Мъже, защо кръшкате?

• 66 200
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 210
Може би, защото говоря от гледна точна на обвързана жена, но ми е турбо противно,
когато някоя приятелка ми се похвали с ново гадже.. с приятелка от 5 години, примерно.
И изрази от сорта "тя жена му ако знае той какви ги прави с мен.."  ooooh!
Представям си, ако съм на мястото на "жена му" и полудявам  Crazy

Обикновено тез мъже грам не им дреме за любовницата, няма какво да се притесняваш. Ами да я съжаляваш, че е заблудена душица и мисли, че единия секс е много нещо.  Whistling
И аз мъжете дето познавам и изневеряват масово, не дават пет пари за любовниците си. Обикновено им теглят къча тъкмо когато тя милата се влюби до уши. Но който си търси белята, си я намира, както се казва.

# 211
Обикновено тез мъже грам не им дреме за любовницата, няма какво да се притесняваш. Ами да я съжаляваш, че е заблудена душица и мисли, че единия секс е много нещо.  Whistling
И аз мъжете дето познавам и изневеряват масово, не дават пет пари за любовниците си. Обикновено им теглят къча тъкмо когато тя милата се влюби до уши. Но който си търси белята, си я намира, както се казва.
Не разчитай много на това.

# 212
Наблюдения. Повечето мъже дето кръшкат, не биха си разбили семейството за единия секс. Но има и такива случаи.

# 213
  • на плажа
 Че и аз не бих само заради сех  Sunglasses.

# 214
Почти при всички разделени семейства има намесен трети.

# 215
Мда, ако мъжа/жената разбере за 3-тия.  Laughing Ако не разбере - рядко някой ще изостави дом и семейство за един секс.

# 216
Мда, ако мъжа/жената разбере за 3-тия.  Laughing Ако не разбере - рядко някой ще изостави дом и семейство за един секс.

Същото е като в риболова.. кеф цена няма.. та дори с риск да си напълня ботушите, въпроса е да опитам дали точно в по дълбокото няма да клъвне.. а че рискувам да се удавя, за момента не ми пука, докато не почна да затъвам в тинята!!!  Laughing

# 217
Е да ама защото си сигурен, че ще ти се размине.  Wink Ако не ти се размине някой път, другояче ще мислиш.
А и мисълта беше друга - че ти няма да изоставиш жена си заради любовница, но ако жена ти разбере за любовницата, ще те напусне. Така един вид ти не държиш на любовницата повече отколкото на жена си, защото би искал да останеш със жена си (казвал си го на други места из форума). Но пак може да се разделите, но не защото си държал на любовницата, а защото жена ти те е набарала (примерно), което ще е пак заради 3-ти човек.
Но пък разбрах твоята мисъл, че за един секс рискуваш да останеш сам и  без семейство, но не би го изоставил (семейството) заради секса. Ама много ми се иска жена ти да те набара някой път, както ловиш рибката - ще е яко.  Laughing Много се нервя като им се разминава на мъжете.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 15:40 от A_H_I_L_E_A

# 218
  • на плажа
 Ahilea, какъв ти е проблемът?! Защо трябва да го хванат?! Щом едната страна не знае, а другата страна не променя отношението си и не дава никакви поводи за клюки ( не се прави демонстративно) то защо трябва да му пожелаваш такива неща. Никога не казвай никога, защото обикновено животът винаги ти начуква канчето.

# 219
Пани, теб пък сега какво те бърка? Стана ти неприятно, за да не те хванат и теб или защото ходиш със женен мъж?  newsm78
Мен винаги са ме дразнили всякакви несправедливости в живота и много съм се дразнела на измамници. А изневярата е именно измама. Аз съм на принципа, ако и двамата искат да кръшкат, да се разберат предварително и да живеят така. Какво се получава на практика: почти всеки кръшка и всички живеят в лъжа. Ами гнус ме е вече от всякакви връзки и какви ли не глупости и лъжи.
Не съм казвала никога за нищо. Аз много ще се радвам да хвана моя, че кръшка, та поне веднъж завинаги да сложа точка на отношенията си с мъжете. Писнало ми е от измами и измамници и от този измамен свят. Направо ми се повръща от това накъде е тръгнало всичко.
И не, аз не мога да съм като другите и не мога да приема, че това е нормално.
С 2 дини под една мишница не се върви. Който не може да е верен, по-добре да не се обвързва.

# 220
Ahilea, какъв ти е проблемът?! Защо трябва да го хванат?! Щом едната страна не знае, а другата страна не променя отношението си и не дава никакви поводи за клюки ( не се прави демонстративно) то защо трябва да му пожелаваш такива неща. Никога не казвай никога, защото обикновено животът винаги ти начуква канчето.

Разби ме направо, все се убеждавам че жените не отстъпвате с нищо от мъжете. И какво като не знае, това по малко гадно ли го прави? Ако държиш на някого едва ли ще търсиш нещо другаде. Щом човек отива при друг/а, значи не му пука много за човека до него. На мен не ми се живее с такава жена. По добре да съм сам отколкото с някоя която не и пука за мен.

# 221
Точно така, който не иска да е верен защо трябва да се обвързва. Не бих изневерил на гаджето ми, защото не искам да я нараня или загубя - просто не си заслужава за единият секс. Виж може да пофлиртувам но само това, спирам до там Grinning

# 222
Така е, лично на мен не ми за дали ще ме хванат или не. Просто после аз всеки път като я прегърна и ще ми става гадно. Не си струва никак.

# 223
Така е, лично на мен не ми за дали ще ме хванат или не. Просто после аз всеки път като я прегърна и ще ми става гадно. Не си струва никак.
Да, така е когато си обичаш половинката Sunglasses

# 224
A_H_I_L_E_A,
с някои неща казани от теб съм съгласна, но не и с това:

Аз съм на принципа, ако и двамата искат да кръшкат, да се разберат предварително и да живеят така.

защото се получава доста противоречиво. Хем се отвращаваш от измамните отношения и изневерите, хем пък и в някакъв друг вид, си склонна да приемеш изневярата (не за себе си, а по принцип).
Каква е обаче разликата между тайната и явната изневяра? Това, че няма измама? Че има откровено споделяне и коректно споразумение? Да, но въпреки това, поддържането на извънбрачни връзки пак си е изневяра!
Такъв вид отношения мен ме отвращават точно толкова, колкото и тайните изневери.
И пак се стига до там: който не може да е верен на един, единствен партньор, да не се обвързва!

Общи условия

Активация на акаунт