като се оплаквате от килограмите - 1, 2 , 3 кг...аз още първите 2 месеца качих 7!!!До момента са 8. Но понеже и първият път беше така не се притеснявам. Първият път започнах от 55 и завърших 85. Само след 9месеца обаче заковах на 53кг Simple Smile За протокола съм 169см. Причината е, че аз си спортувам редовно, не вечеряме със съпруга ми нищо освен салати, но това преди бременности. Сега занемаряваме режима и аз си хапвам неща, които не съм си позволявала изобщо - банички, гофретки и т.н. и то в големи количества.
За дрехите за бременни съм категорична, че абсолютно нищо не бих си купила от магазините. Те са просто уникално грозни за моите представи и не стига, че самочувствието ми е сринато от килограми и лека занемареност (за която оправданието е, че съм постоянно уморена и дори не ми се мърда за 30мин за един маникюр) ами и трябва и да се обличам като някоя баба...та решението ми е, че ще си шия.
За кошарките Ние купихме от Дибо обзавеждане - кошарка, скринче и гардеробче. Страшно удобни са, скринчето препоръчвам на всеки, защото до ден днешен детето се покатерва там и му помагам да се облича, когато бързаме. Сгъваеми кошари имаме 2, вече не знам къде са, но със сигурност ще купуваме поне още 2, защото пътуваме постоянно, а на някои места стоим със седмици и не ни се мъкне всеки път големия антураж, още повече с 2 деца нещата се усложняват, така че това за нас е най-оправданата инвестиция.
За количките Пег Перего: Аз имам такава комбинирана, наистина ми беше страшно удобна, сгъва се на чадърче, не будиш детенцето като е заспало в коша за кола, или ако е първите 6 месеца големия кош също само го откачаш и го местиш в колата и обратно. Но сега ми е омръзнала доста, макар че е запазена, разскърцаха й се колелцата, дадох я на една приятелка, която вече година и половина я ползва, та съм в чуденка вече...но ако баща ми реши пак да ми направи подарък може да се ориентирам към Quinny. Много ме беше яд, че научих за Стоки-то доста по-късно, но сега като ги разглеждах имам спомени, че не се пъхат лесно в багажника. За мен това е приоритет номер 1, тъй като май само дето не спя в колата...Синът ми го разкарвах от 10-тия му ден ooooh!
А относно тези комбинирани колички моят съвет е да помислите при вас как са нещата, т.е. дали пътувате много, ще спи ли детето в нея след 1-вата му година, защото аз още на 10-тия месец купих лятна количка Козато, заради пътуванията, просто перегото заемаше 1/2 багажник.

# 211
Благодаря ви многооо, значи мъж ми пак се оказа прав  Laughing аз в сряда ще казвам на 6-те си най-близки приятелки, а уж ще учим за изпита, представям си каква еуфория ще бъде  Laughing Versatile   bouquet браво за килограмите и най-вече, че не се притесняваш, така трябва   Laughing Hug

# 212
Здравейте мацки Hug Аз днес похоцах малко Laughing ходих да взимам поканите за сватбата ни (май не съм споменавала,че ще правим сватба на 03.03  Laughing ) но покрай вълненията за бебчо,някак си сватбата сякаш остана малко по назад в мислите ми Wink Гледам обсъждате боцкания Laughing и аз ги имам ту в корема ту...малко по надоло в интимната област Embarassed придърпванията също,според мен е нормално.Относно дрешките,докато бях в София пообиколих магазинчетата за бременни и не само...тъй като и аз имам проблем с дънките и панталоните вече,но тъй като съм дребничка трудно си намирам модел в който да се харесам (и аз си поплаках малко в една пробна Laughing) та май реших да си бременея в клинчета и туники,най се харесвам и са ми най удобни.  bouquet Hug

# 213
Аз днес похоцах малко Laughing

А какво е похоцахFlutter

# 214
  • Обетованата земя
Здравейте и от нас!
 И ние ползваме сгъваема кошара, когато ходим някъде, много е удобно!  Peace Може нея да ползвам за малкото на първо време. Освен това от баткото имам едно кошче, което представлява нещо такова http://direct.asda.com/Kinder-Valley-Tiny-Ted-Moses-Basket/00266 … 8,default,pd.html, даже е от този сайт. Мисля, че и то ще ми върши работа на първо време.

За дрехите за бременни, определено трябва да се пробва, в магазините Конти има много сполучливи неща!

На мен също не ми пречат момичетата отпред. Всяка се е записала с желание, и може да се включи когато има време или когато има нещо да ни каже. А за въпросите които се повтарят, нямам нищо против, стига да можем да помогнем. Понякога се касае за нещо спешно и няма време за ровене назад.  Peace Гадно е ако някой не се включи, защото тук се правят забележки и се поставят граници кой, кога и какво да пише и чете  Wink  И аз много пъти съм питала неща, за които никой не ми отговаря, нормално е, всеки се включва тогава когато има време, желание да пише и има нещо да каже Wink А дано момичетата, които не се включват са добре -те и бебетата им!

За черпенето в службата и аз не мисля, че е уместно, има време Simple Smile Но все пак зависи и от взаимоотношенията!

Много харесвам съветите на дбс за болните Simple Smile Сетих се наскоро за пчелното млечице и пчелния прашец, мисля че и от бременни можеха да се ползват.

И да се оплача, вчера имах неприятна среща с кантара, вече съм плюс 3,5 килограма  Rolling Eyes А не 1-2 както си мислех...карай, да сме живи и здрави! Ще ги свалим Simple Smile Понеже съм висока, не съм ги забелязала, още ми стават и дънките, ама явно тихомълком си се трупат килцата! А обиколката на корема ми на най-изпъкналата част е 92 см...с предната ми бременност е била толкова към 23-25 г.с!

Приятна подготовка на тези, на които им предстои сватба!!!   bouquet И да не се вълнувате прекалено!

# 215
Laughing Laughing Извинявам се ако някой не ме е разбрал Peace Похоцах си е май малко по Ямболски Mr. Green имах предвит,че обикалях,мотах се и т.н. Laughing Hug

# 216
тук се правят забележки и се поставят граници кой, кога и какво да пише и чете  Wink  

Би ли обяснила какво имаш предвид, защото аз не съм видяла или прочела никъде подобно нещо?  Thinking  Simple Smile

Кой да пише - всеки който иска! Къде пише, че еди кой си не може да пише?

Кога да пише - за това също не видях някъде да има ограничения. Когато иска и може.

Какво да пише - също всеки може да пише каквото иска, притеснява го и т.н.

За повтарянето на въпросите, ако е спешно и касае нещо важно - такива неща може да се пишат и повтарят до безкрай. Аз отговорих конкретно за повторенията специално за маловажните неща. Примерно в продължение на 10 страници обсъждаме леглата или дънките за бременни и темата вече позатихва, т.е. изчерпвана е и идва момиче, което пита какво мислим или харесваме за легълцата и дънките.

Ох, нещо се уморих все да се обяснявам в тази тема...  Tired Ако някой има желание да я води, следи и списва отпред, както намира за по-правилно, нека каже  Peace

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 14:47 от Блонди

# 217
Наякой попита за моята количка Пег перего http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10143 това е модела и цвета е същият, просто 6 плюс никакви оплаквания, най важното мами гледайте да е с цяла дръжка, за да можете да я бутате с една ръка количката, ако е с две раздалечени дръжки количката се бута трудно ако не и невъзможно с 1 ръка Simple Smile

bouquet
А би ли споделила pls от кой сайт я поръча?

# 218
  • Обетованата земя
Блонди, не го приемай лично. Аз разбрах, че твоето мнение е да изтриеш 3 момичета, които не са влизали. Да но те може да влязат сега и да пишат нещо, примерно им е било лошо, нямали са нет, били са в чужбина и т.н. И като видят, че са изтрити ще им стане неприятно. А и много мнения прочетох, против това да се питали едни и същи неща. Ами който иска да не отговаря, всеки си има причини да не чете редовно или пише. Това имам предвид. И сега като ги пишем тези работи, някой ще иска да пита и ще си каже- абе те сега ще ме нападнат, щото може да са го обсъждали, знам ли.  Thinking Пък и колко още ще ги дъвчем тия кошари, колички, килограми и т.н и т.н  Wink Не съм казала нищо лошо, и аз съм много благодарна винаги на момичетата, които оформят отчетните теми, не са длъжни, правят го с желание!  Hug
Пак го усещам малкото щурченце, май в момента доста му се играе!  Heart Eyes

# 219
Диди, споделям напълно мнението ти Hug Точно това си мислех и аз вчера като писах, че съм против редактиране на началния списък - още повече, че, мисля, е по-лесно да не се пипа... Но всъщност - не е чак толкова сериозен въпрос, който тооолкова надълго и нашироко да обсъждаме, мисля.

Иначе май нямам кой знае какво за споделяне - неприятните ми болки и усещания от тия дни преминаха, сега пък се шашнах дали всичко е наред с беб. Луда работа Mr. Green, да идва по-скоро прегледът ми във вторник, та да се успокоя най-после, че лошо.

М, по повод дрехите - то и на мен ми се струва малко излишно да купувам солидно количество дрехи само за един такъв кратък период като бременността, но без панталони няма да стане работата. Е, по-нататъка няма да мина без да се изкуша с някоя рокля, но какво да правя, като за мен няма нищо по-красиво от бременна в красива рокля Heart Eyes

# 220
  • Обетованата земя

Laughing Laughing Извинявам се ако някой не ме е разбрал Peace Похоцах си е май малко по Ямболски Mr. Green имах предвит,че обикалях,мотах се и т.н. Laughing Hug
Аз те разбрах, нали съм ти съгражданка  Mr. Green
Но всъщност - не е чак толкова сериозен въпрос, който тооолкова надълго и нашироко да обсъждаме, мисля.

Peace
Хахаха, ще се напикая, обаче нарочно се стискам и нарочно съм се привела напред, само и само да го усетя още малко мъника, голямо въртене падна  Mr. Green

# 221
  • София - град
Да споделя днес ходих в Бейби мола в Люлин 7 /май/ Така се смяхме с наще - мол от 1 магазин  Laughing С толкова надути цени че чак се опулвах  Shocked, а аз принципно цените ги приемам  Laughing Легълца за по 1000 лв  Laughing гребенче за коса за 30  Laughing Колички за по 900лв с 1 кош - летен  Laughing  Абе голям смях, нашите малко се постреснаха, но им обясних че това не са реални цени , а са цени за МОЛ  Joy
Като питах за възглавница за бременни и те  ме изгледаха като  Crazy . Там имаш само за кърмачки от тези като гевречетата - 100лв  Crazy Започнаха да ми обясняват колко с хубави,колко помагали. Леко ме раздразниха и им обясних колко е хубава и полезна тази дето аз търся, явно не очакваха да съм информирана....
Казвам та да не си губите времето да ходите.
Това от мен за сега, отивам да плача на "Такъв е животът", че вчера пропуснах  Party

# 222
Би ли обяснила какво имаш предвид, защото аз не съм видяла или прочела никъде подобно нещо?  Thinking  Simple Smile

Кой да пише - всеки който иска! Къде пише, че еди кой си не може да пише?

Кога да пише - за това също не видях някъде да има ограничения. Когато иска и може.

Какво да пише - също всеки може да пише каквото иска, притеснява го и т.н.

За повтарянето на въпросите, ако е спешно и касае нещо важно - такива неща може да се пишат и повтарят до безкрай. Аз отговорих конкретно за повторенията специално за маловажните неща. Примерно в продължение на 10 страници обсъждаме леглата или дънките за бременни и темата вече позатихва, т.е. изчерпвана е и идва момиче, което пита какво мислим или харесваме за легълцата и дънките.

Ох, нещо се уморих все да се обяснявам в тази тема...  Tired Ако някой има желание да я води, следи и списва отпред, както намира за по-правилно, нека каже  Peace

Блонди, не го приемай лично, моля те. Наистина поддържането на една такава тема си изисква време, аз лично го оценявам   bouquet   Според мен като администратор на темата имаш основен глас. И ако не беше попитала кой щеше да забележи, че 3 момичета ги няма? Само се започна излишна полемика.

Иначе темата за дрехите и леглата се опитва да бие тази за ФМ и БХС Simple Smile

Благодаря на Лоа и ДБС за съветите! За радост Дими вече няма температура, за сега, но аз упорито се влошавам.

# 223
didi24 и аз подкрепям мнението ти  Peace Много ми харесват тези кошчета...направо съм влюбена , ама не ми се дават 200лв (тук са толкова) , за 5 максимум 6 месеца използване..

feisi и ние по морето го използваме "похоцках"  Laughing Laughing  (рядко , но се чува  Wink )

Относно дрехите за бременни . Предния път си бях купила 1 дънки от Конти и ги сложих 1 път. Не мисля да купувам дрехи специално за това , особено пък лятото като има толкова рокли (даже незнам в друго как ще изглеждам ,че от сега се депресирам нещо) Има много подходящи дрехи (май се повтарям вече , ама ..) в теранова и калиопе - панталони с ниска талия и широк ластик отгоре. Аз преди си бях купила 2 ленени такива и ми влязоха в употреба като бях бременна. Сега пак нещо такова ще търся.

Вис виталис наистина има много богат избор и на по-добри цени, семо дето при нас няма такъв магазин  Confused

# 224
Здравейте мами,
Само да се отбележа и отивам да чета назад, че имам да наваксвам 8 стр. Мамчетаа колко сте бързи  Rolling Eyes
Между другото мерси за новата темичка на блонди, добре дошли на новозаписалите се.
Не се ключвам много често понеже работя, но се старая да чета редовно постовете.
Ние миналата седмица бяхме на обстоен преглед, всичко си ни е в норма, вече сме 6,21 см, много подвижни- едни гимнастики, едно чудо  Simple Smile

Оставям ви, че отивам да чета...

Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт