Мъже, защо кръшкате?

• 67 419
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 960
А ваpиант ти да се в.юбиш няма?
Някои жени сме претръпнали на влюбвания и това е станало почти невъзможно.  Wink

# 961

Не Вилико. познавам се много добре. А инак писах, че ако нещата тръгват натам прекратявам. Прекалено "разумен" характер съм и знам, че мога да тръгна против себе си преди да потъна. Тук вече опира до характер.

# 962

Не Вилико. познавам се много добре. А инак писах, че ако нещата тръгват натам прекратявам. Прекалено "разумен" характер съм и знам, че мога да тръгна против себе си преди да потъна. Тук вече опира до характер.
Аз не мисля, че бих се влюбила, но е факт в периода ми, в който леех чувства на конвейер, че съм прекратявала връзки точно когато чувствата са ми били най-силни  - от здрав разум. При някои хора разумът си остава водещ.

# 963
Ама то за да усетиш, че е време да спреш - значи вече има влюбване...

# 964
Женените мъже са по- безопасни.

# 965
Ако реша да изневерявам/ само хипотетично!/, искам да е с латиното от екипа на Хорейшо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 966
Е те в това е проблема.Коя жена ще тръгне да го прави,ако не е поне малко в.юбена?
А иначе сте прави ...

# 967
Е те в това е проблема.Коя жена ще тръгне да го прави,ако не е поне малко в.юбена?
А иначе сте прави ...
АЗ! Мога да го направя само, за да го направя.  Laughing

# 968
Браво Хапи,ти си мъжко момиче!
С женен ли?Аз не мога да си представя да деля мъж с друга жена.

# 969
А иначе сте прави ...

О, за да се изчукаш с някого не е нужно да си влюбена. Не виждам нищо сложно...
Обаче след неколкократно вече чукане – може пък и да се влюбиш, ей така.

# 970
А иначе сте прави ...
АЗ! Мога да го направя само, за да го направя.  Laughing
Аз също Laughing

А иначе сте прави ...

О, за да се изчукаш с някого не е нужно да си влюбена. Не виждам нищо сложно...
Обаче след неколкократно вече чукане – може пък и да се влюбиш, ей така.

Или да ми омръзне...

# 971
Доста сте смели?

# 972
Ама какво общо има любовта с изневярата не разбирам пък аз?! Аз мога да се влюбя и без са съм правила секс, както мога и да правя такъв без любов. Симпатията и привличането за второто са предостатъчни.

Снежа, изневярата не е смелост, а чиста проба бягство от реалността- от решението на някакъв вид проблеми. Други пък са си просто спортисти в тази насока - хора различни.

# 973
Да се влюбиш в друг/а въпреки ,че не я консумираш после, не е ли един вид изневяра?

# 974
....................... изневярата не е смелост, а чиста проба бягство от реалността- от решението на някакъв вид проблеми............................
Или създаването на още такива?     Thinking
Освен, ако не си толкова дебелокож, че да станеш от ложето на любовника, да се поотупаш и да се появиш дОма с широка усмивка и :"Здрасти, милооо......наработих се!Ти как си?"      Laughing   , тръгвайки към хладилника, за да видиш с какво точно ще нахраниш гладните и очакващи деца.......

Общи условия

Активация на акаунт