Мъже, защо кръшкате?

• 66 927
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 165
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
2. мъжът им няма време за тях, понеже се спуква от работа, за да са им добре кифлите, а те не го оценят
3. Точно те нямат какво да правят цял ден и заради това се чудят какво да направят
Мъжете кръшкат, защото:
1. Жените си следват правилата по-горе и така един мъж винаги търси по-доброто, по-доброто, ама накрая все не може да го намери, докато не стане на 30 и не си намери друга на 30 която е разбрала как стоят работите Simple Smile, а на някои дори и тогава не им идва акъла (на жените)
ooooh! Много далече от истината. Типично мъжко ограничено разбиране.  Laughing
на комплексар с рога. Tired
Нито едно от изброеното, а Вие може би сте сериозните госпожици готови да покорят света Simple Smile
Ако се чувствате засегнати няма защо, понеже в този живот човек е различен и индивидуален , но като цяло жените в момента не са на ниво Simple Smile Само погледнете кои са идолките на подрастващите и тогава ми говорете, влезте в дискотеките и вижте какви са 80% от всички жени... Simple Smile какви са целите им( да забият дебелия чичко)... Можете да спорите с мен и да ми показвате колко Ви е богат речника с обиди, но няма нужда, няма да промените света, нито ще спрете земята да се върти Simple Smile

# 166
Може и да е свестен човека и жена му да е добре. Но е заблуден доста относно жените.
А това го писах преди да прочета последния коментар на господина, с който съм съгласна. Но не всички жени се изчерпват с тези в дискотеките, имат идоли от света на шоубизнеса и са на по 15-16 години.  Laughing Както каза - всичко е индивидуално. Има най-различни жени като тип, принципи, начин на мислене, идеали, поведение, разбирания и т.н., т.е., не са общовалидни по-горните заключения.

# 167
Жените кръшкат, защото:
1. са глупави
2. мъжът им няма време за тях, понеже се спуква от работа, за да са им добре кифлите, а те не го оценят
3. Точно те нямат какво да правят цял ден и заради това се чудят какво да направят
Мъжете кръшкат, защото:
1. Жените си следват правилата по-горе и така един мъж винаги търси по-доброто, по-доброто, ама накрая все не може да го намери, докато не стане на 30 и не си намери друга на 30 която е разбрала как стоят работите Simple Smile, а на някои дори и тогава не им идва акъла (на жените)
ooooh! Много далече от истината. Типично мъжко ограничено разбиране.  Laughing
на комплексар с рога. Tired
Нито едно от изброеното, а Вие може би сте сериозните госпожици готови да покорят света Simple Smile
Ако се чувствате засегнати няма защо, понеже в този живот човек е различен и индивидуален , но като цяло жените в момента не са на ниво Simple Smile Само погледнете кои са идолките на подрастващите и тогава ми говорете, влезте в дискотеките и вижте какви са 80% от всички жени... Simple Smile какви са целите им( да забият дебелия чичко)... Можете да спорите с мен и да ми показвате колко Ви е богат речника с обиди, но няма нужда, няма да промените света, нито ще спрете земята да се върти Simple Smile

Мисля, че и сега се намират както качествени жени, така и мъже. Не бива да се обобщава. В дискотеките и баровете едва ли ще ги открием Laughing

# 168
Въпрос на лично мнение всеки може да сподели. Това, че не мисля като вас не означава, че не съм прав, а и със моята половинка сме си много щастливи ако Ви интересува. Просто като ги видя "порасналите" наивни момиченца и се отегчавам Simple Smile

# 169
Цитат
Мисля, че и сега се намират както качествени жени, така и мъже. Не бива да се обобщава. В дискотеките и баровете едва ли ще ги открием Laughing
Съгласен съм с теб Simple Smile на 100% Аз се стремя никога да не разглеждам хората като едно цяло Simple Smile

# 170
Не знам какъв е смисъла да спорите. Мит е че мъжете изневеряват повече, защото преди жената е стояла в къщи и само е шетала и гледала деца. просто не е излизала. В 21 век когато жената и мъжа работят на равно, и водят еднакъв живот, то и навиците им са сходни. Жените и мъжете имат еднакви желания, с разлика че понеже не всяка жена която срещне един мъж, ще легне с него. Това просто ограничава мъжа до някъде. При жената обаче няма ограничения, защото тя само трябва да влезе в бар, и ако иска ще забие мъж на 100%. Мъжа е будала в случая, че черпи на ред, без при него да е 98%(2% от мъжете в баровете не кръшкат). Може би при него е 50 на 50. Следователно жената има двоен шанс за изневяра. Обаче балъци много, които да черпят. Шанса на жената си е винаги 98% на мъж, а при това че мъжете са поне няколко, то техния шанс намалява прогресивно на броя им. Така, че нашите проценти за шанс са от 50 на долу. Значи и да искаме, може да не успеем, а жената ще. Така, че В 21 век, да сменим темата на "Жени защо кръшкате?"

# 171
А и нека да споделя в никакъв случай НЕ защитавам и не оправдавам мъжете, които бягат от отговорност!
...Така, че В 21 век, да сменим темата на "Жени защо кръшкате?"
Те не кръшкат и ЩЕ успеят да те убедят в това ! хах

# 172
Е ама като почнете. На мен са ми изневерявали повече, аз съм изневерила само на един. На мъжа ми не съм изневерявала, но съм почти убедена, че той е. Т.е., не съм го хванала в крачка, но  имаше едни неща дето не се хващат от въздуха и така в тоя ред на мисли пак може да се каже, че съм го хванала независимо, че той ежедневно се кълне в обратното.  Laughing Може много от днешните жени да са кучки и доста разкрепостени, но не всички са такива. Свестните обикновено не биват добре оценени. А и като търси един мъж кучка, я намира и после почва с обобщенията. А свестните жени не забелязва. Каквото потърсило - такова намерило.
2pac, сам казваш че само 2% от мъжете не кръшкат. При жените този процент е поне 30-40. Значи е ясна работата. И наистина аз като съм по цял ден с детето, нямам възможност да изневеря, а мъжа ми като ходи на работа, винаги може да го '"задържат" ама дали е така...  newsm78
А и пак ти казваш, че мъжете са повече и на една жена се падат няколко. ЗНачи пак стигаме до там, че мъжете, които кръшкат, като бройка са повече.  Wink

# 173
Тези цифри са много измислени от мен Mr. Green, но сигурно има формула и за това Joy  Добре, има жени които си гледат децата, но вече са малко. Тогава да говорим за тези които отиват на работа, после пият кафенце с приятелки. Тоест тези жени които живеят не по различно от мъжа. В някой семейства мъжете също готвят и гледат деца, а в 21 век доста от тях си поделят задълженията. Ако сведем всичко до там, че няма ограничаващи фактори като деца, то с нищо не се различавате от нас. Само при човека и делфините, секса е и за удоволствие, така че махаме максимата за повечето бройки, която впрочем реално еволюцията ни е отнела преди 40 000 години. Остава фактора успеваемост. Ако отида в бар и предложа на жена шанса ми е по малък, защото още се корени древното правило, че ако жена легне веднага с мъж е к*ва. Това е погрешно според мен, защото какво е значението щом мъжете лягат веднага, дали и жената ще го направи. Обаче тази максима я няма при мъжете, така че шанса на жената е по голям от тази гледна точка, а парадокса е, че и двата пола го искат еднакво силно.

# 174
А и пак ти казваш, че мъжете са повече и на една жена се падат няколко. ЗНачи пак стигаме до там, че мъжете, които кръшкат, като бройка са повече.  Wink
Обратното е мъжете са по- малко от жените прегледайте статситиките Simple Smile

# 175
И какво лошо има жената да се заглежда и ние имаме очи.  Laughing

# 176

Идеята беше, не в броя на хората статистически, а това че мъжете не отказват толкова често колкото жените, не защото жените не го искат, а се страхуват. Но понеже има и много необвързани, те бъркат цифрите много. Не е казано, че ако жената погледне и пожелае мъж, то той ще изневери някому. Стана объркано доста. Идеята е, че и двата пола имат сходни желания и когато индивида се реши да изневери, то при жената шанса за успех е по голям. Мъжа може да удари на камък, но като се замисля щом е решил ще го направи. Е значи двата пола го правят, какво спорим не знам.

# 177

Идеята беше, не в броя на хората статистически, а това че мъжете не отказват толкова често колкото жените, не защото жените не го искат, а се страхуват. Но понеже има и много необвързани, те бъркат цифрите много. Не е казано, че ако жената погледне и пожелае мъж, то той ще изневери някому. Стана объркано доста. Идеята е, че и двата пола имат сходни желания и когато индивида се реши да изневери, то при жената шанса за успех е по голям. Мъжа може да удари на камък, но като се замисля щом е решил ще го направи. Е значи двата пола го правят, какво спорим не знам.
Прав си, темата може да се приключва с това, че сме хора грешим, мислим, живеем и правим още куп работи по свой си начин.

# 178
Може да са по-малко като бройка по пол, но не и като бройка по кръшкане.  Wink

# 179
Странно е обаче, че когато мъжа е женен, жените стоят като на опашка за него, а като е сам си е сам. Явно искате да вдигнете бройката в наша полза Mr. Green Чудя съвпадение ли е, или факт.

Общи условия

Активация на акаунт