Мъже, защо кръшкате?

• 67 416
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 035
Именно, именно.
Това обаче не е същото като - аз мога да чукам без да се влюбя /тоест някак не е по желание.  Wink

# 1 036
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си........
Ами ето.....      Joy Joy    банално, скучно , досадно, елементарно.......   като клонирани са.      Mr. Green

...............но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

newsm62   Воала!  
".......аз не съм виновен, тя е нахална, тя е красива, тя ме съблазнява.......... тя ми свали гащите   !"        Joy

Дори не се и мъчат да измислят ново и по-достоверно оправдание....някой си се изцепил с горното преди няколко хиляди години и всички мъже го повтарят като зомбирани....     Laughing

Това, което ти написа няма нищо общо с цитираните мои думи.  Не знам кой какво е казал преди няколко хилядолетия и кой го повтаря постоянно, но пак ще кажа нещо, което вече казах. "Ловната причина" не е оправдание, а просто обяснение...Повтарям - "Ловната причина" не е оправдание, а обяснение. Това е нещо, което съм забелязал в доста мъже /няма да се издавам дали и в себе си Laughing/ и е реалност. Смятам го за нещо много лошо, защото изневеряващият индивид не го прави от любов към поредната любовница, не го прави заради скука, омръзване на постоянната или кофти семейна среда. Прави го без причина.

Или:  

На мен също понякога ми се изневерява, ей така за идеята, ама все ме мързи да действам и да се занимавам...свалки, флиртове, ухажвания, срещи, време....много усилия трябват за нещо такова. След време ми минава  Laughing

Иначе за всяко действие си има причина....................

Т.е., ИМА ли или НЯМА причина?     Laughing

Всяко действие или бездействие си има причина.Друг е въпроса дали я осъзнаваме....

Така спряганият Ловен инстинкт е ....просто скука!    Laughing

# 1 037

То от скука се стига до непреднамерени действия.  Laughing

# 1 038

То от скука се стига до непреднамерени действия.  Laughing

Joy
Между другото - точно еднообразие, скука, липса на емоция, течението - тия неща доста влияят. И понякога човек в опит да се измъкне и да почувства отново адреналин - налита на какви ли не крайни решения... Wink

# 1 039
Изневярата крайно ли е?! Laughing
Явно не сте чували за екстремни спортове....там колко адреналин има..ехеее ще почувствате от живи най-живи.

# 1 040
Изневярата крайно ли е?! Laughing
Явно не сте чували за екстремни спортове....там колко адреналин има..ехеее ще почувствате от живи най-живи.

Не е крайно, сигурно има още по-крайни  Joy
А за екстремните - това си го мисля отдавна и все се каня за някой скок, драфтинг или ...  Whistling

# 1 041
  • Другата България
Той не говореше за това точно /поне според мен/, а за така наречения "ловец"-в постоянно търсене на нова жертва дори когато старата му се е усладила и има още от нея Peace Имам такъв колега-млада хубава жена, две дечица, що годе приличен начин на живат , но няма колежка на която да не се пробва-като че ли "за спорта", млада-стара, грозна-негрозна, женена-неженена......всичко под ножа.Която върже.

Абсолютно точно това имах предвид. Постоянното търсене на нови и нови авантюри, и то с ясното съзнание, че постоянната партньорка е най-най и никога няма да бъде заменена.  Wink

Еййй, най-накрая един мъж да ме разбере!Не че одобрявам това, което съм описала, ама го разбирам. Peace

# 1 042

Еййй, най-накрая един мъж да ме разбере!Не че одобрявам това, което съм описала, ама го разбирам. Peace

Не разчитай много на това.. историята помни доста.  Laughing
Да не цитирам тук че ще изложа мамите... ако се разровиш ще ме разбереш!!!  Laughing

# 1 043
Mного съм съгласна с Fortune.

viliko, приеми, че има и по-различни хора от теб, било от собствения или другия пол. Да кажем, че някои не могат да контролират чувствата си, а други могат. Или ако искаш го приеми така - чувствата вече са дадени на някой и няма как да бъдат дадени на друг. Повече чувства няма, изчерпани са. НЕ знам как да ти го обясня по друг начин. Може би при някои не е така, но при други е.

# 1 044

Това обаче не е същото като - аз мога да чукам без да се влюбя /тоест някак не е по желание.  Wink

Защо да не може? Естествено, че може. На мен пък винаги ми е било странно как хората правят секс само, ако са влюбени. Ми то дали и с 2-ма човека ще правят тогава.  Laughing Да не говорим, че е много по-яко да го правиш с човек, за който не ти пука - повече се отпускаш (поне при мен е така; иначе съм голямо дърво  Laughing). А какво означава да не е по желание? Кое да не е по желание? Секса е по желание, а чувствата са в 9-та глуха в повечето случаи.

# 1 045
  • Другата България
На мен пък винаги ми е било странно как хората правят секс само, ако са влюбени. Ми то дали и с 2-ма човека ще правят тогава.  Laughing
Shocked Извинявай, ама такива разсъждения чувам за първи път, а съм на достатъчно години Embarassedс достатъчно /не двама/ партньори и с достатъчно разговори с приятелки, познати и т.н. за тези неща. Или всички ние не сме в ред, или твоята представа за тези неща е малко.....странна. Peace Да разбирам ли тогава, че с всеки който те хареса и поиска да си легне с теб, ако малко поне ти харесва и на теб би правила секс? Как ще изпиташ плътско удоволствие като не изпитваш ....духовно /може да не е най-точно, ама не намирам в момента по-подходяща дума/.Повече ще се отпуснеш и няма да ти пука?А защо с човек, в който си влюбена да не можеш да го направиш? Та това е най-естественото и красиво нещо-да обичаш някого , да нямаш задръжки-и това предполага да се отпуснеш и да му се отдадеш напълно, и тогава секса е меко казано прекрасен....
Не казвам, че не може, щом го споделяш явно го мислиш, но не го разбирам.

# 1 046
Да не говорим, че е много по-яко да го правиш с човек, за който не ти пука - повече се отпускаш (поне при мен е така; иначе съм голямо дърво  Laughing)...................
Ами , виж......това е само гимнастика, акробатика........     Simple Smile  .
Сексът, подплатен с чувства, е много повече.
Дори  и сравнение не може да става.

# 1 047
Добре. НЕка аз не съм наред!
Естествено, че не бих легнала със всеки, който ме хареса и поиска! То ако правех така, да съм задминала цар Соломон по бройки до сега!  Laughing При мен сексът е също разумен избор. Когато преценя, че искам да го направя, си намирам подходящ партньор, което не значи, че трябва да го обичам. Нека аз съм ненормалната, но ще го повторя за сетен път - сексът за мен не е еднозначен на чувства. Сексът е плътска, физическа нужда. Любовта е духовна (поне за мен) и не е задължително да имат нещо общо. Може и да имат, може и да нямат.
Има хора, които без да обичат, могат да го направят така сякаш за тях си всичко - целия свят и всичко да започне и да приключи със секса (не е задължително да е просто едно лашкане и гимнастика). Според мен сексът също е изкуство, което много малко хора владеят. Някои го владеят до съвършенство, истински висш пилотаж. Чрез секс можеш да накараш човек да се чувства по всякакъв начин, включително и обичан, без това да е така. Донякъде може да се каже, че сексът може да създаде много красива илюзия и за това изобщо не са нужни чувства. Както се казва - "КОйто го може, го може" /и без чувства/ . Това е моето виждане. Не очаквам много хора да виждат нещата като мен.

# 1 048
Като цяло съм съгласна с HAPPY_QUEEN, бройка за една нощ (или пък системен, но пък неангажиращ секс) не е равно на 'лягам си с всеки, който ми поиска'. И не виждам нищо лошо в един секс без чувства, макар жените да сме по-консервативни като цяло в това отношение. Все пак ако е необвързан, то може да минат години, докато си намери подходящият партньор, в когото да се влюби.
Аз самата съм склонна и със и без чувства. Но не мога да не отбележа, че секс+чувства е формулата, която харесвам най-много, отпускам се много повече, отколкото при един неангажиращ секс, следователно и удоволствието, което получавам е по-голямо.

# 1 049
Ми те жените заприличаха на мъже, затова вече е нормално секс без чувства и за тях...

Общи условия

Активация на акаунт