Мъже, защо кръшкате?

• 67 389
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 990
Аз не го казвам като оправдание на нещо, а просто като обяснение. Дори на мен ми звучи кофти и всъщност наистина е кофти, но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

# 991
Аз не го казвам като оправдание на нещо, а просто като обяснение. Дори на мен ми звучи кофти и всъщност наистина е кофти, но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

Peace Това съм го усетила. Не само за мъжете обаче.  Wink
Дори имам чувството, че след дълъг период на сериозност да го кажем - се случва сякаш като отпушване на стаени неща разни...поне това съм виждала у приятелки и познати дори. Разчепатват се изведнъж на дърти години...

# 992
  • Другата България
Той не говореше за това точно /поне според мен/, а за така наречения "ловец"-в постоянно търсене на нова жертва дори когато старата му се е усладила и има още от нея Peace Имам такъв колега-млада хубава жена, две дечица, що годе приличен начин на живат , но няма колежка на която да не се пробва-като че ли "за спорта", млада-стара, грозна-негрозна, женена-неженена......всичко под ножа.Която върже.
При някои жени има един момент /излага се на стари години му казват по нашия край Simple Smile/, в който като че ли живота им свършва и го удрят като за последно.Цял живот били примерни съпруги и само си фантазирали за изневяра, и изведнъж като един път опиташ и ти си услади-няма спирка.
Според мен това става след 40...... /във връзка с това което каза за приятелките ти/.

# 993
Между другото и аз като че ли не приемам изневярата като свързана с любовта към партньора. Защото съм виждала как добри семейства си изневеряват, тоест хем се обичат и треперят един за друг, хем...Та вероятно има повече причини, не само - вече не те обичам - затова изневерявам...

# 994
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си........
Ами ето.....      Joy Joy    банално, скучно , досадно, елементарно.......   като клонирани са.      Mr. Green

...............но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

newsm62   Воала!   
".......аз не съм виновен, тя е нахална, тя е красива, тя ме съблазнява.......... тя ми свали гащите   !"        Joy

Дори не се и мъчат да измислят ново и по-достоверно оправдание....някой си се изцепил с горното преди няколко хиляди години и всички мъже го повтарят като зомбирани....     Laughing

# 995
  • Другата България
Абе аз не го разбирам точно така.То е нещо като болестно състояние /да ме прощават мъжете/, не е нужно да е красива и да съблазнява, като примера с моя колега-къде къде по-грозни от жена си задиря, просто......като пушенето /трябва да не пуша, ама го правя щото ме успокоява Laughing/. Може да не го обяснявам точно, но нещо такова.Не е само като да те загледа като минеш покрай него, ами да си поиска и нещо повече Wink по навик,/идва му отвътре, ама и той не знае защо/. Confused

# 996
Е сега разбрах защо не приемам изневярата под никаква форма, ми още съм млада  Mr. Green

Стига де, това сериозно ли?

# 997
Мче пък за какво трябва и да се оправдаваме?! Хубава работа пък сега ... като не си признаваме, значи няма причина и да се оправдаваме нали?

Жените в тая тема защо се преструват на някакъв странен тип "обвинители" ?! Презумцията не беше ли: "НЕВИНЕН до доказване на противното" ?

# 998
Търсим обяснение, за да има оправдание.

# 999
Какви обвинители?! Просто ясно прозира една идея - нерде, ловец, нерде скука. Хехе вие пък и вие все едно не изневерявате с нас/половете визирам/. Необходима е мисъл преди да се изтърси някоя глупост. Ловният инстнкт да не се бърка с комплекса- ставам ли още. Не нужно да си мъж ,за да усетиш този инстинкт и да погледнеш друг освен партньора, да го пожелаеш. Не е до пол, излезте от тъпото клише, коетови е така  удобно./i]

# 1 000
Браво Хапи,ти си мъжко момиче!
С женен ли?Аз не мога да си представя да деля мъж с друга жена.
Ох, какво делене бре! Тук става дума само за секс. НЕ знам и аз май имам мъжко мислене, защото жените не са ме разбирали много, поне в тая сфера. Въпреки че, ако реша, мога да съм вярна, стига да си струва.  Peace

# 1 001
Ама какво общо има любовта с изневярата не разбирам пък аз?! Аз мога да се влюбя и без са съм правила секс, както мога и да правя такъв без любов. Симпатията и привличането за второто са предостатъчни.

Снежа, изневярата не е смелост, а чиста проба бягство от реалността- от решението на някакъв вид проблеми. Други пък са си просто спортисти в тази насока - хора различни.

Много съм съгласна с този пост. За мен секса и любовта винаги са били 2 съвсем отделни понятия, които не е задължително да вървят заедно.

# 1 002
И все пак, изчукваш се с някого - ама преди това поне малко сте се харесали. После и секса ви се харесва и повтаряте, потретвате. Като се виждате поне малко си говорите. И така това става редовно и в един момент започвате да се търсите ипо-често, да си говорите още повече...не става ли така или поне няма ли за вас този вариант?
Иначе презумпцията е ясна - само секс, ама...

# 1 003
Скрит текст:
На сегашния си съпруг не съм изневерявала и нямам такова намерение засега.
Но на предишния ми приятел съм изневерявала. Сега ще ти кажа как беше - обикновено сме повтаряли, защото самите ние сме се харесали. Тук не визирам никакви чувства. Поне от моя страна, по-скоро взаимно привличане. Говорим си, разбира се. Дори излизахме и на заведение. Не знам от страна на мъжа може и да е имало чувства понеже единия искаше да зареже приятелката си и да ходя да живея при него, но аз нямах такива намерения. Искам да кажа, че когато реша да е само секс, няма как да се влюбя. В по-младите ми години обаче ми се е случвало да се влюбя до уши, но не заради секс, а заради човека, който ми е направил силно впечатление като особен, различен, луд и не знам си какъв. Хубаво е, че много такива мъже няма. Може би, ако намеря достатъчно луд екземпляр, е възможно пак да се влюбя, но не вярвам да има по-луд от съпруга ми.  Laughing

# 1 004
Не ти е случвало влюбването - защото не е бил точния мъж, не защото ти така си си решавала  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт