Мъже, защо кръшкате?

• 67 403
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 050
При всеки е различно. Всеки харесва различни неща. Жените отдавна не са това, което бяха (преди 100-200 години и преди да почнат да си изкарват сами парите без да са зависими финансово от мъжа). Липсата на финансова обвързаност много променя хората.

# 1 051
  • Tам през Атлантическия океан
ГаСимУ мусИмУ ,понякога ми се иска да съм мУж , за малко  Mr. Green
и ей така да кръшна и за зачезна от все и всЯ  Crossing Arms да не го мисля и да не ми пука, без угризения   Laughing

Май трябва да скоча с парашут  Grinning

# 1 052

ГаСимУ мусИмУ ,понякога ми се иска да съм мУж , за малко  Mr. Green
и ей така да кръшна и за зачезна от все и всЯ  Crossing Arms да не го мисля и да не ми пука, без угризения   Laughing

Май трябва да скоча с парашут  Grinning

Чекай малко... че кво ви е пък на вас   newsm78... сякаш има сила дето да ви спре.
Много.. ама много ми се иска поне за ден да се превърнете в мъже.  Whistling
Знам една дет се изяви по този начин... заряза мъжо си барабар с трите деца, голем праз.. кат я гледам рога не са и поникнали все още.  Wink

# 1 053
Може да има секс без чувства. Просто в крайния случай за другия не ти пука. Отпускаш се и ти е добре. Когато си свързан с чувства към другия най- малкото без да искаш се съобразяваш.

# 1 054
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си........
Ами ето.....      Joy Joy    банално, скучно , досадно, елементарно.......   като клонирани са.      Mr. Green

...............но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

newsm62   Воала!  
".......аз не съм виновен, тя е нахална, тя е красива, тя ме съблазнява.......... тя ми свали гащите   !"        Joy

Дори не се и мъчат да измислят ново и по-достоверно оправдание....някой си се изцепил с горното преди няколко хиляди години и всички мъже го повтарят като зомбирани....     Laughing

Това, което ти написа няма нищо общо с цитираните мои думи.  Не знам кой какво е казал преди няколко хилядолетия и кой го повтаря постоянно, но пак ще кажа нещо, което вече казах. "Ловната причина" не е оправдание, а просто обяснение...Повтарям - "Ловната причина" не е оправдание, а обяснение. Това е нещо, което съм забелязал в доста мъже /няма да се издавам дали и в себе си Laughing/ и е реалност. Смятам го за нещо много лошо, защото изневеряващият индивид не го прави от любов към поредната любовница, не го прави заради скука, омръзване на постоянната или кофти семейна среда. Прави го без причина.

Или:  

На мен също понякога ми се изневерява, ей така за идеята, ама все ме мързи да действам и да се занимавам...свалки, флиртове, ухажвания, срещи, време....много усилия трябват за нещо такова. След време ми минава  Laughing

Иначе за всяко действие си има причина....................

Т.е., ИМА ли или НЯМА причина?     Laughing

Всяко действие или бездействие си има причина.Друг е въпроса дали я осъзнаваме....

Така спряганият Ловен инстинкт е ....просто скука!    Laughing

Има причини и причини. Някои са по-разбираеми от други. В определени случаи дори можеш да оправдаеш извършителя. В случая вътрешното желание да опиташ колкото се може повече видове сладолед причина ли е или куриозност в личността на изневеряващия?  Wink Такъв човек би те попитал: "При положение, че има и ванилов, и шоколадов, и плодов, и ментов, и още сто вида, защо трябва да ям само светанов? Толкова ли е лошо да имам различен вкус и да искам разнообразие?" Laughing Такъв човек не би разбрал защо изневярата е толкова лошо нещо, при положение, че обича половинката си.

# 1 055
Tampico , желанието да опитваш колкото се може повече видове сладолед също има причина. Тя се нарича- глад, ненаситност или просто силна прирастеност към сладоледа. Но причина си има. Всяко нещо си има така спряганата тук причина , дори простата хрумка е породена от или заради нещо.  Grinning  Виж има друго понякога причината не е осъзната, но това е само в началото. Инак за другото си прав, но причина има, каква е вече съвсем друг въпрос. Wink

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 12:02 от Fortune

# 1 056
Цитат
В определени случаи дори можеш да оправдаеш извършителя. В случая вътрешното желание да опиташ колкото се може повече видове сладолед причина ли е или куриозност в личността на изневеряващия?  Wink Такъв човек би те попитал: "При положение, че има и ванилов, и шоколадов, и плодов, и ментов, и още сто вида, защо трябва да ям само светанов? Толкова ли е лошо да имам различен вкус и да искам разнообразие?"
Оф, писнА ми едно и също.....Това пък с храната е най-тъпото клише-оправдание.     Joy
Дори и да пробваш сладоледи с 1000 аромата, основния, дето го ядеш , е все Сметанов!     Peace
Просто е сметанов+шоколад, сметанов+мента, сметанов+ванилия....и т.н.
Та, редуцирано до хората, без значение дали жената е бяла, черна, жълта, дали мирише на ванилия, зюмбюл, жасмин или роза, все е Жена.

А отделно, тази ....ненаситност , да я наречем, към все нови и нови жени, говори за незрялост и донякъде, за психически дискомфорт.
Като в повечето случаи е неосъзнато .Просто мъжът се изживява като неустоим мачо.....докато не си намери майстора.

# 1 057
Викаш щом е жена, все тая коя е и каква е....всичките са едни и същи  Laughing

И къде пак видя оправдания? Явно много са ти се оправдавали във времето и сега навсякъде виждаш оправдания  Laughing
А иначе ненаситността, както я нарече, наистина може да се корени в незрялост, психически дискомфорт или нещо такова... кой знае?

# 1 058
Викаш щом е жена, все тая коя е и каква е....всичките са едни и същи  Laughing

И къде пак видя оправдания? Явно много са ти се оправдавали във времето и сега навсякъде виждаш оправдания  Laughing
Защо на мен?    Laughing
Просто влез в която  и да е тема за изневяра тук, във форума, и чети.Редовното мъжко оправдание е :"Еее, всеки ден боб, всеки ден боб, то омръзва!"      Simple Smile

# 1 059
... и аз не обичам боб, предпочитам леща. Laughing

# 1 060
Който си е бил моногамен преди брака и след това ще бъде..
Който е сменял често партньори/ки ,имал е паралелни връзки,рано или късно сигурно ще кръшне.
Хората едва ли се променят newsm78

# 1 061
Викаш щом е жена, все тая коя е и каква е....всичките са едни и същи  Laughing

И къде пак видя оправдания? Явно много са ти се оправдавали във времето и сега навсякъде виждаш оправдания  Laughing
Защо на мен?    Laughing
Просто влез в която  и да е тема за изневяра тук, във форума, и чети.Редовното мъжко оправдание е :"Еее, всеки ден боб, всеки ден боб, то омръзва!"      Simple Smile

Не е задължително нещо да ти омръзне, за да искаш разнообразие. Има хора, които обожават въпросния боб, ядат си го всеки ден с удоволствие, но от време на време искат да видят какъв е вкусът на лещата, на соята и на всякакви други бобови култури. Нищо, че бобът си остава най-готината храна. Wink

# 1 062
Ами ако вкусът на лещата ти се услади?

# 1 063
Ами нали за това си похапваш и леща - щото ти се услажда...защо иначе?  Wink От това не следва да сменяш боба като основно ястие - него си го избрал вече да бъде такова за вечни времена  Laughing

п.п. Освен това, човек трябва да е наясно, че боба винаги го хапваш вкъщи, а лещата и соята в разни фенси места, и всичкото това дава погрешното усещане, че лещата и соята могат да заменят бобчето като основно ястие и винаги да са толкова....услаждащи. Това обаче е грешка именно поради обстоятелствата и обстановката. Убеден съм, че вкараш ли лещата във всекидневното си меню, много бързо тя ще изгуби вкусовите си качества за теб... Laughing

# 1 064
  • Другата България
Който си е бил моногамен преди брака и след това ще бъде..
Който е сменял често партньори/ки ,имал е паралелни връзки,рано или късно сигурно ще кръшне.
Хората едва ли се променят newsm78
Много може да се дебатира по този глобален въпрос Crazy, цяла тема може да отворим за това......
Аз смятам, че е точно обратното Peace

Общи условия

Активация на акаунт