Мъже, защо кръшкате?

• 66 863
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 195
Имам си принципи и не изневерявам. Интересно ми е да пусна " мухата" на някого но само толкова, почне ли тя да изпитва някакъв интерес, да захапе така да се каже и бягам Grinning, чеша си крастата,иначе съм верен на приятелката си - за нея незнам....
Поздравления за тези принципи!  Peace
Обаче другото не е ли тест "Вървежен ли съм?" ?
Ами ако си дал индикации, че си сам и необвързан, и истински проявяваш интерес към някое момиче, защо после то да е виновно, че е показало такъв?

# 196
Винаги съм казвал, че имам приятелка, явно тогава съм по вървежен. Просто си чеша самочуствието, но никога не съм страдал от липса на женско внимание Laughing

# 197
Щом имаш достатъчно високо самочувствие, какво точно е итересното в "пускането на мухата"?  newsm78

# 198
  • на плажа
 Абе прави се на интересен Joy. Кой само " пуска мухи" и после бяга?! Глупости! На Идеалчо му се ще, ама..... Sunglasses

# 199
  о най-различни мъже има....
аз също в последствие осъзнавам че правя глупост само и само да си докажа колко съм желана, от комплекс ли , от някакво тъпо желание ли незнам.... предполагам и при мъжете има такива.
А може да не е от комплекс, а просто вече плячката не е интересна, един вид е лесна

# 200
Така съм и аз

# 201

Как точно?
1. За да си докажеш, че си желан?
2. От комплексираност?
3. Заради лесната плячка?

# 202

аз също в последствие осъзнавам че правя глупост само и само да си докажа колко съм желана, от комплекс ли , от някакво тъпо желание ли незнам.... предполагам и при мъжете има такива.
А може да не е от комплекс, а просто вече плячката не е интересна, един вид е лесна

Точно това е..лесната плячка бързо я забравяш.. то и ние мъжете сме така.. колкото по се стараеш и все не кълве.. толкоз по сменяме стръвта и се палим докато клъвне.
Навремето едно приятелче две години преследва сегашната си жена.. а уж нямаше гадже в квартала дето да му се опре.. то рано или късно всеки си намира майстора!!!  Laughing

# 203
Има нещо вярно. И моя мъж постоянно преследван от жени (по негови думи) добре си е поживял. Та най-накрая намери мен да му се опра и сам казва, че затова толкова е хлътнал по мен, защото до тогава жена като мен не бил срещал - толкова да му се опъва.  Laughing

# 204
Кой само " пуска мухи" и после бяга?! Sunglasses

Как кой бе!!?!? Наш Соте! Метне мухата,после ги пуска и влезе ли му вода у бАтуша бяга... Party Party Party

А тва с "аз само се пробвам" му се вика АММ

# 205
Винаги съм казвал, че имам приятелка, явно тогава съм по вървежен. Просто си чеша самочуствието, но никога не съм страдал от липса на женско внимание Laughing
Докато не видя снимка, не вярвам  Naughty

# 206
Комплексарска работа на мъжете/жените, които се чувстват значими и желани само когато отмъкват чужд мъж/жена. Мен  никога не ме е влечало да ходя с обвързани мъже. Каже ли ми, че има приятелка или жена, бягам далече.

# 207
Може би, защото говоря от гледна точна на обвързана жена, но ми е турбо противно,
когато някоя приятелка ми се похвали с ново гадже.. с приятелка от 5 години, примерно.
И изрази от сорта "тя жена му ако знае той какви ги прави с мен.."  ooooh!
Представям си, ако съм на мястото на "жена му" и полудявам  Crazy

# 208

Как кой бе!!?!? Наш Соте! Метне мухата,после ги пуска и влезе ли му вода у бАтуша бяга... Party Party Party

А тва с "аз само се пробвам" му се вика АММ

Не мъ бъркай .. мухите първо ги връзвам и след това ги хвърлям във водата.. но инак си прав.. нали знаеш Дев.. Бежанова майка не риве.. Стояновата риве.. така че колко по бързо бягам, толкоз по е безболезнено.. но има и изключения!!!  Crossing Arms

# 209
  • на плажа
 Сотето ний си го знаем. Стар рибар е той  Mr. Green. smile3534

Общи условия

Активация на акаунт