Мъже, защо кръшкате?

• 66 880
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 180
Нямам представа. Аз със женени не съм ходила, но ако човек търси секс без обвързване като че ли женените са по-подходящи. Между другото и мен почнаха повече да ме забиват и то хора, които имат сериозни връзки, именно след като се омъжих и забременях. Предполагам пак заради горепосочената причина.

# 181
  • на плажа
 Ахилеа, има нещо вярно в това, че една жена след като се омъжи става по-апетитна плячка. Явно се успокояват, че не иска да им надене брачен хомот или обвързваща връзка и юрууууш. И при мен се получи така. Не съм се разхубавила повече от преди брака, а кандидатите за сех са повече. Shocked

# 182
Пф, аз пък даже се загрозих понеже след раждането малко или много тялото ми не е като преди. А сега и не се глася толкова, а кандидати повече. Като че ли само са чакали да се омъжа, за да ме "нападнат".  hahaha А може и да има нещо перверзно и извратено в това да го правиш със женен/омъжена. Вероятно е яко понеже в днешно време малко двойки се обвързват толкова официално. И да го правиш с чужд мъжа/чужда жена може да има тръпка заради това, че си го/я отмъкнал от някого/някоя.  Rolling Eyes Абе комплексарска работа. Познавам такъв мъж, чиято цел е да разделя двойки и след като успее си тръгва. Сигурно има и такива жени.

# 183
 и както казваше един приятел:

" на мъжете им се иска по-често да изневерят,
но на жените по-често им се отдава възможност "  Mr. Green

# 184
Но, уви, най-често пропускаме тази възможност...

# 185
  • на плажа
 Има нещо вярно. Joy

# 186

Пропускате вие...Ицето Стоичков има повече пропуснати дузпи...

Странно е обаче, че когато мъжа е женен, жените стоят като на опашка за него, а като е сам си е сам. Явно искате да вдигнете бройката в наша полза Mr. Green Чудя съвпадение ли е, или факт.

Стига бе,копеле! Няма как да се оженя пак само и само да ме погнат....Ама го има тоя момент. Мене си ми пише на челото "Тоя иска да ме изпердаши" и яко дистанция ...е така...да не си помислят нещо хората Whistling

# 187

Пропускате вие...Ицето Стоичков има повече пропуснати дузпи...

Айде бе. Когато съм с някой, пропускам всякакви предложения. А когато съм сама, пак пропускам доста. Зависи кой какво търси. Самия секс сам по себе си никога не ме е влечал.

# 188

Самия секс сам по себе си никога не ме е влечал.

То и нас изобщо не ни влече.. но ни въвличат неусетно... докът се усетим.. и вече сме приключили.. демек свършили!!!  Whistling

# 189
Е ама там е работата, че мен неусетно никой не може да ме въвлече.  Wink

# 190
Е ама там е работата, че мен неусетно никой не може да ме въвлече.  Wink

Всички така казват.  Whistling

# 191
Aма някои не само го казват ами го и изпълняват.  Wink

# 192
Aма някои не само го казват ами го и изпълняват.  Wink

Сигурно си права.. то ако всичко получаваш вкъщи, за какво ти е премеждие с неизвестен край!!!  Laughing

# 193
Мне, по-скоро има хора с принципи, с малко свободно време и с различни интереси от кръшкането.  Laughing

# 194
Имам си принципи и не изневерявам. Интересно ми е да пусна " мухата" на някого но само толкова, почне ли тя да изпитва някакъв интерес, да захапе така да се каже и бягам Grinning, чеша си крастата,
иначе съм верен на приятелката си - за нея незнам....

Общи условия

Активация на акаунт