Мъже, защо кръшкате?

• 67 365
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 005
И все пак, изчукваш се с някого - ама преди това поне малко сте се харесали. После и секса ви се харесва и повтаряте, потретвате. Като се виждате поне малко си говорите. И така това става редовно и в един момент започвате да се търсите ипо-често, да си говорите още повече...не става ли така или поне няма ли за вас този вариант?
Иначе презумпцията е ясна - само секс, ама...
Не не става така.
Секса си е секс, няма нищо сложно. Изясняват се отношенията още в началото и това е. Няма несподелени очаквания....

HAPPY_QUEEN на едно мнение сме, ама май само ние. Laughing

# 1 006
И все пак, изчукваш се с някого - ама преди това поне малко сте се харесали. После и секса ви се харесва и повтаряте, потретвате. Като се виждате поне малко си говорите. И така това става редовно и в един момент започвате да се търсите ипо-често, да си говорите още повече...не става ли така или поне няма ли за вас този вариант?
Не не става така.
Секса си е секс, няма нищо сложно. Изясняват се отношенията още в началото и това е. Няма несподелени очаквания....

Laughing
Тоест ти с твоят настоящ мъж още в началото сте си казали - ние с теб сега ще градим сериозна връзка и ще имаме деца след година  Joy
Пък с Пенчо сте си казали - сега с теб само ще се чукаме, но никога да не си посмял да се сближаваш с мен.
И в дват аслучая казваш от самото начало сте си решили и то така става в живота, да  Whistling

# 1 007
Семейните си отношения няма да ги обсъждам Laughing, но да така става в живота.

# 1 008
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна с Вили. С моя мъж почнахме уж само със секс, та така едни 20+ години....... Mr. Green

# 1 009
Абсолютно съм съгласна с Вили. С моя мъж почнахме уж само със секс, та така едни 20+ години....... Mr. Green

Ние също - то аз не знаех друг начин за започване на връзка - харесваш някого, стават нещата, после идва влюбването и харесването плюс евентуално общите планове...

Семейните си отношения няма да ги обсъждам Laughing, но да така става в живота.

Така е станало в твоя, което е малко и зключение, поне за мен.
Чувствата се появяват не по план, говоря днешно време - не когат на пра-баба й довели съпруга и тя го заобичала така...

# 1 010
Не ти е случвало влюбването - защото не е бил точния мъж, не защото ти така си си решавала  Whistling
Ох! КАкво упорство!  ooooh!

Не не става така.

Laughing
Тоест ти с твоят настоящ мъж още в началото сте си казали - ние с теб сега ще градим сериозна връзка и ще имаме деца след година  Joy
Пък с Пенчо сте си казали - сега с теб само ще се чукаме, но никога да не си посмял да се сближаваш с мен.
 И в двата случая казваш от самото начало сте си решили и то така става в живота, да  Whistling
По-скоро става обратното. Обикновено, когато жената очаква сериозна връзка, влага и очаква много и всичко се проваля. Когато не й дреме и я кара само на секс, точно тогава мъжът хлътва до уши. Поне моя опит показва това. С моя мъж също в началото започнахме само секс, ама какъв секс!  Whistling После обаче той ми каза, че още от първата ни среща си казал, че аз съм жената, за която ще се омъжи. НЕ знам как така ги решават тези неща от пръв поглед, но като че ли от първата среща мъжете си решават коя ще е само за секс, коя ще е за нещо повече. На нас май ни е нужно повече, за да решим.  Rolling Eyes

# 1 011
Отношенията между хората търпят развитие. Ако не беше така всичко щеше да е много просто.
Привличане между хората винаги има. От тук на там никой не може да каже със сигурност за чия сметка ще се развият нещата и дали въобще ще се развият. Едно е какво мислиш или какво считаш, пък след време нещата могат да се окажат съвсем други и то не само от твоя страна.
В взаимоотношения не можеш да бъдеш едноличен господар.

# 1 012

Тук не съм съвсем съгласна. Според мен човек може да стигне до такова ниво на волята и разума, че да не се влюбва без предварително да го е решил или да се отвлюби, ако е сгрешил. Знам че е възможно, но не всеки го може. АЗ за себе съм на 98% сигурна, че няма как да се влюбя, ако предварително не съм решила да е така.

# 1 013
HAPPY_QUEEN - провирочеиш си и то много. С пред-последния пост доказваш именно това, че не можеш да знаеш дали ще е само секс или ще е връзка, просто защото в последствие това става ясно обикновено. По същата логика не можеш винаги да знаеш дали любовника ще остане само за секс или няма да се появи и нещо повече.  Wink

С последния пост отново внасяш нова нотка  Joy тоест мисля, самата ти не си съвсем сигурна и наясно - точно както всички ние - никога не се знае  Whistling

# 1 014
За мен секса и любовта винаги са били 2 съвсем отделни понятия, които не е задължително да вървят заедно.
Т.е., смяташ, че можеш да се влюбиш платонично в един мъж, да го обичаш цял живот, но да не те привлича сексуално,  секса да е само 3-4 пъти, колкото да заченете дете, а секса да си го търсиш навън?    Thinking
Странно.....възпитание на чувствата.

# 1 015

Тук не съм съвсем съгласна.
Става въпрос за двете страни. То на себе си е ясно, че можеш и трябва да бъдеш.

# 1 016
HAPPY_QUEEN - провирочеиш си и то много. С пред-последния пост доказваш именно това, че не можеш да знаеш дали ще е само секс или ще е връзка, просто защото в последствие това става ясно обикновено. По същата логика не можеш винаги да знаеш дали любовника ще остане само за секс или няма да се появи и нещо повече.  Wink

С последния пост отново внасяш нова нотка  Joy тоест мисля, самата ти не си съвсем сигурна и наясно - точно както всички ние - никога не се знае  Whistling
Да отговоря по ред на номерата! Не си противореча. Просто преди мъжа ми и аз като всички останали търсех своята "половинка" и гледах от къде ще падне (метафорично казано).  Laughing От тук идва противоречието. Сега вече нищо не гледам. Така че няма как да се влюбя, ако изобщо някога тръгна да правя нещо.

За мен секса и любовта винаги са били 2 съвсем отделни понятия, които не е задължително да вървят заедно.
Т.е., смяташ, че можеш да се влюбиш платонично в един мъж, да го обичаш цял живот, но да не те привлича сексуално,  секса да е само 3-4 пъти, колкото да заченете дете, а секса да си го търсиш навън?    Thinking
Странно.....възпитание на чувствата.

Не точно това исках да кажа, но и това е възможен сценарии. Още повече, че за мен истинската любов е именно платоническа, т.е., това което се случва извън секса. Може да има секс, може и да няма. Била съм много силно влюбена в хора, с които никога не съм правила секс и същевременно ми е било досадно и безразлично с хора, с които съм правела.

Тук не съм съвсем съгласна.
Става въпрос за двете страни. То на себе си е ясно, че можеш и трябва да бъдеш.
Честно казано хич не ме интересува какво става в главата на другия - то си е за негова сметка.

# 1 017
Имаш малко странни за мен виждания. Как се влюбваш и обичаш, ако не ти пука за човека насреща – за мен грижата на партньора е едно от първите признаци на любов...  Thinking

Сама казваш, че не трябва да търсиш целенасочено - а в същото време си търсела половинката...с идеята за сериозна връзка...

# 1 018
Имаш малко странни за мен виждания. Как се влюбваш и обичаш, ако не ти пука за човека насреща – за мен грижата на партньора е едно от първите признаци на любов...  Thinking

Вилико, навеждаш ме на едни мисли, не бях обръщала внимание... Смятах го за кавалерско поведение просто Laughing

# 1 019

Вилико, навеждаш ме на едни мисли, не бях обръщала внимание... Смятах го за кавалерско поведение просто Laughing

От страна на мъжа е кавалерско отношение, да, но само в началото. После става нещо естествено, без грам усилие. При жената е друго – в момента, в който тя постави наравно със своите и неговите нужди и това за нея е естествено – значи има и чувства. Любовта като цяло е да приемеш един човек като част от себе си и своя живот...Да се грижиш за него, както за себе си, да мислиш за него толкова – колкото и за себе си. Поне моята любов, здравословната – е това...У мен няма егоизъм обаче, аз дори често поставям чужди нужди пред своите и вероятно за вас няма да е така...

Общи условия

Активация на акаунт