Мъже, защо кръшкате?

• 67 375
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 975
Краси, именно бягство си е да. Инак дебелокожите ги има във всички области на живота.
Руми, за някои хора изневярата е само , ако има секс, за други само , ако има любов, а за трети и двете. Това е обширно понятие, това , което е за теб едва ли ще важи за останалите. Това е бистрено до припадък тук във форума.
За мен ще се похилядна - изневярата е по страшна , ако има чувства.

# 976
Е, краси, не такива черни краски.
При случай, че изневярата беше толкова лошо нещо, то нямаше да я има, поне доброволно.
Много деца са се появили и на бял свят с това.
Гаранция ти давам, че няма гладно дете от изневяра.

# 977
Краси, именно бягство си е да. Инак дебелокожите ги има във всички области на живота.
Руми, за някои хора изневярата е само , ако има секс, за други само , ако има любов, а за трети и двете. Това е обширно понятие, това , което е за теб едва ли ще важи за останалите. Това е бистрено до припадък тук във форума.

Въпроса е кой ще го отнесе накрая...  Laughing

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/10/24/myjyt-kryshka-l … -e-vinovna.171360

# 978
Фортуне,бистрено е до припадък,защото не може да се намери отговор,който да задоволи и двете страни.Сигурно ако хвана мъжа ми да кръшка други ще ги говоря.

Краси,ами как мъжете го правят?Нали уж сме еманципирани?

Соте,то няма да ни е за пръви път, ние да сме виновни.За да кръшка мъжа-съпругата е виновна!

# 979
Краси,ами как мъжете го правят?
Е, те са си измислили идеалното оправдание, пак ние сме виновни.....съблазняваме, подстрекаваме, а те , милите, нали са със слаби ангели, кво да правят......    Joy  Или другото ми любимо оправдание - да не се обиди жената, дето им налита, т.е., да не се почувства отхвърлена....Тъй де, грижат се за женското психично здраве....    Mr. Green
Ето ти ги , напълно оправдани и приспали съвестта си, ни лук яли, ни лук мирисАли!   

Колко жени познаваш, които ще оправдаят изневярата си с "Ами аз не можах да му откажа, за да не го обидя ....?"     Laughing

# 980

Въпроса е кой ще го отнесе накрая...  Laughing

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/10/24/myjyt-kryshka-l … -e-vinovna.171360

Знаеш ли каква е причина?!  Не наивнота теория от статията, а това  че винаги се появява една фраза от мъжката уста: " Аз не исках , но тя настоя..." и всякакви други интрепретации все в този дух.
Този тип поведение и оправдания са детински. Да се криеш за женски гръб, че тя те е накарала насила да изуеш гащите или да мислиш или сънуваш нея без такива/гащите де/ си е тъпо. Човекът върши това , което иска, а не това , което го карат. Идеята с манипулацията не върви също, знаеш защо - все пак нали мъжът е мислещо същество, а не марионетка без грам сиво вещество. Самите вие твърдите, че сте по-рациолнални от нас жените. Тааа затова такива оправдания са си всъщност доста удобни, но не и реални. Laughing

п.п. статията е изключително тенденциозно създадена от доста ирацинален лемент според мен. Grinning

Руми, вярно отговор задоволителен няма. Защото кръшкащият независимо от пола ще намери хиляди оправдания , които да са в разрез с вижданията на измаменият.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:45 от Fortune

# 981
Краси,ми те жените не се хвалят много.
Сетих се за една приятелка ,която веднъж се изказа:Аз трябваше да кръшна,за да оценя съпруга си.

# 982
  • Другата България
Ама то за да усетиш, че е време да спреш - значи вече има влюбване...
И тогава вече става много трудно да спреш.....виждаш ли как се създава един водовъртеж......и наистина трябва да си доста дебелокож, за да можеш да затвориш страницата.

# 983
''Аз не исках, но тя настоя...'' Joy Егатиму! ooooh!  Joy

# 984
Краси,ми те жените не се хвалят много.
Сетих се за една приятелка ,която веднъж се изказа:Аз трябваше да кръшна,за да оценя съпруга си.
[/b]

... ИМА РЕЗОН... Grinning

punky90, нима не си се сблъсквала /сега ще изплагиатствам термина/ с т.нар. "мъжка конфекция"? Изключително често явление, като удобно оправдание.

# 985
  • волно калдъръмче
Цитат
Аз не исках, но тя настоя.
Жена му като не е настоявала достатъчно да не й се изневерява, хак да й е  Crazy

# 986
Саморая бе...задавих заради теб. Laughing

Фразата я употребих съвсем фигуративно като пример за тип общо мъжко поведение. Няма нужда да я разкостваме. Laughing

# 987
  • волно калдъръмче
И пак сме по-дипломатични  Sunglasses

Цитат на: мъжът
Аз не исках, но тя настоя.
представям си го как гледа като нас-но дете майка си  Laughing

Цитат на: жената
Аз трябваше да кръшна,за да оценя съпруга си.
все едно е овенчан с лавров венец.  

# 988
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си. Тази причина няма нищо общо с това, дали обичат или не обичат вече половинката си, дали им е скучно или не, дали ги тресе критическата...

# 989
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си. Тази причина няма нищо общо с това, дали обичат или не обичат вече половинката си, дали им е скучно или не, дали ги тресе критическата...

Това не е ловен инстинкт. Това си е пак удобно оправдание за поведение. Знаеш го. Жената също има инстинкти... не точно ловни , но също така реални. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт